• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayin yonetici konumu nereye tasidiniz bi zahmet onuda yazin

Konu sahibi profilinize bakınca zaten yazıdıgınız cevaplar görülüyor. Bir konu için bu kadar sinire gerek yok ya hu bayram bayram :1:

hayir arkadasim siniri yapan kendileri kac defa forumu o kadar kullanmayi bilmiyorum diyorum ancak hala devam ediyorlar anlatamiyorum

sayin yonetici kisisel bir derdim yok sadece herkes yerini bilsin eger bilmezse bu sekilde tavirda zoruna gitmesin ben direk size ilgiliye yazdim

Herkes yerini bilsin ne demek. Bdv ye konu aciyorsan isteyen herkes yorum yapabilir. Burasi herkese acik bir platform. Asil sen insanlara saldiramazsin haddin değil. Muhattabin yoneticiyse ozel mesaj atacaksin atar yapamazsin burada boyle.

hayir arkadasim siniri yapan kendileri kac defa forumu o kadar kullanmayi bilmiyorum diyorum ancak hala devam ediyorlar anlatamiyorum

Anladım ama sizin yatak mevzusuna da bayağı canınız sıkılmış anlaşılan bence yatağı güvendiğiniz iyi bir temizleyiciye verin. Elde yıkamakla kolay temiz olmaz o. Sünger sonucta. Hayırlı bayramlar.

Herkes yerini bilsin ne demek. Bdv ye konu aciyorsan isteyen herkes yorum yapabilir. Burasi herkese acik bir platform. Asil sen insanlara saldiramazsin haddin değil. Muhattabin yoneticiyse ozel mesaj atacaksin atar yapamazsin burada boyle.

evet isteyen yorum yapar ancak cok bilmislik yapamaz sizin tavriniza karsilik verilen bir cvpti bu haddimi bilirim bir zahmet bilmeyenlerde ogrensinler

Anladım ama sizin yatak mevzusuna da bayağı canınız sıkılmış anlaşılan bence yatağı güvendiğiniz iyi bir temizleyiciye verin. Elde yıkamakla kolay temiz olmaz o. Sünger sonucta. Hayırlı bayramlar.

kesinlikle oyle konu tasininca bulamadim acil cvp icin actim konuyu ama tasindi ve bu duruma geldi bakin arkadaslar asla saldirgan terbiyesiz olmadim bu zamana kadar ancak bana ne oldugunu belli ettin simdi kk ordu gibi gelir cvplarinada kayitsiz kalamazdim

Sizin derdiniz kk hatunları galiba bi çıkışayımda zaten biri yazar bende saldırırım diye düşündünüz heralde :ssz: bukadar basit bir şeyi büyüttüğünüze göre

Back
X