sen niye ağlıyorsun şekerim kıskanç herifin teki iştehanımlar
No'lu iyi kötü bisey söyleyin.bugün işyerimdeki bi adam dedi kı sen niye hemşire falan olmadin.mühendislik bayana göre değil. sen hiç yukselmis ne bilim tersane müdürü bayan gördün mu dedi.bende dedim ugrasmamistir istememiştir olduğu yer ina yetmistir.bende oss ye hazırlanıyorum.seneye yurtdışına gitcem.Allah üniversite için. gerçekten çok hirsiliyim.Gözüm yükseklerde.Ama bu adam niye boylr dedi sindi ya.ha ben o öyle dedi diye birakmicam aksine dahada inada sarılıcam ilerlediğim yolda.nolur bi el atın. ağlamak üzereyim
Tamamen zırva. Mühendislik işlerinde var. Çoğuda yönetici. Erkek egosu boşver.hanımlar
No'lu iyi kötü bisey söyleyin.bugün işyerimdeki bi adam dedi kı sen niye hemşire falan olmadin.mühendislik bayana göre değil. sen hiç yukselmis ne bilim tersane müdürü bayan gördün mu dedi.bende dedim ugrasmamistir istememiştir olduğu yer ina yetmistir.bende oss ye hazırlanıyorum.seneye yurtdışına gitcem.Allah üniversite için. gerçekten çok hirsiliyim.Gözüm yükseklerde.Ama bu adam niye boylr dedi sindi ya.ha ben o öyle dedi diye birakmicam aksine dahada inada sarılıcam ilerlediğim yolda.nolur bi el atın. ağlamak üzereyim
etttim etmez olur muyum vallahi ettim.size dek gelmemiştir dedimCok garipsiniz. Bu devirde kadinlar da erkekler de bayagi yukselebiliyorlar. Kadinlar da professor vs oluyor falan filan. Biri iki densiz laf etti diye siz niye agliyorsunuz anlamadim. Hadi adam gormemis diyelim. Sizin haberiniz yok muydu kadinlarin yuksek yaptigindan? Sanki Mars'a gidecegim demissiniz de karsinizdaki olmaz demis gibi tepki vermissiniz. Daha universite sinavina bile girmemissiniz. Soyleyeyim, artik kadin erkek herkes istedigi yere gelebiliyor. Yersiz bir alinganlik. Adama iki cift laf ederek bunlari anlatabilir veya gulup gecebilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?