• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

scottish sahipleniyorum ...

12 aralıkta dogdu ortalama 2 aylık olacak . O zaman malta gerek yok değil mi.
Süt kremasılı besin var o ne içindi anımsayamadım sanırım
Malta da kremalara da gerek yok bebekken. Kremalarin da içinde tamamlayıcı ürünler oluyor ama elzem değil. Zaten bebek daha Safiye :) Dediğim gibi belki veteriner önerirse vitamin macun verilir. 🙏

Kızlar merhaba,

Maltı yavruyken vermiyorlar. Tüy dökmeye başladığı dönemde veriliyor. Biz 6. ayda başladık veteriner tavsiyesiyle. Yuttuğu tüyleri dışkı ile atmasına yardımcı oluyor. Şuan 8 aylık kızım daha hiç kusması olmadı çok şükür.

Ben maltta veterinerin verdiği markayı kullanıyorum (candioli bolo via). Aşı döneminde de vitamin macununu kullanmistik. Bittiğinde gimcat alacağım.

Takviyelerde gimcat'i tavsiye ederim. Şuan taurinli ödül mamalarını kullanıyoruz. (Yavruyken ödül mamasına gerek yok.)
Merhaba bende tecrübesizim kedi konusunda da çok bilgilendirici olmuş mesajınız. Yavruyken sadece kuru mama ve arada yaş mama mı vermeliyiz o zaman çim malt vitaminler sonra mı

Malta da kremalara da gerek yok bebekken. Kremalarin da içinde tamamlayıcı ürünler oluyor ama elzem değil. Zaten bebek daha Safiye :) Dediğim gibi belki veteriner önerirse vitamin macun verilir. 🙏
Luna sabrina paris birinde karar kılacaz bakalım.
Safiye yi severken ara da derim :D
Veteriner söyler sanırım dediginiz gibi.. Çok karışık geldi mama viraminvs si
Yazan oldu mu bilmiyorum ama olmazsa olmaz gimcat tüy topağı malt mutlaka alin
Listem de var büyüdüğü zaman kullancaz değil mi .
Kullanımı nasıl bu arada.
Oo ne güzel aynı anda gelicekler eve ikiside dişi çok güzel denk geldi ya :) masumlar apartmanından mı esinlendiniz bence daha güzel isimler olabilir ama tabi sizin tercihiniz 😄
Paris luna sabrina üçünden biri olacak.
Sitenin birinde görmüştüm hoşuma gitti :D
Video da attılar çok tatlı yaaaa

Luna sabrina paris birinde karar kılacaz bakalım.
Safiye yi severken ara da derim :KK70:
Veteriner söyler sanırım dediginiz gibi.. Çok karışık geldi mama viraminvs si

Listem de var büyüdüğü zaman kullancaz değil mi .
Kullanımı nasıl bu arada.

Paris luna sabrina üçünden biri olacak.
Sitenin birinde görmüştüm hoşuma gitti :KK70:
Video da attılar çok tatlı yaaaa
Perşembe veya cuma günü görmeye gidicez heycanlanıyoruz ya alacağımız kişi arada instagrama atıyor defalarca izliyoruz 😄 alacağınız listede neler var ben baya bi vitamin falan bakıyodum ama yavruyken kullanılmıyormuş zaten furminatör tarak bakmıştım o bile yavruyken kullanılmıyormuş😄

Perşembe veya cuma günü görmeye gidicez heycanlanıyoruz ya alacağımız kişi arada instagrama atıyor defalarca izliyoruz 😄 alacağınız listede neler var ben baya bi vitamin falan bakıyodum ama yavruyken kullanılmıyormuş zaten furminatör tarak bakmıştım o bile yavruyken kullanılmıyormuş😄
Yarın atayım size listemi . Vitamini bizde bilemedik . Veteriner ne derse onu vercez artık.
Ne güzel ya dokunacaksınız çok heyecanlı . Resim atarsınız bizde burdan severiz yavruyu olur mu 😍

