- 9 Mayıs 2025
- 28
- -15
- 1
- 33
- Konu Sahibi senanurrrrrr
-
Ama ben de robot değilim benim de duygularım var benim de tavırlarım var ne eleştiriye gelebiliyor ne de uyarıya yapınca kötü oluyorAslında sinirlendirmezsen iyi bir insan bir de çirkef olmayacaksın bunları istiyor aslında
canım benim tüüüüüüm bunların yanlış olduğuna karar verecek olan, dur diyecek olan, bana bunu yapamazsın diyecek olan, eşinin kötü bir insan olduğuna karar verecek olan, terk edecek olan sensin. onun yerine bahane bulmayı kes ve kendini düşün ve güçlen ayağa kalk.Kusura bakmayın gerçekten kendi hayatımı net görüp yorumlayamıyorum artık bu aradım eşim bunların çoğunu alkollü iken yapıyor kendimce aman alkolle soylediamansinirle söyledi dedim iyi yanlari daha mı ağır bastı bilmiyorum sinirli olmadığında gerçekten çok efendi ne desem yapar aslında sorun sinirli olduğunda hele bir de sinirlenip alkollü ise o zaman kıyametler kopuyor bizde ben de bilmiyorum ki gerçekten kendi hayatımı yorumlayamıyorum o yüzden sizlerden akıl almak istedim vedepsikolojikmen çokmuş durumdayım
Evet bir ara narsistligide çok araştırdım sizce narsist mi narsistler pinti oluyormuş benim eşim tam tersi çok bonkördür böyle insanlar kurbanlarından vazgeçsin diye nasıl davranmalıyım acabae çünkü enerjisini emebileceği bir kurban var elinde, adam da narsist örüntülü gibi zaten, zevk aldığı şey işkence edebilmek. niye bıraksın?
kurban rolünü oynamayı bıraktığınız anda üzerinizdeki gücü biter.
sorun geçmişin değil, eşinin ruh hastalığı!
Yok gerçekten bahane bulmuyorum tam tersi çok kararlıyım içim doğrulmuyor zaten üzülüyorum ve geleceğe dair korkuyorum bunları yaşıyorum ama bir o kadar da kendimi çok hafiflemiş hissediyorum rabbim yardım eder inşallahcanım benim tüüüüüüm bunların yanlış olduğuna karar verecek olan, dur diyecek olan, bana bunu yapamazsın diyecek olan, eşinin kötü bir insan olduğuna karar verecek olan, terk edecek olan sensin. onun yerine bahane bulmayı kes ve kendini düşün ve güçlen ayağa kalk.
Hanımefendi böyle bir insan varsın sizi sevmesin be gerçekten adam dediğin karısına şiddet uygular mı alkol almıyor bu bildiğin sarhoş oluyor çevresini yıkıyor geçiyor basın tekmeyi gitsin ne kadar içiyorsa içsin bir daha yıprandığınızı söylüyorsunuz sizi yıpratmasına niye izin veriyorsunuz ki on kez bu hayata gelinmiyor hanımefendiBunu neden sordum çamaşır bulaşık olaylarına takılan bir insan değil parası da var parayla yaptırır zaten alkol aldığı için doğru düzgün yemek yediği de yok yani evde öyle aman aman yemek yemiyor Bir ara çocuklar küçük olduğu için onların tuttuğunu söylemişti ama sevmeyen bir insan hiçbir şeyi durdurmaz bence niye duruyor gerçekten anlamıyorum
Hanımefendi böyle bir insan varsın sizi sevmesin be gerçekten adam dediğin karısına şiddet uygular mı alkol almıyor bu bildiğin sarhoş oluyor çevresini yıkıyor geçiyor basın tekmeyi gitsin ne kadar içiyorsa içsin bir daha yıprandığınızı söylüyorsunuz sizi yıpratmasına niye izin veriyorsunuz ki on kez bu hayata gelinmiyor hanımefendiBunu neden sordum çamaşır bulaşık olaylarına takılan bir insan değil parası da var parayla yaptırır zaten alkol aldığı için doğru düzgün yemek yediği de yok yani evde öyle aman aman yemek yemiyor Bir ara çocuklar küçük olduğu için onların tuttuğunu söylemişti ama sevmeyen bir insan hiçbir şeyi durdurmaz bence niye duruyor gerçekten anlamıyorum
Valla yeri gelir eşimi sinirlendirmişimdir arada çirkefliğim de tutar bir fiske vurmamıştır bana adam dediğin karısına vurmaz o yumruğu duvara vurur da yine de karısına vurmaz sizin bu dedikleriniz bahane bugün sinirlendirmemek için bundan taviz verirken yarın başka bir şeyden taviz vereceksiniz ve ona yetmeyecek ve yine sinirlendiriyorsun diyecek anasının yetiştiremediği ile uğraşmayınAslında sinirlendirmezsen iyi bir insan bir de çirkef olmayacaksın bunları istiyor aslında
Siz robot da olsanız o robota vuracak hanımefendi karakter bu kusura bakmayın kocanız özünde iyi bir insan falan değil pisliğin ayyaşın tekiAma ben de robot değilim benim de duygularım var benim de tavırlarım var ne eleştiriye gelebiliyor ne de uyarıya yapınca kötü oluyor
fiziksel şiddet hariç kıskançlık kısmını yaşadığım bir ilişkim oldu ben onun narsist örüntü gösterdiğine eminim ama eşiniz budur demem yanlış olur bence siz daha iyi bilirsinizEvet bir ara narsistligide çok araştırdım sizce narsist mi narsistler pinti oluyormuş benim eşim tam tersi çok bonkördür böyle insanlar kurbanlarından vazgeçsin diye nasıl davranmalıyım acaba
işte ne demişler tedbir kuldan takdir/tevekkül allahtan çünkü size irade verilmiş önce siz eyleme geçeceksiniz sistem size yardım edecek tam da ihtiyacınız olan şekildeYok gerçekten bahane bulmuyorum tam tersi çok kararlıyım içim doğrulmuyor zaten üzülüyorum ve geleceğe dair korkuyorum bunları yaşıyorum ama bir o kadar da kendimi çok hafiflemiş hissediyorum rabbim yardım eder inşallah
böyle genelleme yapılamaz bu arada herkesin manyaklığı parmak izi gibi kendine özgü sadece bazıları partnerini ekonomik olarak da cezalandırıyor olabilir mesele narsistin güç dengesini kurması sonuçta bunun için her türlü şeyi kullanmaya çalışabilirnarsistler pinti oluyormuş
Tek isteğim huzur ve kaybolmuş olan o öz güvenimi geri bulmak bir hayatım birazcık daha umutlu bakabilmekYok gerçekten bahane bulmuyorum tam tersi çok kararlıyım içim doğrulmuyor zaten üzülüyorum ve geleceğe dair korkuyorum bunları yaşıyorum ama bir o kadar da kendimi çok hafiflemiş hissediyorum rabbim yardım eder inşallah
O kendini hiç kötü görmüyor kendisi alkollü geldiğinde ben bir şey söylemediğim trip atmadığım sürece hiçbir şey yapmazmış ama yaparsan kıyamet kopuyor işte birakin elestiriyii uyariya bile gelemiyor kiNe diye bu adamın size yaşattığı bu denli pisliklerini çekiyorsunuz ki yani değer mi olan iki küçük masumlara oluyor babaları içsin içsin gelsin şiddet göstersin hakaret etsin senin de gıkını çıkarmanı istemesin oh ne alâ memleket! Çocuklara çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?