Cilt Bakımı Ürünleri Seba med ürünlerini tavsiye ederim

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Yağlı ciltler için süper bi temizleyici.Ama ben gözenekleri sıkılaştırdığını görmedim.sadece
gözenekleri derinlemesine temizlediği için gözeneklerin nefes aldığını hissettim.Gözeneklerin belirgin olmasının iki nedeni var;Biri aşırı yağdan ,diğeri ise siyah noktaları çok sıkmamızdan kaynaklanan küçük çukurlar.Eğer gözenekleriniz sebumdan dolayı belirginse cilt yüzeyindeki fazla yağı temizlediği için az çok fayda sağlayabilir.

Teşekkürler canım cildim yağlı gözenekler bundan kaynaklanıyor.:1no2:
Bir de bu sabunu deneyeyim. Ne de olsa doktorların tavsiye ettiği bir marka.kaydirigubbakcemile5

Sebamed'in şampuanını kesinlikle tavsiye etmiyorum! İlk kullanmaya başladığınızda iyi gibi görünüyor ancak kullanamaya devam ettikçe kurutuyor normal saçlar için olanını, (boyalı saçlar için) repair olanını ve antihairloss olanını denedim ancak hiç memnun kalmadım. Saçlarım yumuşacıkken tiftik tiftik yapıp kuruttu. Kesinlikle önermiyorum ancak vücut için olan ürünlerinin daha memnuniyet kitlesine sahip olduğunu görüyorum çevremde.

Hele ki şampuanı rezalet arkadaşım kötükedihüso kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum.Ph'ı 5.5,cilde zararı yok, şöyle böyle diye reklam yapıyorlar ancak dediğin gibi beş para etmez. Diğer ürünlerini kullanmadım ama şampuanını ASLA önermiyorum!!!

arkadaşlar sebamedin saç derisinde pullanma karşıtı şampuanını kullanan var mı?????
yada bunun için tavsiye edebileceğiniz bi şampuan pahalı değil fark etmez.:84::84::84:

Sebamedin sabunu gerçekten çok güzel. Ölü deriyi çok güzel atıyor. Ben sıvı olanını kullanıyorum face and body olanını. Ama biraz kurutuyor mutlaka nemlendirmek gerekiyor kullandıktaan sonra...

sebamed kurutuyor diyenler için sebamedin bebek urunleri harika ozellıkle sabununu denedım banyoda yumusacık

merhaba bende seba md yüz ve vücut temizleme jeli aldım bugün kullandım bakalım sonuçlar nasıl olacak benim t bölgem de sivilceler çıkıyor

Tam cildime göre olan ürünleri buldum sonunda.Babenin ürünleri çok iyi geldi bana, özellikle düzenli kullanınca çok güzel sonuçlar alıyorum.

Ben yaklaşık 4 yıldır sebemedin şampuanını kullanıyorum...çok memnunum..saç derimin sağlığına sebemed sayesinde kavuştum diyebilirim.ancak düzenli kullancaksınız,ilk kullanımlarınızda diğer şampuanlardan farklı gelebilir çünkü diğer şampuanlarda bol miktarda saç kremi olduğu için yıkarken iyiymiş gibi hissediyorsunuz,ancak önemli olan saç deriniz arkadaşlar..saçlarım öyle alıştı ki normal bir ürün kullanınca anında farkediyorum,anında kepeklenme ve yağlanma başlıyor..diğer şampuanlara göre biraz daha pahalı fakat tek yıkama yapmanız dahi temizlenmesi için yeterli oluyor.

cilt bakımı ile ilgili ürünler ve çok daha fazlası xxxxxxxx de çok hesaplı fiyata bulabilirsiniz kızlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar.ya ben 21 yaşındayım ve son 3 4 aydır sivlcelerim çoğaldı.sebamedin bi zararı olmaz dimi.depresyona girdim artık

sana birsey önermek istiyrum.beniz sivilclerimi gecirdi.
garnierin saf temiz 3ü biraradasını kullan.
ben 1 sene once kesfettim. o gün bugün sivilce cıkmıyor. gözemnklerin acıldı. cok iyi bir ürün.

evet gerçekten gözünüzü kapatıp güvenerek kullanacağınız ürünleri var sebamedin tavsiye ederim

ben de bugün sebamed yüz temizleme jelini aldım bakalım iyi gelecek mi

mrb kızlar.ya ben 21 yaşındayım ve son 3 4 aydır sivlcelerim çoğaldı.sebamedin bi zararı olmaz dimi.depresyona girdim artık

ben lısedeyken cıldım problemlıydı doktor bana sebamedı önerdi.çok ıyı gelmişti sıvılceleıı kurutup ıyıleştırıyor.:34:

Ben yaklaşık 4 yıldır sebemedin şampuanını kullanıyorum...çok memnunum..saç derimin sağlığına sebemed sayesinde kavuştum diyebilirim.ancak düzenli kullancaksınız,ilk kullanımlarınızda diğer şampuanlardan farklı gelebilir çünkü diğer şampuanlarda bol miktarda saç kremi olduğu için yıkarken iyiymiş gibi hissediyorsunuz,ancak önemli olan saç deriniz arkadaşlar..saçlarım öyle alıştı ki normal bir ürün kullanınca anında farkediyorum,anında kepeklenme ve yağlanma başlıyor..diğer şampuanlara göre biraz daha pahalı fakat tek yıkama yapmanız dahi temizlenmesi için yeterli oluyor.

ben de amway kullandım fakat diğer ürünlerim hep sebamed acaba bu gelenği sürdürsem mi diyorum ? şampuanını alıcam fakat saçlarım kuru ve düzleştiri/maşadan inceldi cansız :( yani demem o ki zaten çok dikkat ediyorum yağlıyorum falan devamlı ... karar veremedim devamlı şampuan değiştiriyorum önce huncalife(saç kremi olmadığından kuruttu) kullandım sonra amway loreal elseve ama sebamede geçsem mi bilemiyorum

ben de amway kullandım fakat diğer ürünlerim hep sebamed acaba bu gelenği sürdürsem mi diyorum ? şampuanını alıcam fakat saçlarım kuru ve düzleştiri/maşadan inceldi cansız :( yani demem o ki zaten çok dikkat ediyorum yağlıyorum falan devamlı ... karar veremedim devamlı şampuan değiştiriyorum önce huncalife(saç kremi olmadığından kuruttu) kullandım sonra amway loreal elseve ama sebamede geçsem mi bilemiyorum

Ben kullanıyorum sebamedin kuru ve yıpranmış saçlar için onarıcı olan şampuanını saç kremi bile sürmeye gerek kalmıyor tavsiye ederim

yağlı ciltler için okey. yalnız kuru ciltlerin uzak durması gereken bir ürün.

Back
X