Saygisizlik

senanurrrrrr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
28
-15
1
33
Mrhba ismim Merve 9yiilik evliyim orduluyum ben bakire değildim evlenmeden önce eşime bunu söyledim bn yalvardim evlenelim diye normalde esim çok kapalı görüşlü birisidir ama beni sevdiği için evlendi benimle başlarda o kadar kötü degildik gitgide bunun lafıni çok etmeye başladı alkol vardı ama gitgide düzeyi arttı son 2yildir kavgalarimizda hakaret şiddet herşey var hatta bana oruspu dedi kaç defa özünde iyi bir insan alkolun etkisiyle söyledi diye hep affettim bu arada özür dileyen yok bn kendi kendmi sakinleştirdim hep en ufak bir sonirlenmesinde hakarete ve şiddete uğruyorum ertsi gun bırakın mahcup olmayı tripli tripli geziyor suratıma bakmıyor hatta bazen evi terk ediyor eve geç geliyor çoğu kez yeter ki bir kere yorum yapayım trip atayım kıyamet kopuyor son zamanlardada benik onu aldattığım dusuncesime girmiş her sinirinde bunu soyluyor bana güvenmiyormus bn bazen cevap verdim bazen sustum kavga anında ama sussamda cevap versemde kavgamız hep boyle bitti benimle bu şekilde evlendi diye bn hep ikinci bir şansı verdim aslimda kendiisine ama artık çok yorgunum kendimi çok değersiz umutsiz hissediliyorum mesleğim var ama atanmadim iki kcuuk cocugum var esim olmayinca onlara yetemeyecegim kaygısı yaşıyorum bn ne yapayım lütfen akıl verin şuan da ayrıyız esim istedigi zman evden çıkıp alkol alacak geç gelince ses cikartmayayim ona hiç Trip atmayayim istiyor beni dalgın gorse bile neye daldın der hemen eski sevgilimi düşündüğümü düşünüyor geçmişim evliligimi yıktı aslında bu nednle ona bu kadar hoşgörülü oldum hep bn ne yapayım lütfen fikir verin

Ne kadar iyi adammış sizinle evlenmeyi kabul etmiş. Eh dövüyor sövüyorsa da ne olacak yani bu onu kötü bir insan yapar mı hiç! Harika, muhteşem bir baba. Daha iyisi asla olamaz. Sessiz sakin oturun. Pek cevap vermeyin böyle yükseldiği zamanlarda. Arada da konu açın, içiniz ferahlasın.

İroni bir yana: sizin kendinize vermediğiniz değeri size hiç kimse vermez. Siz kendinizi ayıplı gördüğünüz için üzerinize çıkıyor. Belki de kıskançlık triplerine gidip sizi zan altında bırakıyor. Atanmak tek seçenek değil. Gerekirse evden amigurumi yapmaya başlayıp kendi kazancınızı sağlarsınız. Zamanla kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz.

Bide benim ailemin durumu çok iyi değil bn çalışmiyirum ama ailem ne zaman zora düşse yardim etmeye çalıştım yardim dediğim küçük mevlalar kendi harçlıklarım aslında eşim bana hırsız dedi aileme zaten sürekli hakaret ediyor hiçbiri ile anlaşamıyor benimde hatalarım var ama bn ona hicbi zamn saygimi bozmadım o bana hep saygisz davranıyor sinirlensin hemen telefonu suratıma kapatır yuzyuzeysek asla benim konuşmama izin vermez hep o konuşur daha doğrusu bağırıp durur hamileyken ve lohusaykende şiddet gördüm doğum yaptim babalık izninin hepsini arkadaşlarıyla geçirdi alkol alarak bn hepte yalnızdım özel gunleri hatırlar çiçek alır mutlaka beni bebiş diye sever pinti değildir istediğimi alırım yer bsey demez hep bu olumlu yanlarını gormeye çalıştım benimde hatalarım var diyerek.ama şuan kendimi çok değersiz hissediyorum cikmazdayim bu arada eşimin annesi yok bir tarafı buruk aslında hep bu yönlerden baktim aslında ama her kavgada seni çekecek halim kalmadı tahammülüm kalmadi çok zor bir insansın diyor son zamanlar da da sevmediğini ve güvenmedigini söylüyor

Doğru söylüyorsunuz ama insan kendi hayatına yaşarken göremiyorum bu yüzden buraya sormak istedim dışarıdan nasıl görmüyorum diye o yüzden de akıl istedim insan kendi evliliğinde her şeyi normalleştiriyormuş gerçekten garip şeyler yaşadığının farkındayım ama dışarıdan bu kadar korkunç mu görunuyor gerçekten

Kendinizi suçlamayın, sizin geçmişiniz yüzünden değil eşinizin hareketleri yüzünden bu haldesiniz.

