• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygısızlık

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
Saygısızlık ayrılık sebebi bunu anladım ama sosyal medyada herkes ilişkılerınde sevgılısı ıle böyle hakaretli konuşuyor …bı akım var ya onda gördüm insanların o ılıskıler içerisınde mutlu olduğu bellı nasıl oluyor bu yanı bırı hatta şey yazmış Allah insanı affedıyor gerçekten seven insan affeder yazmış burda ise defol bıle denmemeli yazılmış sitede bu durumlar için , bır sürü konu açılmış üstelık gerçekten mutlu olmak bu kadar zor mu?

Biz ne desek ikna olmuyorsunuz ki, seven insan affeder madem siz de ona aşağılıksınız deyin o da sizi affetsin.

Ne yapalım şimdi birileri hakareti normal görüp sevgilileriyle öyle konuşuyor diye size de bunu mu salık verelim, normal değil karşılıklı hakaret saygısızlık.

Öyle ben her aklıma eseni yapayım söyleyeyim ama seven insan affedermiş oldu.
Kendini seven sayan insan da hakaret işitip işitip oturmaz öyle , özür diledi nasılsa çok seviyorum affettim deyip.

Çok yakın zamanda şahit olduğum bir olay var. Bir arkadaşımın (yaşı küçük kardeşim gibidir) ilişkisini eleştirirdim sevgilisine çok saygısız davranıyor diye. O da her seferin de amaaan kudra yeni nesiliz biz ilişkilerimiz böyle, seviyoruz birbirimizi, sevgi gösterme şeklimiz bu derdi. Bir hafta önce aldatıldığını öğrendi. Adamın açıklaması da şu “seni seviyorum ama o bana saygı gösteriyor, insan olduğumu hissediyorum”. Aldatma gerekçesi mi asla değil, orası ayrı mesele. Ama saygının olmadığı ilişkiyi sevgi kurtarmıyor.

Herkesin ilişki anlayışı farklı tabi ki ama ben kabul etmezdim. Eşim halıya, koltuğa bir şey döküldüğü zaman anlamsız bi şekilde sinirleniyor. Sanki kendisi temizleyecek. Ben de sakarım, elim, kolum çarpar dökerim. Bazen kızar gibi canım, bitanem dikkat et biraz der. O bile bana küfür etkisi yapıyor. Lan mal, lan salak niye dikkat etmiyorsun falan dese ümüğüne çökerim.

Hakarete, küfüre normalmiş gibi tepkisiz kalmayı ben kendime saygısızlık olarak görürüyorum.

Ayrıca isterseniz affedersiniz tabi ama siz karşıdakine söylemeyi denediniz mi hiç. Onda affedecek potansiyel var mı. Hiç sanmam, affetmek şöyle dursun erkekler onur meselesi bile yapıyor.

aşağılama hakaret etme yeni jenerasyonda samimiyet olarak algılanıyor sanrım. Ama farkedecekleri şey sonradan ilişki o kadar seviyesizleşecek ve içi boşalacak ki isteselerde o ilişkide kalamayacaklar

Saygısızlık ayrılık sebebi bunu anladım ama sosyal medyada herkes ilişkılerınde sevgılısı ıle böyle hakaretli konuşuyor …bı akım var ya onda gördüm insanların o ılıskıler içerisınde mutlu olduğu bellı nasıl oluyor bu yanı bırı hatta şey yazmış Allah insanı affedıyor gerçekten seven insan affeder yazmış burda ise defol bıle denmemeli yazılmış sitede bu durumlar için , bır sürü konu açılmış üstelık gerçekten mutlu olmak bu kadar zor mu?
hangi akli kit sevgilisiyle oyle konusuyor acaba?
bunca insan girdi hayatıma, birkac sene sevgili olduğum, ayril baris olduğum, tatil asklari, simdi de esim. hic hakaret etmedim de duymadim da. bana hakaret eden insanla işim olmaz. "defol bile dememeli" diye kim dediyse dogru demis. annem babam 40 sene olacak evleneli babamin agzindan oyle bir kelime cikmadi, cikamaz. velev ki cikti annem o lafi musait bir sekilde iade eder, bu yasinda mahkemeye giderler.
hic de normal seyler degil

