• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygısızlık

saygının olmadığı yerde sevgi de olamaz zaten
Fazla mukkemıyetcı olabılırım adam 2 yıl boyunca ben ona evlılık için hazır olmadığını belırttım neden birikim yapmadın dedım adam belkı sabrı kalmadı çünkü benı sevdıgınd emınım

Şimdi şöyle bir şey var, öfkesine hakim olamayan insanla ilişki, evlilik çok zor olur. Sinirle ağzından çıkan bu sözler, aslında her sinir anında sana hakaret edebileceğini gösteriyor. Bir süre sonra o cümleleri kaldıramazsın, sevgin azalır, sorgulamaya başlarsın.
Bence bu evlılık için bu kadar sınırlemdı normalde hep benım istekleroöe saygı duyar bı kere benım inadım yüzünden benım istediğim yere gelmıstı 😂

Fazla mukkemıyetcı olabılırım adam 2 yıl boyunca ben ona evlılık için hazır olmadığını belırttım neden birikim yapmadın dedım adam belkı sabrı kalmadı çünkü benı sevdıgınd emınım

fazla mükemmeliyetçi değilsiniz elbette çünkü öyle birisi kelimeyi doğru yazmak için kendini paralardı.

Ben yüksek sese bile tahammül edemiyorum kızım da bana benzemiş saygısızlık sonrasında laçka ilişki fiziksel şiddet bile olabilir o yüzden seçtiğiniz kişilik önemli

Saygısızlık ayrılık sebebi bunu anladım ama sosyal medyada herkes ilişkılerınde sevgılısı ıle böyle hakaretli konuşuyor …bı akım var ya onda gördüm insanların o ılıskıler içerisınde mutlu olduğu bellı nasıl oluyor bu yanı bırı hatta şey yazmış Allah insanı affedıyor gerçekten seven insan affeder yazmış burda ise defol bıle denmemeli yazılmış sitede bu durumlar için , bır sürü konu açılmış üstelık gerçekten mutlu olmak bu kadar zor mu?
Hakareti, saygısızlığı aklamak, romantize etmek için şöyle taklalar atmak... Yazık.

Neden sürekli siz yapılan hakarete ve saygısızlığa kılıf bulmaya çalışıyorsunuz. Ben çok eski bir üye değilim ama bu kaçıncı aynı konunuz ve herkes her konunuza aynı şeyi yazıyor, madem ikna olmuyorsunuz neden sürekli aynı şeyi soruyorsunuz? Siz affetmek istiyorsunuz ama birileri affet olur böyle şeyler her sevgilikte evlilikte oluyor desin de içiniz rahat etsin istiyorsunuz. Hayır ama malesef olmuyor. İlk evliliğimde hakaret vardı, boşandım. İkinci evliliğimde daha birbirimize ses yükselttiğimizi bilmem bırakın hakareti. Hayır yani yaşadıklarınız normal değil.

Allahla ne ilgisi var onun insanları affetmesiyle dovse sovse gözünüzü kör etse Allah insanları affediyor diye af mi edeceksiniz.Hem nerden biliyorsunuuz Allah'ın her insanı affettigini elinizde kanıt mi var .O Allah siz kul sunuz .Kul hakkı bundan var .Akıllı insan saygılı insanı sever saygı yoksa sevgide yok o başka birşey cahillik show adına ne derseniz deyin .Neye layiksaniz o hakarete layiksaniz öyle mutluysaniz o gözünüzü çıkaran suratiniza tokat atanla sürdürmek isterseniz o psikolojik ekonomik şiddet yaşayıp beyimdir erimdir diyene de o .Biz mutluluklar diler çekiliriz canı yanan hayatı kayan ben olmadığım sürece inanın dert değil

Back
X