Sebebsiz hamile kalamiyorum

Umutlar

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2021
46
28
18
26
Merhaba arkadslar 4 yıldır evliyim evliligimin 2 ayi 800 degerinde bir hamilelik oldu hemen düşükle sonlandı sahrasında hamile kalamadim testlerimi rahim filmi herseyi yaptim bendede esimde de problem yok ama olmuyo ne yapmalıyım acaba

Benimde öyleydi sadece ben hiç hamile kalmamıştım daha önce 7. Yılımızda evliliğimizin eşimle hamile kaldım..tüp bebeğe başvurucaktık preseed jelle hamile kaldım

Benimde öyleydi sadece ben hiç hamile kalmamıştım daha önce 7. Yılımızda evliliğimizin eşimle hamile kaldım..tüp bebeğe başvurucaktık preseed bende bugün doktora gittim

Benimde öyleydi sadece ben hiç hamile kalmamıştım daha önce 7. Yılımızda evliliğimizin eşimle hamile kaldım..tüp bebeğe başvurucaktık preseed jelle hamile kaldım
Onu kullanmıştım bende kalamadim gözünüz aydın olsun

Bende doktora gittigimde sebeb olamadigi için tüp bebek merkezine yonlendirdiler ve sol tarafta doktorun diyisiyle 4 cm kaybolan kist varmis ve doğum kontor hapı verdi

Canım bizim de sorun yokdu 8 ay sonunda hamile kaldım 6haftalik hamileyim bugün kalp atışını da duydum inşallah Allah sizede nasip eder

Canım bizim de sorun yokdu 8 ay sonunda hamile kaldım 6haftalik hamileyim bugün kalp atışını da duydum inşallah Allah sizede nasip eder

Rabbim bağışlasın allah razı olsun cnm ya hayirlisiyla çok istiyorum hamile kalmayi 3 yil o kadar da takmiyordum ama bu sene takmaya başladım

Doktrlar aslinda bir sebeb yok diyodu hep bugun tüp bebek merkezindeki doktor da bir seyin yok ama 4 cm kistin var dogum kontor hapı kullan tedaviye basliyalim pek bir sorun yok
İns en yakın zaman da sende hamile kalirsin

Genetik tahlil yapıldı mı? Kan tetkikleri ve rahim filmleriyle tanı konulamayan pek çok hastalık olabiliyor.

Klomen tedavisi filan gördünüz mü?

Parmak ucuyla viks al rahime koy ayaklarını havaya dik bir gün sonra birlikte olun. Ben böyle hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…