- 9 Mayıs 2025
- 30
- -15
- 1
- 33
- Konu Sahibi senanurrrrrr
-
Doğru söylüyorsunuz aslında bu arada eşimle beraber yaptığımız hiçbir şey yok ben bayramda seyran'da düğünde kendi ailemle geziyorum hep planlarım hep onlarla eşimle ortak binde birdir yani yaptığımız bir şey bazen denize gidiyoruz ama orada da alkol alıyor dışarıda ne yapıyor diye sormuşsunuz iki üç bekar arkadaşıyla alkol alıp arabada müzik dinleyip dolanıyorlar bu arada geçmişimden dolayı bana günahkar diyor onun hesabını nasıl verecekmişimGecmisim evliligimi yikti dediginize gore kafa yapisi olarak esinizle ayni kafadasiniz gecmisiniz degil esiniz yikiyor o soylediginiz olmasaydi bile esiniz perdeler neden kirli yemegin dibi neden tuttu diyede dovecekti sizi ,bu durumlara cocuklarda sahit oluyorsaonlar icin ne kadar kotu aileniz sahip cikarsa bir an once gitmeye bakin
Evet gerçekten şiddet meyiilli trafikte bile sürekli kavga halinde insanlarla yani bir türlü huzur bulamıyorum onunla beraber iken ufacık şeylere takılıyor gerçekten huzur vermiyor dedikleri bu olsa gerek her kavgadan sonra o kadar çok şey demediğim halde keşke onu demeseydim diye hep kendimi suçluyorum ne yaşasak ona göre her şeyin suçlusu benim bir kere bile benim şu hatam var demedi benim konuşmama fırsat vermiyor kendisi konuşmaktan mesela cuma mutlaka alkol alır geç yatiyor sabahları çocuklar ses yapsın bana trip yapıyor bir hafta sonu var bugün de uyuyayım diye ben çocukları ne kadar tutabilirim ki durum basit bir durum dan dolayı bile diken üstünde oluyorum çocukları ele alıp bir etkinlik yaptığı yok tek yaptığı alıp markete götürür arabada gezdirir buCevabı çok basit henüz bulmadığı için, bulsa bile içindeki bu şiddet duygusunu kimin üstüne kusacak. Yanlış anlamayın aklı başında hiç bir kadın onu bu yaptığını kabul etmez. Boşayın şunu bütün bakireler onun olsun hatta gözüne soksun.
Ay! Gerçekten çok sinirlendim şimdi. O size şiddet uygulamanın hesabını nasıl verecek. Bu çok daha büyük günah.bu arada geçmişimden dolayı bana günahkar diyor onun hesabını nasıl verecekmişim
Evet gercrkten ne istediğini bilmiyorumBu adam özel günlerde çiçek mi alıyordu
Benliginizden uzaklaşmışsınız. Resmen diken üstünde yaşıyorsunuz. Artık onun hareketlerinin nedeni sorgulamayı bırakın. Geri çekilip kendi geleceğiniz hakkında durum incelenmesi yapmaya bakarsanız iyi olur. Böyle hayat olmaz, böyle koca olmaz. Birkaç iyi huyunu kanmayın, bu adam insan değil.Evet gerçekten şiddet meyiilli trafikte bile sürekli kavga halinde insanlarla yani bir türlü huzur bulamıyorum onunla beraber iken ufacık şeylere takılıyor gerçekten huzur vermiyor dedikleri bu olsa gerek her kavgadan sonra o kadar çok şey demediğim halde keşke onu demeseydim diye hep kendimi suçluyorum ne yaşasak ona göre her şeyin suçlusu benim bir kere bile benim şu hatam var demedi benim konuşmama fırsat vermiyor kendisi konuşmaktan mesela cuma mutlaka alkol alır geç yatiyor sabahları çocuklar ses yapsın bana trip yapıyor bir hafta sonu var bugün de uyuyayım diye ben çocukları ne kadar tutabilirim ki durum basit bir durum dan dolayı bile diken üstünde oluyorum çocukları ele alıp bir etkinlik yaptığı yok tek yaptığı alıp markete götürür arabada gezdirir bu
Sizin yaptiginiz kendinize ondanda saklamamissiniz o sizi doverken cocuklara huzur vermezken girdigi kul hakkini nasil odeyecekmis onu sorun gunahsa o daha buyuk gunah yaDoğru söylüyorsunuz aslında bu arada eşimle beraber yaptığımız hiçbir şey yok ben bayramda seyran'da düğünde kendi ailemle geziyorum hep planlarım hep onlarla eşimle ortak binde birdir yani yaptığımız bir şey bazen denize gidiyoruz ama orada da alkol alıyor dışarıda ne yapıyor diye sormuşsunuz iki üç bekar arkadaşıyla alkol alıp arabada müzik dinleyip dolanıyorlar bu arada geçmişimden dolayı bana günahkar diyor onun hesabını nasıl verecekmişim
Evet güya yan odaya geçiyor konuşmak için alkollü konuştuğu için genelde geç saatte konuşuyoruz bağıra çağıra konuştuğu için uyaniyorlar tabi onkarin yanında da şiddete uğradım kızım şuan çok huysuz meselaEşiniz iğrenc bi insan iyi biri falan değil .
