• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygısızlık

Bilemedim ne tarz bir hakaret bu, kavga anında ciddiyetle ağızdan çıkan şeyleri unutmak çok zor. Onların telafisi yok gerçek düşünceler açığa çıkmış gibi oluyor.

Kişilerin tarzına ve yetişme tarzına da bağlı bu durum.
Hiç mı affedılmez ben ikna olmuyorum ya aman kendımdek nefret ediyorum😒🥺

Herkesin karakteri, kaldırabileceği davranışlar farklıdır.
Ben saygısızlığa gelemem hep sınırları net olan bir karakterim olmuştur küçüklükten beri.
Esnek bir insan değilim.. eğer ben karşımdakinin sınırını aşmıyorsam, onlar da benim aşamaz.
Bu sadece eşim için geçerli değil. Evladım, annem, babam, kız kardeşlerim için de geçerli..
Tabi ki de tartışabiliriz.. ki yeri geldiğinde çok iyi tartışabilen biriyim ama hadsizlik başka bir konu.
Size bir kere hakaret edilmesine izin verirseniz, devamında daha büyük hakarete kapı açarsınız.
Bir süre sonra siz bile artık onun hakaret olduğunu anlamayacak duruma gelirsiniz.
O yüzden her zaman net çizgilerin olması lazım.
Karşıdaki sizinle konuşurken "ben buna şunu dersem, şu tepkiyi alırım" diye düşünmeli

Saygısızlık ayrılık sebebi bunu anladım ama sosyal medyada herkes ilişkılerınde sevgılısı ıle böyle hakaretli konuşuyor …bı akım var ya onda gördüm insanların o ılıskıler içerisınde mutlu olduğu bellı nasıl oluyor bu yanı bırı hatta şey yazmış Allah insanı affedıyor gerçekten seven insan affeder yazmış burda ise defol bıle denmemeli yazılmış sitede bu durumlar için , bır sürü konu açılmış üstelık gerçekten mutlu olmak bu kadar zor mu?
Mutlu olmak zor değil o sosyal medyadakilere inanmayın siz onların kamera arkasını bilmiyorsunuz

Mutlu olmak zor değil o sosyal medyadakilere inanmayın siz onların kamera arkasını bilmiyorsunuz

Herkesin karakteri, kaldırabileceği davranışlar farklıdır.
Ben saygısızlığa gelemem hep sınırları net olan bir karakterim olmuştur küçüklükten beri.
Esnek bir insan değilim.. eğer ben karşımdakinin sınırını aşmıyorsam, onlar da benim aşamaz.
Bu sadece eşim için geçerli değil. Evladım, annem, babam, kız kardeşlerim için de geçerli..
Tabi ki de tartışabiliriz.. ki yeri geldiğinde çok iyi tartışabilen biriyim ama hadsizlik başka bir konu.
Size bir kere hakaret edilmesine izin verirseniz, devamında daha büyük hakarete kapı açarsınız.
Bir süre sonra siz bile artık onun hakaret olduğunu anlamayacak duruma gelirsiniz.
O yüzden her zaman net çizgilerin olması lazım.
Karşıdaki sizinle konuşurken "ben buna şunu dersem, şu tepkiyi alırım" diye düşünmeli
Neden tekrar etsın kı🥹

Şimdi şöyle bir şey var, öfkesine hakim olamayan insanla ilişki, evlilik çok zor olur. Sinirle ağzından çıkan bu sözler, aslında her sinir anında sana hakaret edebileceğini gösteriyor. Bir süre sonra o cümleleri kaldıramazsın, sevgin azalır, sorgulamaya başlarsın.

