Sayısalcı kadın olmazmis

Amamnnn bizim bir eleman vardı

Lise mezunu azıcık da böyle efelenen, erkek işte egosu ile yetişmiş bir çocuk

Bunu iş diye getirmişler bizim ofise yüzde 90 kadın herkes de gayet kendinden emin

Ilk gün eve gittim ağlayacaktım neredeyse ben bu kadınlardan nasıl emir alırım demiştim ama en azından herkes işinin derdinde gayet de güzel çalışılıyormuş kimse gereksiz yere küfretmiyor vs diye anlatmıştı

Ben de bu ay sonu DGS 'ye gireceğim mühendisliğe tamamlamak icin.
Ama şunu söyleyeyim bizim iş yerinde de bir kadin ister mühendis olsun ister doktora yapsın layık görülen iş sekreterlik! Ben de iki uni mezunuyum ama maalesef maruz kaldığım durum bu, ben çareyi umursamamakta buldum kisacasi hayatima bakıyorum
Isimi yapar gecerim onun haricinde de huzurlu bir hayatım var cok şükür :) kim.ne derse desin benim kalitemi başkalarının ne dediği belirlemiyor, bu tarz konuşanlari kendi cahilligine bırakıyorum sen de oyle yap hiç kaale almaya bile degmez

Bunu mu taktin ya? Aglayacak kadar hem de.. Bu kadar onemsemeyin bazi insanlarin dediklerini..

bir sürü tanıdığım mühendis kadın üst düzey, yönetici kadın var, maaşlarını söylesem dudağınız uçuklar, laf etmiş bal kapağı ,hep erkek egosu bunlar, bunları yetiştiren kadınsılarda var sıkıntı aslında, bi tükense nesilleri artık süper olacak.

bu erkekler kendini ne sanıyor ya?

yuksek lisansini yapmis ve calisan bir muhendis bayan olarak tan diyorum ki: hal etmiş. isyerinde kadinda erkekte muhendisler var. isin guzel yapan da kadin erkek farketmiyor kendini belli ediyor.

Ne kadar sıģ bir düşünce. Kadınlar her çalısma alanında kendine yer bulabilir namusuyla çalistikca. Bende mühendisim bu arada sayisalimda iyidir beyefendinin tezini curuttuk

Sen bosver bunun gibilri, sadece ilerlemek istedigin yola bal

Peh yemişim onun mühendisliğini.

Yazık çok yazık! Eğitim görmüş insan da böyle düşünebiliyorsa bu ülkede çok yazık.

kan tutar beni deseydin olmaz miydi?
adam sacmalamis sen de takiyorsun iste. bosver sallama...

O adam tamamen örümcek beyinli bi insan. Bi kadının mühendis olup yüksek mevkilere gelmesini kıskanıyor yediremiyor kendine. Başka açıklaması yok. Ben de mühendislik okuyorum, mühendis olan bir sürü kadın arkadaşım var çok güzel yerlerde çok güzel maaşlarla işe başladılar. Gayet de yükselenleri var. Böyle salak saçma insanların söylediği şeyleri takma kafana. Ağzı olan konuşuyor

sen hiç gördün mü sayısal alanda yükselen kadın demiş ya.işte onun gibi sığ insanlar yüzünden pek yükselemiyor kadınlar.
Size bir daha böyle bir kabalıkta bulunursa siz de onu ezin.Ufkun anca tersaneye kadar veya tornacı abuziddin emmiye kadar olduğu için kadın mühendisleri kapış kapış işe alan dev firmalardan holdinglerden haberin yoktur tabi deyin.
Böyle cinsiyetçi sığ bir lafı sokaktan geçen biri de söylese kabalık.Ama iş arkadaşına söylenince kabalık+mobbing oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…