Sebebi ne acaba?

adam tlfnu açmıyooo!!! yüzyüze ne zaman gelicemiz belli değilki. Kaldıki ben o kadar sabırlı bi insan değilim ama içimden bi his gerçekten başkasından hoşlandığı için böyle diyo..

şimdi cevap geldi ne fark ederki cnm bilsen ne olucakki ayrıca iş yerindeki ablamı fişliyo seni dedi( bahsettiği abla benimkini hiç sevmez benimkide o ablayı hiç sevmez abla sırf dedikodu yapa bu arada )

Ya son 1 gündür bu şekilde ama kıllandım ben yaaa. Güveniyodum kendisine ama bunu başkasından değil, ondan duymam gerekmezmiydi..

daha önce açtığınız konuları da biliyorum.
kusura bakmayın ama senaryo yazmakta ve kurmakta üstünüze yok.
ufacık birşeyin altından bile çıkarılmayacak şeyleri çıkarıyorsunuz.
böyle yaparsanız zaten evlenemeden biter bu ilişki.

Canım ben sana kendimden bir örnek vereyim.
İlişkimin başlarında hiç acabalarım olmadı.
Soğukluğu asla yoktu , hep sıcaktı.
Bana garip geliyor ilişkinin başlarında ki erkeğin ilgisiz hali.
Şuan ki sorununa gelince üstteki arkadaş haklı.
Çok evhamlısın , kuruyorsun.
Bana da bişey varmış gibi gelmedi .
Ama gerçekten eminmisin erkek arkadaşının sevgisinden ? Önemli olan bu.

Bence boşuna kuruntu yapıyorsun canını sıkan şeyi şuan anlatmaz ama başka bi zaman anlatmak istediğinde anlatabilir...
Sevgiline güveniyorsan sorun yok zaten bana bi sorun varmış gibi gelmedi.

evet birazda olsa azcıkta olsa iyiz. Kızlar ama akşam olaylar nasıl gelişir bilemem. Yani erkenden yatmak istemesi acaba o kızlarlamı buluşcak düşüncesinide getirmedi değil şimdi aklıma..

evet birazda olsa azcıkta olsa iyiz. Kızlar ama akşam olaylar nasıl gelişir bilemem. Yani erkenden yatmak istemesi acaba o kızlarlamı buluşcak düşüncesinide getirmedi değil şimdi aklıma..

Evet bence de o kızlarla buluşacak,kesin,kesin,takip et

onu sevdiğin için bu düşünceler oluyor sanırım ve kendine çok boş zaman yaratıyorsun bu konular için,düşün allah düşün ne hikayeler çıkar daha..mutlu olmaya çalışmalısın canım bence,erkek arkadaşını bu nedenlerle soğutursan sonra vah vah deme..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…