Benimde öyleydi sadece ben hiç hamile kalmamıştım daha önce 7. Yılımızda evliliğimizin eşimle hamile kaldım..tüp bebeğe başvurucaktık preseed jelle hamile kaldımMerhaba arkadslar 4 yıldır evliyim evliligimin 2 ayi 800 degerinde bir hamilelik oldu hemen düşükle sonlandı sahrasında hamile kalamadim testlerimi rahim filmi herseyi yaptim bendede esimde de problem yok ama olmuyo ne yapmalıyım acaba
Merhaba arkadslar 4 yıldır evliyim evliligimin 2 ayi 800 degerinde bir hamilelik oldu hemen düşükle sonlandı sahrasında hamile kalamadim testlerimi rahim filmi herseyi yaptim bendede esimde de problem yok ama olmuyo ne yapmalıyım acaba
Benimde öyleydi sadece ben hiç hamile kalmamıştım daha önce 7. Yılımızda evliliğimizin eşimle hamile kaldım..tüp bebeğe başvurucaktık preseed bende bugün doktora gittim
Onu kullanmıştım bende kalamadim gözünüz aydın olsunBenimde öyleydi sadece ben hiç hamile kalmamıştım daha önce 7. Yılımızda evliliğimizin eşimle hamile kaldım..tüp bebeğe başvurucaktık preseed jelle hamile kaldım
Canım bizim de sorun yokdu 8 ay sonunda hamile kaldım 6haftalik hamileyim bugün kalp atışını da duydum inşallah Allah sizede nasip ederMerhaba arkadslar 4 yıldır evliyim evliligimin 2 ayi 800 degerinde bir hamilelik oldu hemen düşükle sonlandı sahrasında hamile kalamadim testlerimi rahim filmi herseyi yaptim bendede esimde de problem yok ama olmuyo ne yapmalıyım acaba
Canım bizim de sorun yokdu 8 ay sonunda hamile kaldım 6haftalik hamileyim bugün kalp atışını da duydum inşallah Allah sizede nasip eder
Rabbim bağışlasın allah razı olsun cnm ya hayirlisiyla çok istiyorum hamile kalmayi 3 yil o kadar da takmiyordum ama bu sene takmaya başladımCanım bizim de sorun yokdu 8 ay sonunda hamile kaldım 6haftalik hamileyim bugün kalp atışını da duydum inşallah Allah sizede nasip eder
Dr lar ne diyorRabbim bağışlasın allah razı olsun cnm ya hayirlisiyla çok istiyorum hamile kalmayi 3 yil o kadar da takmiyordum ama bu sene takmaya başladım
Dr bir sebeb yok aslinda
Doktrlar aslinda bir sebeb yok diyodu hep bugun tüp bebek merkezindeki doktor da bir seyin yok ama 4 cm kistin var dogum kontor hapı kullan tedaviye basliyalim pek bir sorun yokDr lar ne diyor
İns en yakın zaman da sende hamile kalirsinDoktrlar aslinda bir sebeb yok diyodu hep bugun tüp bebek merkezindeki doktor da bir seyin yok ama 4 cm kistin var dogum kontor hapı kullan tedaviye basliyalim pek bir sorun yok
Genetik tahlil yapıldı mı? Kan tetkikleri ve rahim filmleriyle tanı konulamayan pek çok hastalık olabiliyor.Merhaba arkadslar 4 yıldır evliyim evliligimin 2 ayi 800 degerinde bir hamilelik oldu hemen düşükle sonlandı sahrasında hamile kalamadim testlerimi rahim filmi herseyi yaptim bendede esimde de problem yok ama olmuyo ne yapmalıyım acaba
2 düşük olmadan yapmıyolar ki ☹Genetik tahlil yapıldı mı? Kan tetkikleri ve rahim filmleriyle tanı konulamayan pek çok hastalık olabiliyor.
Genetik tahlil yapilmadi ama diger tahlilerimi yaptirdimGenetik tahlil yapıldı mı? Kan tetkikleri ve rahim filmleriyle tanı konulamayan pek çok hastalık olabiliyor.
Parmak ucuyla viks al rahime koy ayaklarını havaya dik bir gün sonra birlikte olun. Ben böyle hamile kaldımMerhaba arkadslar 4 yıldır evliyim evliligimin 2 ayi 800 degerinde bir hamilelik oldu hemen düşükle sonlandı sahrasında hamile kalamadim testlerimi rahim filmi herseyi yaptim bendede esimde de problem yok ama olmuyo ne yapmalıyım acaba
Yok gormedimKlomen tedavisi filan gördünüz mü?
Visk ne tam olarakParmak ucuyla viks al rahime koy ayaklarını havaya dik bir gün sonra birlikte olun. Ben böyle hamile kaldım
1 yıl gebelik oluşmayınca klomen tedavisi, sonra aşılama sonra tüp bebek şeklinde ilerlenir. Sebep olmasına gerek yok. Burda sebepsiz infertiliteden defalarca tüp bebek tedavisi gören insanlar var. Siz de yeterince beklemişsiniz daha fazlasına gerek yok.Yok gormedim
Visk ne tam olara
Viks pardonVisk ne tam olarak
Bu ne saçmalık hakikaten.Parmak ucuyla viks al rahime koy ayaklarını havaya dik bir gün sonra birlikte olun. Ben böyle hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?