Çocuklarınız bu hakaretleri duyuyor mu
Mesela ben evde o varken müzik açmıyor korkuyorum böyle sakin üzgün görünsem her şeyi ona bağlıyor bayağı ciddi ciddi bu yüzden trip atıyor eve geldiğimde elimde telefonu görse bir garip bakıyor bazen doluyorum sadece trip atmakla yetiniyorum bu trip atmamdan bile ne manalar çıkartıyorum ben ona soğukmuşum aklımda birisi varmış ondan dolayı ona böyle tripli soğuk davranıyormusm yani bana hakaret şiddet küfür ediyor ertesi güne ben trip atsam ondan bile manalar çıkartıyor ben de dedim bu Merve niye böyle sen bunu düşün dedim ona eşek gibi davrandığın için olabilir mi dedim kafamda kurduğun şeylere inanacağına biraz bunu gör dedim gerçekten kendi evimde hiç rahat değilim her şeyi düşünerek yapıyorum bundan bir mana çıkartır mı diyeBenliginizden uzaklaşmışsınız. Resmen diken üstünde yaşıyorsunuz. Artık onun hareketlerinin nedeni sorgulamayı bırakın. Geri çekilip kendi geleceğiniz hakkında durum incelenmesi yapmaya bakarsanız iyi olur. Böyle hayat olmaz, böyle koca olmaz. Birkaç iyi huyunu kanmayın, bu adam insan değil.
Adam üzülmenize bile izin vermiyor o kadar usta bir mânipülatör. Süreklilik bir işkence ve gerginlik söz konusu. Tekrar söylüyorum böyle evlilik olmaz. Artık ne dediğine, neye kızdığını önemsemeyin.Mesela ben evde o varken müzik açmıyor korkuyorum böyle sakin üzgün görünsem her şeyi ona bağlıyor bayağı ciddi ciddi bu yüzden trip atıyor eve geldiğimde elimde telefonu görse bir garip bakıyor bazen doluyorum sadece trip atmakla yetiniyorum bu trip atmamdan bile ne manalar çıkartıyorum ben ona soğukmuşum aklımda birisi varmış ondan dolayı ona böyle tripli soğuk davranıyormusm yani bana hakaret şiddet küfür ediyor ertesi güne ben trip atsam ondan bile manalar çıkartıyor ben de dedim bu Merve niye böyle sen bunu düşün dedim ona eşek gibi davrandığın için olabilir mi dedim kafamda kurduğun şeylere inanacağına biraz bunu gör dedim gerçekten kendi evimde hiç rahat değilim her şeyi düşünerek yapıyorum bundan bir mana çıkartır mı diye
Yalvararak kabul ettirmiş nasıl bir sonuç bekliyordu ki ?Ne kadar iyi adammış sizinle evlenmeyi kabul etmiş. Eh dövüyor sövüyorsa da ne olacak yani bu onu kötü bir insan yapar mı hiç! Harika, muhteşem bir baba. Daha iyisi asla olamaz. Sessiz sakin oturun. Pek cevap vermeyin böyle yükseldiği zamanlarda. Arada da konu açın, içiniz ferahlasın.
İroni bir yana: sizin kendinize vermediğiniz değeri size hiç kimse vermez. Siz kendinizi ayıplı gördüğünüz için üzerinize çıkıyor. Belki de kıskançlık triplerine gidip sizi zan altında bırakıyor. Atanmak tek seçenek değil. Gerekirse evden amigurumi yapmaya başlayıp kendi kazancınızı sağlarsınız. Zamanla kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz.
