Sayısalcı kadın olmazmis

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
hanımlar
No'lu iyi kötü bisey söyleyin.bugün işyerimdeki bi adam dedi kı sen niye hemşire falan olmadin.mühendislik bayana göre değil. sen hiç yukselmis ne bilim tersane müdürü bayan gördün mu dedi.bende dedim ugrasmamistir istememiştir olduğu yer ina yetmistir.bende oss ye hazırlanıyorum.seneye yurtdışına gitcem.Allah üniversite için. gerçekten çok hirsiliyim.Gözüm yükseklerde.Ama bu adam niye boylr dedi sindi ya.ha ben o öyle dedi diye birakmicam aksine dahada inada sarılıcam ilerlediğim yolda.nolur bi el atın. ağlamak üzereyim

sen niye ağlıyorsun şekerim kıskanç herifin teki işte

Tamamen zırva. Mühendislik işlerinde var. Çoğuda yönetici. Erkek egosu boşver.

yapqmicagimdan değil. taktimmi yaparım.ki ben sayısalı çok ama çok seviyörüm.ben baba parasıyla okumadım. sözüm meclisten dışarı. hep okuduz hem çalıştım.görcek o.4 goz

çünkü onun annesi mühendismiş küçükken onu sütsüz bırakmış ondan çocukluğundan sorunu vardır

tatlım takma yaaaa millet kendiyle kavga edecek hale gelmiş kendini çekemiyor başkasını nasıl çeksin kıskanc işte

İyi de bir kişinin lafına neden bu kadar takılıyorsunuz ki o öyle dedi diye mühendis olamaz mısınız yani niye dedi niçin dedi boşverin var öyle kafalar kadınları bazı mesleklere yakıştırmayanlar her zamanda olacak ve öyle büyütüp dert edecek bir şey de değil çalışın kazanın yapın işinizi niye takıyorsunuz ki yani işiniz mi yok.

Esinin otomativ sektorunde arge muduru odtu mezunu makine muhendisi bir bayan.

Herkesin fikri kendine takilmayin bu kadar.

Cok garipsiniz. Bu devirde kadinlar da erkekler de bayagi yukselebiliyorlar. Kadinlar da professor vs oluyor falan filan. Biri iki densiz laf etti diye siz niye agliyorsunuz anlamadim. Hadi adam gormemis diyelim. Sizin haberiniz yok muydu kadinlarin yuksek yaptigindan? Sanki Mars'a gidecegim demissiniz de karsinizdaki olmaz demis gibi tepki vermissiniz. Daha universite sinavina bile girmemissiniz. Soyleyeyim, artik kadin erkek herkes istedigi yere gelebiliyor. Yersiz bir alinganlik. Adama iki cift laf ederek bunlari anlatabilir veya gulup gecebilirdiniz.

Okumuş muhendis olmuşsun bunu mu takiyorsun kafana?

Kendisi erkek yani dünyanın eşsiz varlığı. Kadınlardan bir cacık olmayacağını söyleyerek bir taraflarını tatmin ediyor
Beyinsiz şey...

ett
etttim etmez olur muyum vallahi ettim.size dek gelmemiştir dedim

istisnalar elbette vardır ama daha geçen konusu açıldı belediyede mimar mühendis olarak 3 kadın çalıştıracağıma 1 erkek çalıştırırım daha iyi dendi. nedeni gebelik emzirme vs. kadın bir hamile kalıyor 10 ay yok piyasada yıllık izin rapor doğum izni vs derken boşuna geçen bir sene oluyor yedek personeli olması lazım vs... valla haklılar yani kimse haksız diyemez, ama doğum izni süt izni vs de bizim hakkımız kimse de bize haksız diyemez...

herkes haklı yani sen ilerde çocuk yapmayacağım dersen yükselirsin niye yükselmeyesin ama evli olman bile sana negatif puan olacak iş verenler açısından , yarın birgün çocuk yaparsa kim uğraşıcak diye

bende kadın yöneticiyim altımda da sana o lafı söyleyen adam gibi bir sürü adam var.
hepsi de arkamdan kadından yönetici olmaz diye zırvalıyor geliyor hepsi kulağıma yanlarına gittiğimd epembe hanım pembe hanım..

korkuyorlar kadınların gözünün iyice açılmasından bizim emirlerimiz altına girmekten laf işitmekten..
sakın üzülme ağlama aksine o kadar güzel mühendis oluyoruz o kadar güzel işler yapıyoruz ki aynen bu yolda devam et..

eşimin iş yerinde ki müdürü de kadın bana diyor ki onu gördükçe aklıma sen geliyorsun bence her kadın böyle yükselmeli falan adam olan kadına saygı duyan her erkek bunu düşünür ama işte o seninle konuşan hıyar anca korkar korktugu içinde böyle abuk subuk konuşur bırak ne söylerse söylesin..

sen bildiğin yoldan şaşma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…