Bebek Beslenmesi sebamed bebek şampuanı kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yasem10

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
38
1
16
Kırklareli
bebeğim 2 aylık doğduğundan beri sebamed ile yıkıyoruz hep başını yıkadıktan sonra ağlıyordu.eşim bi yüzümü yıkıyayım acaba gözlerimi yanıyo dedi..gerçektende çok yakıyormuş.şimdi daline geçtik vee sorunsuz bi banyo oldu.sizlerle paylaşmak istedim.bebişleriniz boşuna ağlamasın..

bilmiyorum ama bende ilk günden beri tüm ürünlerimi sebamedden kullanıyorum şampuan dahil memnunum hepsinden.. yani yüzümü yıkamadım bilmiyorum ama 2 buçuk aylık bebeğim hiç ağlamıyor başını yıkarken.. giydirirken çok ağlıyor sadece:)

benim bebeğim de 27 günlük. sebamedin ürünlerini kullanıyorum. banyo yaptırdıktan sonra gözlerinin kenarlarının kızardığını görüyordum ama ağlamadığı için canı yanmıyordur diye düşünüyordum. geçenlerde eczaneden ihtiyaçlarımı alırken mustela'nın şamğuan eşantiyonunu verdi eczacı, bugün onunla yıkadım kafasını ve yüzünü, banyo sonrası emzirirken hiç kızarıklık olmadığını fark ettim. sanırım mustela'ya geçiyorum kızlar. kokusu da güzel, bebeğim daha rahat etti sanki. ayrıca sebamedin pişik önleyici kremini de kullanıyordum, bitmek üzere şu an, mustelayı çok metheden arkadaşlarım vardı, eczaneden onu da aldım, değişik balsam gibi bir kıvamı var, vitamin bariyeri vs falan da yazıyo, sebamedden daha iyi sanırım, bugün onu da kullanmaya başladım. bakalım bebişimin poposu nasıl tepki verecek:))

Ben Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum.Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

Back
X