Cilt Bakımı Ürünleri Seba med ürünlerini tavsiye ederim

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende temizleme jelini kullandım gerçekten siwilceli ciltler için ibrebir
tawsiye ederim

bugün Q10 kremini aldım gündüz gece aynı ayrım yok .1 kez sürdüm şimdi beğendim 18 ytl, gece gündüz kremleri 23ytl, şampuan 16 ytl, roll on alcaktım bulamadım 28 li güneş kremi 23ytl, 50+ faktör30ytl
bu arada 3 kez sürmeme rağmen şampuan temizlemedi banyodan sonra saçım taranmadı resmen yolundu inatla bişey sürmiycen evim kozmetik çöplüğüne döndü sadece seba med kullanıcam

arkadaslar yuzum cok kuru nemlendırıcısının yanında temızleme jelının onerdıler ama temızleme jelı kuurluk yapmıs kullanan arkdslara sanrm bırde hasastır benm cıldım beyaz tenlı oldgumdan kızarıklıklar yapabılıo banyodan sora ne krem sursem hafıf kızarıklık yapardı sebamed nemlendırıcısı alıcam ama temızleme jelını tavsıye edermısınız??

benim cildim yağlı temizleme likitini kullanıyorum sivilcelere iyi geliyo dengeliyo yağlılık oranını
memnunum

bırde makyagımı tamamen temızlemesı ıın flaan dusndum jelını ama kuruluk yapmasından dolayı karasızım sıvılce yoktur cıldımde hasastır bırazda kullanan arkdslar beklıom tavsıyelerınızıa.s.

likit temizleme jelini bugün aldım bende beyaz tenliyim ve aşırı kuru hassas alerjik cildim bu yüzden sebamed tercih ettim şuan kullandım ilk denemede ki fikirlerim;makyajlıydım makyajı çok güzel temizliyor yüzümü arındırdı,temizlendiğini hissediyorsun,bundan önce çok fazla yıkama jeli kullandım hepsinde de aşırı bir kuruluk yada yanma kırmızılık olurdu ağız kenarlarımdan aşağıya doğru sebamed de bu şikayetlerimin hiçbiri olmadı (3 yıkama jeli değiştirdim) çok çok az bir kuruluk oldu oda olsun artık zaten kuru bir cilt yapım var yıkadıktan sonra buz kalıplarında dondurduğum gülsuyunu masajla sürdüm nemlendirici kullandım ve sonuç süperrrr:):)kızlar tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
ben sebamed'in cilt için, 15-16 yaşındayken sabununu kullanmıştım, bir işe yaramıyor bence...
temizleme jelini merak ettim şimdi...yorumlar genelde olumlu.
geçen yıl göz kremini kullanmıştım, Q10, ama pek memnun kalmadım...göz çevrem yanıyordu sürünce. şişiklere de bir etkisi yok..
Geçen yıl normal gündüz nemlendiricisini kullanmıştım, güzel diyebilirim ama sivilce oluşumunu engellemiyor, yine de etkii bir nemlendirici. ayrıca benim cildim hassas, alerji yapmayan ender ürünlerden Sebamed.

annem Repair Şamounannı kullanmıştı, memnun kalmıştı.

hamileyim.sebamedin yüz yıkama jeli,toniği ve gündüz kremin kullanıyorum .sizce bebeğe zararı olur mu?siz hamileler kullanıyor musunuz?

ben sebamed'in cilt için, 15-16 yaşındayken sabununu kullanmıştım, bir işe yaramıyor bence...
temizleme jelini merak ettim şimdi...yorumlar genelde olumlu.
geçen yıl göz kremini kullanmıştım, Q10, ama pek memnun kalmadım...göz çevrem yanıyordu sürünce. şişiklere de bir etkisi yok..
Geçen yıl normal gündüz nemlendiricisini kullanmıştım, güzel diyebilirim ama sivilce oluşumunu engellemiyor, yine de etkii bir nemlendirici. ayrıca benim cildim hassas, alerji yapmayan ender ürünlerden Sebamed.

annem Repair Şamounannı kullanmıştı, memnun kalmıştı.