Yarın atayım size listemi . Vitamini bizde bilemedik . Veteriner ne derse onu vercez artık.
Ne güzel ya dokunacaksınız çok heyecanlı . Resim atarsınız bizde burdan severiz yavruyu olur mu 😍
Bizde aldığımızda götürücez bi veterinere o zaman konuşcaz herşeyi ama ben kediyle kafayı bozdum herşeyi hazır etmek istiyorum ama onlar için aceleci olmaya gerek yok demekki. Atarım tabi inşallah siz gidip göremiyormusunuz biz arkadaşımdan alıyoruz o yüzden haberlerini alıyoruz devamlı 😍

Merhaba bende tecrübesizim kedi konusunda da çok bilgilendirici olmuş mesajınız. Yavruyken sadece kuru mama ve arada yaş mama mı vermeliyiz o zaman çim malt vitaminler sonra mı
🤍
En önemlisi kuru mama 🙏
Ben haftada bir de yaş mama veriyorum geldiğinden beri.
Haftada bir çorba kaşığı kadar yoğurt veriyorum.

Vitamin macununa 2 aylıkken alerjisi olduğu için başladık. bitene kadar kullandık hem de aşı dönemini daha rahat atlatsin diye verdi veteriner, o da zorunlu bisey değildi yani. 🌸

Ödül maması vs biraz daha büyüdükten sonra verirsiniz dedi vet.
Malta da 5.5-6 aylıkken başladık.
Çim hiç vermedim.

🤍
En önemlisi kuru mama 🙏
Ben haftada bir de yaş mama veriyorum geldiğinden beri.
Haftada bir çorba kaşığı kadar yoğurt veriyorum.

Vitamin macununa 2 aylıkken alerjisi olduğu için başladık. bitene kadar kullandık hem de aşı dönemini daha rahat atlatsin diye verdi veteriner, o da zorunlu bisey değildi yani. 🌸

Ödül maması vs biraz daha büyüdükten sonra verirsiniz dedi vet.
Malta da 5.5-6 aylıkken başladık.
Çim hiç vermedim.
Hangi mamayı kullanıyorsunuz

Dökülme için mi bide ben hap şeklinde olan bi vitamin gördüm baya azaltıyomuş dökülmeyi
hayır hayır . kediler kendi temizliğini kendileri yapar bilirsiniz. dilleri tırtıklı ve sert bir yapıya sahiptir. bütün gün kendini yalar yalar :) dolatısıtla bir sürü tüy yutar. bu zamanla midesinde birikir ve rahatsızlık verir kusturur ya da bakteri yapar. bu sebeple malt kullanılması gerekir. gimcat bu konudaki en iyi marka. herhangi bir petshoptan alabilirsiniz. dilerseniz bir veterinere de sorabilirsiniz size bu bilgiyi verecektir.

hayır hayır . kediler kendi temizliğini kendileri yapar bilirsiniz. dilleri tırtıklı ve sert bir yapıya sahiptir. bütün gün kendini yalar yalar :) dolatısıtla bir sürü tüy yutar. bu zamanla midesinde birikir ve rahatsızlık verir kusturur ya da bakteri yapar. bu sebeple malt kullanılması gerekir. gimcat bu konudaki en iyi marka. herhangi bir petshoptan alabilirsiniz. dilerseniz bir veterinere de sorabilirsiniz size bu bilgiyi verecektir.
Malt biliyorumda bu VMP tablet diye bi vitamin bu dökülmeyi azaltıyormuş malt harici almayı düşünüyordum.

Bizde birşey yok klıma takılıyor yaptırmamız lazım
Bizde aldığımızda götürücez bi veterinere o zaman konuşcaz herşeyi ama ben kediyle kafayı bozdum herşeyi hazır etmek istiyorum ama onlar için aceleci olmaya gerek yok demekki. Atarım tabi inşallah siz gidip göremiyormusunuz biz arkadaşımdan alıyoruz o yüzden haberlerini alıyoruz devamlı 😍
yeni doğmuş halini gördük video atıyor sık sık resimde atıyor güzelde bakıyor gibi geldi bize :)
siz şanslısınız bana göre sürekli isteyebilirsiniz gidebilirsiniz biz rahatsız etmemek için her an yazamıyoruz :)
alacak birşeyler de bırak ileriye :) veterineriz belli mi sizin

Back
X