Doğuma Hazırlık Sebamed kullanan anneler bakarmısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dtbernat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
713
3
0
İstanbul
ben bebeğime ilk sebamed ürünleri kullanmaya karar verdim şampuanı ve banyo köpüğü var ayrı ayrımı kullanıyorsunuz şampuanıyla vücududa yıkanıyormu cvp lütfennn

ben ayrı ayrı aldım ama şampuanla vücudun da yıkayabileceğini söylediler. özellikle ilk aylarda ciltleri pek bi hassas oluncaişimi garantiye alim dedim.

Kızlar ben 3 aydır kullanıyorum oğluma ama pek hoşuma gitmedi sebamed ürünlerii.. yani o kadar para verdim keşke Mustela alsaydım diyorum şimdi.. Bittikçe de yavaş yavaş mustelaya geçicem. Şampuanı ve sabunu ayrı ayrı aldım. ıkisi de çok iyi köpürmüyor. Oğluşumun başında konak benzeri benekçikler oluştu onuda geçirmedi..Ayrıca pişik önleyici kremi bir garip geldi bana içindeki sıvı ayrışıp akıyor..Yani sebamed artık eski sebamed değil.. Tavsiyem Mustela kullanın...

ben memnunum
mustelada ii ama çok pahalı

O kadar fark yok arasında canım.
Mesela pişik önleyici krem sebamedin 18.5 mustelanın 21 tl.
Sabun 150 gr. sebamed 12,5 Mustela 15 tl. gibi yani 2-3 tl lik farklar.. Diğer ürünlerde de böyle..yani tabiki beklentiye göre değişir. Ben ilk başta mustelayı pahalı bulduğum için sebamed aldım.Ama ara çok fark yokmuş keşke Mustela alsaydım diyorum...

ozaman haklısın çok fark yokmuş hiç düşünme al derim ben mustela çatlak kremi kullanmıştım arkadaşımda bebişinin yüzüne nemlendirici niyetine kullanıyo

canım şampuan hem saçları hem vücudu için. banyo köpüğü denen ürün ise banyo suyuna konan şampuan. yani küvetin içine su koyunca banyo köpüğünü sıkıyorsun, köpürüyor. onu bebeğin herhangi bir yerine kullanmıyorsun yerimseniben

canım şampuan hem saçları hem vücudu için. banyo köpüğü denen ürün ise banyo suyuna konan şampuan. yani küvetin içine su koyunca banyo köpüğünü sıkıyorsun, köpürüyor. onu bebeğin herhangi bir yerine kullanmıyorsun yerimseniben

çok saol şekerim acaba sabununu alsammı vücudu için sabun kuruturmu cildini yoksa sadece şampuan yetermi bide ila sünger almalımı babanenin ördüğü lifler iş görürmü :))

çok saol şekerim acaba sabununu alsammı vücudu için sabun kuruturmu cildini yoksa sadece şampuan yetermi bide ila sünger almalımı babanenin ördüğü lifler iş görürmü :))

ben 2 bebeğimde de sabun kullanmadım, şampuan yetti hep. lif konusunda da Chicco nun süngerini kullanıyorum, çok çabuk köpürüyor, hem de o örgü lifler bebeğin cildini tahriş edebilir. özellikle 1 yaşına kadar sünger kullanın bence a.s.

sebamed 'in şampuanı ayrı,vücut şampuanı ayrı satılıyor.onun yerine mustelanın 2si 1 arada olanından almak lazım.cerrahoğlu eczanesi diye bi yer keşfettim nette,tek çekimde %20 indirim yapıyor ayrıcaaklinialirimsmile

Back
X