Tiktok ilişkileri konum Bağcılar Esenyurt filan mı

Biz eşimle tanışalı tam 4 yıl bitti, 5. Seneye gireceğiz. haziranda da evliliğimizin 3. Yılını bitireceğiz inşallah. Eşim askeri personel olduğu için biraz çabuk sinirlenen bir yapısı var bana göre. Ben bu zamana kadar ona tek bir kötü söz bile söylemedim. O ilişki zamanında birkaç kez tartıştığımızda kafan almıyor mu vs gibi şeyler dedi, sonra özür diledi. Ben ona ben sana tek bir kere bile hakaret olabilecek bir şey söyledim mi dedim, hayır dedi. Söz verdi asla söylemeyeceğim diye. Şükür zaten biz öyle tartışan bir çift de değiliz, ama cidden sözünü tuttu. Üç yıllık süreçte asla ama asla bana tek bir kötü söz söylemedi. Hatta benim o gerginsin dediğim şeyleri bile yok diyebiliriz. Evlilik içinde o da daha sakinleşti. Ben zaten kavga edebilen biri de değilim. Biz hiç birbirimizi aşırı kırıp dökmeli kavga da etmedik. Tartışmalarımız maks birkaç saat sonra unutuldu.

Özetle her ilişki birbirine hakaret etmeli, kavgalı, gürültülü değil. Aksine benim görüşüm biri birini seviyorsa azami ölçüde onu kırmamaya Özen göstermeli. 27 yaşıma geldim, daha kimseyi bulamam falan saçma düşünceler. Biz tanıştığımızda ben 29’un son günlerindeydim, eşim 28 yeni olmuştu.

Karsilikli sakalasmada ipin ucunu kacirmadan, komik veya sevimli bir sey oldugunda gulerek "sapsal", "esek" veya "oyle mi dedim, kopek" deriz. Ama ciddi bir durumda bana kalkip "defol" dese o lafi tikarim bir tarafina, oyle bir defolurum ki tozumu bulamaz. İşin suyunu cikarmamak lazim.

Sayginin olmadigi yerde sevgi de bir yerden sonra ise yaramaz. Size rahatca kufredebilen birini niye sevesiniz? Ya da siz sinirlendiginizde defol diye kovabileceginiz birine nasil saygı duyacaksiniz?

Sende hakaret ediyor musun sevgiline?Hakaretle şakalaşan çiftler var ama sağlıksız.Sosyal medyada mutlu gözüküyor diye içini bilemezsin.Daha çok like almak için yapılan bir sürü şey var.Gerçek hayata dönünce Affetmek ile saygıyı kaybetmek aynı şey değil.Sevgi affedebilir ama sürekli hakaret duyunca incinmiyor musun?Sen de incinmişsin ki burada konu açıp affetmek için kendine neden arıyorsun.Ama incinen bir kalpte mutluluk uzun vadede kalmaz.Senin ki sevgi değil alışkanlık.Ve karşındaki kişi de bu hakaret bile etsem gitmiyor diye düşünür onun gözünde de kücülürsün.Karşındaki kişi sana bu kadar hakaretler ederken kendini nasıl güvende hissedebiliyorsun?

Bilemedim ne tarz bir hakaret bu, kavga anında ciddiyetle ağızdan çıkan şeyleri unutmak çok zor. Onların telafisi yok gerçek düşünceler açığa çıkmış gibi oluyor.

Kişilerin tarzına ve yetişme tarzına da bağlı bu durum.

Bu yazının başı mı yok? Bir şey anlamadım da :110:

Niye biz tarafından sürekli ikna edilmeyi bekliyorsunuz ben bunu anlamıyorum niye sınırınız yok mesela ? Entresan

Gerçekten zorlar mı adamla konuşuyoruz şuan I muhtemelen bırını bulacak görücü usulü ben onun Nasıbım oldıgunu düşünüyorum 💭
Insallah nasibinizdir de sevgilisine karısına hakaret etmekte beis gormeyen bir sevgi pıtırcığı piyasadan cekilir 💕

Back
X