nisancım Q10 dediginiz göz kremi kaç yaş için ..ben 21 yaşındayım ve göz çevresi kremi istiyorum kuruluk var göz cevremde nasıl bi krem bu sebamedinki??çok yaglı olmayan su bazlı rengi dengeleyen göza.s.:1hug: altı kremi istiyorum sebamed uygunmu bana canım

ben de yaklaşık 5 yıldır sebamed likid yüz ve vücut sabununu kullanıyorum ve çooook memnunum. sivilcelerimi ilk 6 ay içinde yok etmişti. gün aşırı her banyoda mutlaka kullanırım, kullanmazsam kendimi pis hissediyorum resmen:1ninca: bi de çok bereketli oluyo yoğun olduğu için...bol bol kullanmama rağmen bi kutusu baya gidiyo banaa.s

ya ben de seba medin toniğini kullanıom
güzel de çok ii diğer toniklerden

bende sebamedin sabununu kullanıyorum 2 gündür çok iyi şeyler duydum bu ürünler hakkında hepsinden denemeyi düşünüyorum param olsada serisini alsam :delphin: :çok üzgünüm:

nisancım Q10 dediginiz göz kremi kaç yaş için ..ben 21 yaşındayım ve göz çevresi kremi istiyorum kuruluk var göz cevremde nasıl bi krem bu sebamedinki??çok yaglı olmayan su bazlı rengi dengeleyen göza.s.:1hug: altı kremi istiyorum sebamed uygunmu bana canım

canım, :)
Q10 diyor ya, herhalde 30 yaştan itibaren kullanılacak bir ürün olsa gerek ama ben iyi nemlendirsin diye almıştım, ben de 21 yaşındayım, hiç memnun kalmadım. yaktı cildimi belki de ağır geldi bilemiyorum.

canım ben şimdi The Body Shop E vitaminli göz kremi aldım, 1 hafta oldu, baya memnun kaldım, değiştirmem böyle giderse :teytey: fiyatı 30 Lira cnm

sorunun benim gibi sadece kuruluksa bu krem sana göre.

ama morluklar varsa, yine The Body Shop'un C vitaminli göz kremi iyi diyorlar.

ben şiddetle tavsiye ederim cnm =)

saol nisancım bende kuruluk var erkenden kırışmak istemiyorum bi body shop a bakayım çok saol hayatımm

Bende sebamed kompact sabun aldım.parfümsüz olmasına rağmen kokusuna bayıldım.doğal deoderizanmış.içndekileri incelediğimde cilt için bütün yararlı maddeler var.buday tohumu extratı,pantenol ....vs.Yüzümüde yumuşacık yaptı.bence compact olanını bi deneyin :)

Bende sebamed compact kullanmaya başladım yeni.
Deneyenlerin çoğu memnun gibi.
Ama bende fazla kuruluk yaptı,ki yağlı bir cilde sahibim ben,ilk defa kullandığım bir sabun fazla kuruluk yaptı cildimde.

Bende sebamed compact kullanmaya başladım yeni.
Deneyenlerin çoğu memnun gibi.
Ama bende fazla kuruluk yaptı,ki yağlı bir cilde sahibim ben,ilk defa kullandığım bir sabun fazla kuruluk yaptı cildimde.
Benimde ilk kullandığım zaman kuruluk ve gerilme olmuştu.Ama bi kaç gün sonra cildim alıştı.Şimdi cildimin nefes aldığını hissediyorum.aynı zamanda ph 5.5 olduğu için cildin doğal asit tabakasını muhafaza ederek bakteri ve mikroplara karşı savunma mekanızmasını harekete geçriyormuş.

Benim cildim karma,sebamedin yüz yıkma jeli yüzümü acaip kuruttu ve yanma yaptı gerçi kutusunda elinizde veya bir süngerde köpürtün yazıyordu acaba yüzümde köpürttüğüm için mi kuruma oldu ancak vücuduma iyi geldi,herhagi bir kuruma olmadı...

Ya ben sebamedin Q10anti aging almak istiyorum,26 yaşındayım çok mu erken,gece kremi de aynı şekilde yaşıma uygun mudur...

ınce çizgilerimin giderilmesi için başka ne tavsiye edersiniz hanımlar...Derinleşmeden bunların bakımını yapmak gerek şimdiden

Bende sebamed kompact sabun aldım.parfümsüz olmasına rağmen kokusuna bayıldım.doğal deoderizanmış.içndekileri incelediğimde cilt için bütün yararlı maddeler var.buday tohumu extratı,pantenol ....vs.Yüzümüde yumuşacık yaptı.bence compact olanını bi deneyin :)

Canım benim cildim de yağlı ve gözeneklerim belirgin.
Bu sabun gözeneklere iyi gelir ni dersin?gamyoncuiremsu

Canım benim cildim de yağlı ve gözeneklerim belirgin.
Bu sabun gözeneklere iyi gelir ni dersin?gamyoncuiremsu

Yağlı ciltler için süper bi temizleyici.Ama ben gözenekleri sıkılaştırdığını görmedim.sadece
gözenekleri derinlemesine temizlediği için gözeneklerin nefes aldığını hissettim.Gözeneklerin belirgin olmasının iki nedeni var;Biri aşırı yağdan ,diğeri ise siyah noktaları çok sıkmamızdan kaynaklanan küçük çukurlar.Eğer gözenekleriniz sebumdan dolayı belirginse cilt yüzeyindeki fazla yağı temizlediği için az çok fayda sağlayabilir.

Back
X