Ciddi düşündüğüm sevgilim de yaşlarda bu kadar olgun olamıyoruz ki gerçekten evlilik düşünüyordum bir anda o da eşimle de evlilik zaten ama ben onun gözünde dünyanın en günahkar insanıyım Bir de bana diyor ki ya beni aldattın diyor bu çocuklar da mı acımadın öbür tarafta bunun hesabını bana nasıl vereceksin diyor bunu da benim soğukluğumdan dolayı böyle bir kanıya vardı bu arada benim soğukluğum oldu ama sen böyle olduğun için oldum dememe rağmen sadece kendi dediğini anlayan bir insan ailemden hiç kimseyle görüşmüyor herkese bir eleştirisi varBakire değil diye evlenmek için yalvaran birine kimse saygı duymaz. O kadar dert edecekseniz sevişmeyin evlenmeden. Seviştiyseniz de dert etmeyin.
Buradan dönmez o iş ayrılın.
Bunu söylediğimde benden ayrılmak istedi aslında o zamanlar onu kaybetmek istemedim bilmiyorum ben de aciz bir insanmışım gerçekten kaybetmek istemedim beni bırakmaması için çok uğraştım çok yalvardım bahsettiğim yıllar bundan 10 yıl öncesiYalvararak kabul ettirmiş nasıl bir sonuç bekliyordu ki ?
Kurtulun çocukları da kurtarınEvet güya yan odaya geçiyor konuşmak için alkollü konuştuğu için genelde geç saatte konuşuyoruz bağıra çağıra konuştuğu için uyaniyorlar tabi onkarin yanında da şiddete uğradım kızım şuan çok huysuz mesela
Yaptığım her işi artık düşünerek yapıyorum Bir mana çıkaracak bundan diye geçen yıl ayak bileğimi sinek ısırmıştı o kadar çok kaşıdım ki sonra yara bağladı ve orada koyu bir leke olarak kaldı hala var mesela geçmiyor geçen yaz onu gördü buranın ne oldu diye böyle şüpheci bakışlarla bakiyor yani orama burama dikkat ediyorum morarma falan olmasın yanlış anlar diye gerçekten psikopat oldum ben de ayak bileğimdeki morarmadan bir insan ne mana çıkarabilir ki yani kuzeninden bile kıskanıyor ona bile yakıştırmalar yapıyor bana ben biraz süsü pusude seviyorum sinirli olduğunda kendimi birilerine göstermek için süsleniyormuşum öyle düşünuyor her şeyime bir yorum her şeyime bir eleştiri mesela yanımızda birileri varken eşimle aynı ortamda sohbet etmek istemiyorum Yeter ki ufak bir açık bulsun eşim falan dinlemiyor o kadar kolay rencide edebiliyor ki beniAdam üzülmenize bile izin vermiyor o kadar usta bir mânipülatör. Süreklilik bir işkence ve gerginlik söz konusu. Tekrar söylüyorum böyle evlilik olmaz. Artık ne dediğine, neye kızdığını önemsemeyin.
Aslında biliyor musunuz şu an ayrı yaşıyoruz boşanma olmadı şu an bile o kadar büyük kalktı ki üstümden kendimi kuş gibi hissediyorum bu arada aldatma olayına kendini o kadar çok inandırmış ki öyle bir şey olursa beni öldürürmüşKurtulun çocukları da kurtarın
Soru sahibi yorumları tam okumadım, işin gücün mesleğin var mı okudun mu ailen arkanda olur mu?Yaptığım her işi artık düşünerek yapıyorum Bir mana çıkaracak bundan diye geçen yıl ayak bileğimi sinek ısırmıştı o kadar çok kaşıdım ki sonra yara bağladı ve orada koyu bir leke olarak kaldı hala var mesela geçmiyor geçen yaz onu gördü buranın ne oldu diye böyle şüpheci bakışlarla bakiyor yani orama burama dikkat ediyorum morarma falan olmasın yanlış anlar diye gerçekten psikopat oldum ben de ayak bileğimdeki morarmadan bir insan ne mana çıkarabilir ki yani kuzeninden bile kıskanıyor ona bile yakıştırmalar yapıyor bana ben biraz süsü pusude seviyorum sinirli olduğunda kendimi birilerine göstermek için süsleniyormuşum öyle düşünuyor her şeyime bir yorum her şeyime bir eleştiri mesela yanımızda birileri varken eşimle aynı ortamda sohbet etmek istemiyorum Yeter ki ufak bir açık bulsun eşim falan dinlemiyor o kadar kolay rencide edebiliyor ki beni
Manipüle etmeye çalışıyor siziAslında biliyor musunuz şu an ayrı yaşıyoruz boşanma olmadı şu an bile o kadar büyük kalktı ki üstümden kendimi kuş gibi hissediyorum bu arada aldatma olayına kendini o kadar çok inandırmış ki öyle bir şey olursa beni öldürürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?