- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
şimdi mesaj attım bana nie bahsetmedin die cvp bile vermedi...
canım sevgiline güveniyosan sorun yok. ama senınkıde kuşkulan diye herseyı yapıyoo
Ya son 1 gündür bu şekilde ama kıllandım ben yaaa. Güveniyodum kendisine ama bunu başkasından değil, ondan duymam gerekmezmiydi..
Kızlar bi önceki konumda erkek arkadaşımın ilgisizliğinden yakınmıştım. O olaydan sonra bana süpriz yaptı ve yanıma geldi.. Aynı akşam annesinin benimle tanışmak istediğini, mümkünse bu yaz düğün istediğini söyledi. Tabiki bu yaz düğün olamaz çünkü öle lak die atlayamam. Kaldıki daha ailemin onu tanıyıp, güvenmesi lazım.. Bunu onada söyledim. Çok çok iyiydik yani anlıcanız. Hala öyleyiz gerçi.. Ama beni üzen bi durum var. Boşunamı kafaya takıyorum ya da kafaya takmakta haklımıyım bilmiyorum. Kendisi şu aralar çok yoğun çalışıyor. Yani tüm gün yorgunluktan bi hal oluyor diyebiliyorum. Dün kendisi için kötü bir gün olmuş. Yalnızca mesajlaşıyorduk ama ben bunu hissedebildim.. Canın mı sıkkın aşkım? dedim. Evt cnm canım sıkkın diye onayladı. Anlatmak ister misin dediğimdeyse bende kalsın sağol cnm dedi. Ama ben inanılmaz bozuldum.. Yani sonuçta gelecek düşünüyosak, ya da birbirimizin hayatındaysak elbetteki paylaşmamız gerekli diye düşünüyorum... Pek üstelemedim. Akşam eve geçtiğimde yine çok güzel sohbet ettik. Bana kıskançlıkları oldu, evliliğimizden fln bahsettik. Sonra bana aniden şunu sordu: Hiç benim sözümden çıkmıyosun. Evlenincede böylemi olacaksın yoksa değişecekmisin? Ben ağzım açık kaldım. Benle ilgili şüpheye düşmesi beni üzdü.. BUnu onada söyledim. Senden eminim ama acaba vardı içimde ben de sana sordum cnm dedi. Hemen ardından da saat 9 da ben yatıyım cnm dedi. Biraz uzanıyım dedi. Ki kendisi 12 ya da 1 den önce asla yatmaz.. Kızlar aklıma binlerce şey geliyo şuan. Acaba çalıştığı ya da bulunduğu ortamda birindenmi hoşlanıyo, bunumu takıyo kafasına? Yoksa o günlük alalade sinirlendiklerini, kızdıklarını asla kafasına takmaz...
evet birazda olsa azcıkta olsa iyiz. Kızlar ama akşam olaylar nasıl gelişir bilemem. Yani erkenden yatmak istemesi acaba o kızlarlamı buluşcak düşüncesinide getirmedi değil şimdi aklıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?