Saygısızlık ayrılık sebebi bunu anladım ama sosyal medyada herkes ilişkılerınde sevgılısı ıle böyle hakaretli konuşuyor …bı akım var ya onda gördüm insanların o ılıskıler içerisınde mutlu olduğu bellı nasıl oluyor bu yanı bırı hatta şey yazmış Allah insanı affedıyor gerçekten seven insan affeder yazmış burda ise defol bıle denmemeli yazılmış sitede bu durumlar için , bır sürü konu açılmış üstelık gerçekten mutlu olmak bu kadar zor mu?
Görece iyi şartlarda yaşıyorum. Çalışmıyroum. Eşimin ailesiyle çok iyiyim maşallah. O da benim ailemle çok iyi maşallah. Yani yüzde yüzlük olmasak da 90 lık bir evlilik 13. Senesi ve 2 çocuk.
Geçenlerde ilişkilerde saygısızlık,değer görmeme,kadının aşağılanması ve kadının bunu kabul etmesi üzerine konuşuyorduk yakınlarımızla.
Eşim dedi ki valla “vasfiye”nin gerçekten her şeyi var ama iki gün ona değer vermiyor şekilde davranayım 3. Gün ya beni kapıya koyar ya çocukları alır gider.
Böyle olacak arkadaşım. Seven sevdiğini belli edecek değer verecek kibar olacak. Kadın erkeğe saygı duyacak erkek de kadına.

Affedip evlenin bence.
Sizin gibi insanlara hep aynı şeyi yazıyorum ama durum belli, kendinize saygınız yok. Ayrılsanız yine bunun lacivertini bulacaksınız belli ki. Ha bu küfretmiş ha başkası, ne fark eder? Macera aramaya gerek yok bence. Elinizin altındakiyle evlenin gitsin.

Şimdi şöyle bir şey var, öfkesine hakim olamayan insanla ilişki, evlilik çok zor olur. Sinirle ağzından çıkan bu sözler, aslında her sinir anında sana hakaret edebileceğini gösteriyor. Bir süre sonra o cümleleri kaldıramazsın, sevgin azalır, sorgulamaya başlarsın.
Sınırlı bırıyım demıstı ılk tanıştığımızda ama 2 yıldır ilk defa canına tak ettı heralde

Herkes beni ilgilendirmez ben hakaret kabul edemem mutluluğun yolu bu değil onun adı arsızlık yüzsüzlük gerçekten sevdiğim insan bana hakaret ederse canım yanar affedemem gururuma yediremem bunun Allahın affetmesiyle ne alakası var saçma sapan metaforlarla kendilerini avutuyorlar işte ben allah mıyım ben mü yarattım banane be elin sorunlu oğlunu bela edemem kendime

Neden tekrar etsın kı🥹
Neden etmesin ki ? Ne kaybedecek ? Zaten herifi kaybetmemek için sırf evlenmek için kabul edeceğini o da biliyo erkekleri bu kadar salak sanmayın e daha evlenmeden ayrılmayan evlenince hiç ayrılmaz ondan sonra da dikkat etmeye gerek yok zaten boşanamazsın bili yapamazsın bedava stres topu işte ağzına geleni söyler

Sınırlı bırıyım demıstı ılk tanıştığımızda ama 2 yıldır ilk defa canına tak ettı heralde
Bu sinirli birilerinin de hiç sinirini patronundan kendinden üst birinden çıkardığını da hiç görmezsiniz ha anca böyle yedirebildiğine itip kakabildiğine kendinize yakışan buysa yapın yani

Gerçekten mutlu insan, bunu sosyal medyada kanıtlamaya uğraşmaz.Hele ki küfürlü konuşmayı ve ahlak sınırını aşmayı marifet bilen birinin normal olduğunu söyleyemeyiz.Herkes kendisini temsil ediyor bu hayatta, insanın kendisine evine sevdiklerine odaklanması en güzeli diye düşünüyorum.

saygının olmadığı yerde sevgi de olamaz zaten

Biz hakaretli felan konuşmuyoruz. 5 yıldır birlikteyiz, bizim ilişkimizde salak bile denmez mesela.
Kavga anında ben daha kırıcıyımdır, ama yine saygısızlık yapmam. Bizim kırmızı çizgimiz

Biz hakaretli felan konuşmuyoruz. 5 yıldır birlikteyiz, bizim ilişkimizde salak bile denmez mesela.
Kavga anında ben daha kırıcıyımdır, ama yine saygısızlık yapmam. Bizim kırmızı çizgimiz
Diyelım ki aynı bu durumu yaşadın ne yapacaktınız 🥺

Back
X