Şu an boşanmayı düşünemiyor olabilirsiniz ama devamlı senden bıktım diyip şiddet uygulayan kişi yarın seni bırakıyorum terkediyorum derse ne yapabilirsiniz? O size demeden siz çalışma ortamı, çocukları bırakabileceğiniz kreş ya da bir aile büyüğü ayarlamaya çalışın.

Bu kafa yapısındaki adamların profil işte.kamu spotu olarak kadınlarımıza okutulmalı. Çağdışı görüşü olanın kendisi de çağdışı oluyor.

Boşanmaktan başka yol yok ki.çocuklara yet yeteme bu herifin yanında kalınır mı? ileride çocukların psikolojisi bozulacak sizi o halde görünce.hatta şimdi bile.sen bazı şeylere yeteme kat kat daha iyidir.

Geçmişim evliliğimi yıktı mi? Şaka gibisiniz.

Bu adam özel günlerde çiçek mi alıyordu

İnanın hep birbirine benziyor olaylar. Benim 20 yıllık ilişkim bitti 20 yılın sonunda. Keşke 20. Gününde bıraksaydım bu çöpü. Git gide bağımlı gibi olup döngüye giriyorsunuz. Nolur kendinize bunu layık görmeyin

Bakın 2 katı bir zaman sürecinde benzerini yaşadım. 2 de çocuğum var siz gibi. Ama bu tipler baba değil bence insan değil farklı bir yaratık grubu. Kendinize sıkıntı vermeyin. Ben ayrıldım her gün arkadaşlarımla kafama göre bir hayat yaşıyorum en azından bana hakaret eden beni boğan biri yok hayatımda

Niye ya neden su kötülüğü kendinize yapıyorsunuz bu adam bi gunde böyle olmadi ya basindandir boyleydi ee bende esimden önce kisa bi evlilik yaptım simdi evliyim cocugum var tek kez lafini etse benim icin bosanma sebebi evlendiniz madem gidisat iyi değil ayrilsaydiniz cocuk yokken iki cocuk dünyaya getir sonra sikayet et yok cidden bir ise yaramiyor surdan sonra hayatınizi döndürecek bir noktanız kalmamis

Dışardan o kadar mı kötü görünüyor diyosun ya hani bu yaşadığın evlilik değil mesela. Kusura bakma direkt söyleyeceğim ama asalaklık. Eve para getiriyor geçindiriyor diye dayak yiyip hakaret işitiyosunuz. Bebiş demiş çiçek almış g.vat ne matah şey. Tek olsan bu kafayla otur çek kocanı dicem ama küçük çocuklarım var diyosun. Boşan. Çocukların için boşan. Bugün sana yapan yarın onlara da yapar. Bu evde büyüyen çocuklarda babalarından analarından pek farklı olmaz büyüyünce çünkü normal bu sanıyolar.

ayrılacak hayat varmış be diyeceksin, sorun geçmişin değil kocan denen namussuz. senin de kafa olarak iyileşmen gerekiyor çünkü cahilce düşünüp manipüle oluyorsun. kendine karşı sorumluluğunun farkında değilsin, çocuklarına karşı da sorumluluğun var. cahillliği bırak lütfen insan kendi kendini eğitir. bu deneyiminden dersler çıkar ama bu suçu geçmişine bindirmek olmasın. tek suçun bu adama evlenelim diye yalvarmak, çocuk yapmak ve çekmek zorundaymışçasına bu aptal işkencelere katlanmak.
bu seni şuan aldatmıyorsa bile aldatır. paranoyak kıskançlar ve kadının tecrübesini aşağılayanlar, hele hele kadınına o*** demeyi yakıştıranlar aslında kendileri aldatıyor.
kocan çok "kapalı" görüşteyse madem seninle evlenirken bakir miydi?

Son düzenleme:
Keşke bakire olmadığınız içn evlenmeye zorlamasaydınız, en baştan yanlış sizde. Dünyanın sonu değil ki, sizi siz olduğunuz için sevecek birisiyle olurdunuz.Üzgünüm sizin adınıza, keşkelerin de bir önemi yok fakat bu evlilik bitmiş.Kendinize bunu layık görmeyin, boşuna devam etmeyin bu şekilde. Kimse arkanızda durmuyor olsa bile girin bir işe çalışın. Herkes yoluna gitsin. Saygı olmadan sevgi de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…