- Konu Sahibi senanurrrrrr
-
İki tane çocuk yaparken aklına gelmemiş mi?Kızım 6 oğlum 3 yaşında aldatma olayını açtığımda ben öyle bir insan değilim diyor kendini öyle bir savunuyor ki aslında o taraflarda da çok bezi olan bir insan değil ayrı yatıyoruz ama cinsellik yok hayatımızda beni o durumumu hatırlatıyormuş o yüzden cinsellik içinden gelmiyormus
Artık kendiniz gibi davranıp boşayın bu adamı.Yaptığım her işi artık düşünerek yapıyorum Bir mana çıkaracak bundan diye geçen yıl ayak bileğimi sinek ısırmıştı o kadar çok kaşıdım ki sonra yara bağladı ve orada koyu bir leke olarak kaldı hala var mesela geçmiyor geçen yaz onu gördü buranın ne oldu diye böyle şüpheci bakışlarla bakiyor yani orama burama dikkat ediyorum morarma falan olmasın yanlış anlar diye gerçekten psikopat oldum ben de ayak bileğimdeki morarmadan bir insan ne mana çıkarabilir ki yani kuzeninden bile kıskanıyor ona bile yakıştırmalar yapıyor bana ben biraz süsü pusude seviyorum sinirli olduğunda kendimi birilerine göstermek için süsleniyormuşum öyle düşünuyor her şeyime bir yorum her şeyime bir eleştiri mesela yanımızda birileri varken eşimle aynı ortamda sohbet etmek istemiyorum Yeter ki ufak bir açık bulsun eşim falan dinlemiyor o kadar kolay rencide edebiliyor ki beni
Zamanla daha iyi oluyor insan asla pişman olmayınBen çalışmadığım için biraz maddiyatida sıkıntı yapıyorum açıkçası kendi ailemin durumu da iyi değil çocuklara yetememek birilerine muhtaç olma korkusuda var ama bu zamana kadar gidelim bu değildi tabii ki bağımlı. mı oldum alışkanlık mı bilmiyorum bir türlü vazgeçemiyordum ama şu an gözüm hiçbir şey görmüyor o kadar yorgunum
Ay ne alakası var acaba?Geçmişin değil; dürüstlüğün seni ve evliliğini yıktı.
Öğretmenim ama atanmadım ailem arkamda annemle babam tek bir tane emekli maaşıyla geçiniyor ama annem 1 Tabak daha fazla masaya tabak mi koymak zor geleck diyor nasıl istiyorsan kızım diyor sagolsn hanimlar babasının 40i yeni doldu bu aşamada kavga yaptık bn onu alttan almadım diye şimdide bunu unutmayacagim diyip duruyor bana acılı gününde yaninda olmamisimSoru sahibi yorumları tam okumadım, işin gücün mesleğin var mı okudun mu ailen arkanda olur mu?
Senin boşanmaktan kurtuluş yolun yok
Ne güzel mesleğin var, ailen arkandaymış. Bence ayrılmalısın.Öğretmenim ama atanmadım ailem arkamda annemle babam tek bir tane emekli maaşıyla geçiniyor ama annem 1 Tabak daha fazla masaya tabak mi koymak zor geleck diyor nasıl istiyorsan kızım diyor sagolsn hanimlar babasının 40i yeni doldu bu aşamada kavga yaptık bn onu alttan almadım diye şimdide bunu unutmayacagim diyip duruyor bana acılı gününde yaninda olmamisim
e çünkü enerjisini emebileceği bir kurban var elinde, adam da narsist örüntülü gibi zaten, zevk aldığı şey işkence edebilmek. niye bıraksın?Benim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez
hakaret şiddet herşey var
Özünde iyi insan demek hay Allah nasıl bir öz bu tam olarak?özünde iyi bir insan
Sizi çok seviyoreee çokkğğk o yüzden boşanmıyorBenim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez
Hayır öyle olur mu hiç çok seviyore çokkk o yüzden boşanmıyorYemeğini yaptığınız, çamaşırını, bulaşığını yıkayıp her işini siz hallettiğiniz için olabilir mi
Benim anlamadığım eşim niye benden boşanmadi sizce bana sinirlendiğinde de gerçekten ter içinde kalıyor yani gerçekten sinirleniyor beni sevmediğini söylüyor niye benimle hala evli anlamıyorum her kavgada boşanma lafı yapıyordu ama çokta icraata döktüğü söylenemez
Şu mesajları okuyunca bunu bir öğretmenin yazmış olması çok daha şaşırtıyor insanıKızım 6 oğlum 3 yaşında aldatma olayını açtığımda ben öyle bir insan değilim diyor kendini öyle bir savunuyor ki aslında o taraflarda da çok bezi olan bir insan değil ayrı yatıyoruz ama cinsellik yok hayatımızda beni o durumumu hatırlatıyormuş o yüzden cinsellik içinden gelmiyormus
Kusura bakmayın gerçekten kendi hayatımı net görüp yorumlayamıyorum artık bu aradım eşim bunların çoğunu alkollü iken yapıyor kendimce aman alkolle soylediamansinirle söyledi dedim iyi yanlari daha mı ağır bastı bilmiyorum sinirli olmadığında gerçekten çok efendi ne desem yapar aslında sorun sinirli olduğunda hele bir de sinirlenip alkollü ise o zaman kıyametler kopuyor bizde ben de bilmiyorum ki gerçekten kendi hayatımı yorumlayamıyorum o yüzden sizlerden akıl almak istedim vedepsikolojikmen çokmuş durumdayımŞu mesajları okuyunca bunu bir öğretmenin yazmış olması çok daha şaşırtıyor insanı
Bunu neden sordum çamaşır bulaşık olaylarına takılan bir insan değil parası da var parayla yaptırır zaten alkol aldığı için doğru düzgün yemek yediği de yok yani evde öyle aman aman yemek yemiyor Bir ara çocuklar küçük olduğu için onların tuttuğunu söylemişti ama sevmeyen bir insan hiçbir şeyi durdurmaz bence niye duruyor gerçekten anlamıyorumHayır öyle olur mu hiç çok seviyore çokkk o yüzden boşanmıyor
Aslında sinirlendirmezsen iyi bir insan bir de çirkef olmayacaksın bunları istiyor aslındaÖzünde iyi insan demek hay Allah nasıl bir öz bu tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?