Hayatında sevgilisi ya da eşi olan hoşlandığınız kişilerin sizden hoşlanmasını mı istiyorsunuz? Bu nasıl bir beklenti
Çok ilginç neden acaba size soralım?Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Ben senin ne demek istediğini anladım ama keşke tek cümleyle değilde bir kaç cümleyle açıklasaydın bak herkes yanlış anladı.Hoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Ne anladınız acaba bizden farklı olarak. Açıklasaydınız da biz de anlasaydık.Ben senin ne demek istediğini anladım ama keşke tek cümleyle değilde bir kaç cümleyle açıklasaydın bak herkes yanlış anladı.
Cümlene gelince de bence üst üste ayrılık filan yaşadın ondan böyle karamsar düşünüyorsun zannedersem de ne yaşadığınıda bilemiyorum ki
Anladığım sürekli üst üste ayrılık yaşamış olacak ki ayrıldıkları ya evlenmiş yada sevgilisi olmuş konu sahibide yalnız kalmış.Ne anladınız acaba bizden farklı olarak. Açıklasaydınız da biz de anlasaydık.
Niye öyle olduHoşlandığım kişiler benden hoşlanmıyor hayatında sevgilisi eşi oluyor neden acaba?
Bu özgüvene hastayım bende sırrı ne acabaO koskoca sema222
Tabi ki evliyse karısını, sevgilisi varsa sevgilisini bırakıp semadan hoşlanmalılar.
E baya senaryo yazmışsınız siz. O üç cümleden bunları çıkarmak, bravo... umarım sizin söylediğiniz gibidir.Anladığım sürekli üst üste ayrılık yaşamış olacak ki ayrıldıkları ya evlenmiş yada sevgilisi olmuş konu sahibide yalnız kalmış.
Bende bu yönden anladım çünkü ucu çok açık keşke erinmeyip bir kaç cümle daha yazsaydı net olarak herkes aynı şeyi anlasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?