Sebebi nedir?

Hayatında sevgilisi ya da eşi olan hoşlandığınız kişilerin sizden hoşlanmasını mı istiyorsunuz? Bu nasıl bir beklenti

Hayatında sevgilisi eşi olan kişilerden tam olarak beklentin nedir ki? Partnerini bırakıp sana gelmesi mi?

Hayatında sevgilisi eşi olan birilerinden ilgimi beklıyorsunuz?yanlış anlamadıysam tüüü

Genelde sevgililerini/eşlerini bırakıp hemen başka kadınların kollarına atlarlar ama
Siz emin misiniz evli olduklarına?
Tövbe est...

Hayatında biri olmayan kişileri tercih edin bakalım sonuç aynı mı? Sadece hayatında biri olan kişilere karşı ilgiliyseniz hoşlanılacak biri değilsinizdir zaten.

Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Ben senin ne demek istediğini anladım ama keşke tek cümleyle değilde bir kaç cümleyle açıklasaydın bak herkes yanlış anladı.
Cümlene gelince de bence üst üste ayrılık filan yaşadın ondan böyle karamsar düşünüyorsun zannedersem de ne yaşadığınıda bilemiyorum ki

Ne anladınız acaba bizden farklı olarak. Açıklasaydınız da biz de anlasaydık.

Başkalarına ait ve onları sevip,onlardan hoşlandıkları için olabilir mi?

Ne anladınız acaba bizden farklı olarak. Açıklasaydınız da biz de anlasaydık.
Anladığım sürekli üst üste ayrılık yaşamış olacak ki ayrıldıkları ya evlenmiş yada sevgilisi olmuş konu sahibide yalnız kalmış.
Bende bu yönden anladım çünkü ucu çok açık keşke erinmeyip bir kaç cümle daha yazsaydı net olarak herkes aynı şeyi anlasaydı

E baya senaryo yazmışsınız siz. O üç cümleden bunları çıkarmak, bravo... umarım sizin söylediğiniz gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…