Sebebsiz hamile kalamiyorum

Genetik tahlil yapilmadi ama diger tahlilerimi yaptirdim
En azından pıhtılaşma testlerine bakılabilir ya. Antifosfolipid antikoru vb, yaygın bakılan parametreler var

Son düzenleme:
Hani bu hastalandığımizda sırtımıza falan süreriz ya keskin nane gibi kokusu var o işte
Vicks i biz otopsiye girmeden burnumuzun altına sürerdik ki kokudan ölmeyelim.

Vajene öyle her şey sürülmez hanımefendi. Oranın belli bir ph değeri ve mikrobiotası var.

Körlemesine bir şeyler deneyip şansınıza başarılı olup bir de başkalarına tavsiye veriyorsunuz …

Çok deneyip kalan var boş boş konuşmayın yoksa böyle bir tavsiye vermem zaten

Bu ay zaten basmayacaktı ama 4 cm kistin var diye doğum kontor hapı verdiler o kist kaybolduktan sonra aşılamadan once klomen tedavisi gorulecel

Bu ay zaten basmayacaktı ama 4 cm kistin var diye doğum kontor hapı verdiler o kist kaybolduktan sonra aşılamadan once klomen tedavisi gorulecel
Kisti halleder hap insallah tedavileriniz güzel ilerlesin. Şu viksci kadının saçmalığını sakın dinlemeyin. Doktorları dinleyin sadece.

Akıl dışı olsa onca insan hamile kalmazdı soru sormus bende cevap verdim sana ne sana mı söyledik sen fikrini kendine kullan
Tesadüfen sonuç alınan uygulamaları işe yaradı zannediyorsunuz. Halbuki hiçbir bilimsel dayanağı yok söylediğiniz şeyin.

Mesele spermin uterusa varamaması ise, bunun için geliştirilmiş tıbbi yöntemler var. Mesela aşılama gibi.

Rica ediyorum batıl inançtan hallice önerileri insanlara bu kadar rahat tavsiye etmeyin.

Umut tacirliğinin bir başka versiyonuna dönüyor olay sonra.

Kisti halleder hap insallah tedavileriniz güzel ilerlesin. Şu viksci kadının saçmalığını sakın dinlemeyin. Doktorları dinleyin sadece.
Allah razı olsun cnm hayirlisiyla olur bu ay dogum kontor hapı na basliyacam ınsallah o kiste kaybolur tedaviye basliyacaz

offff bende isityorum 1.5 senedir. sorun ne bizde bilmiyoruz her şey okey. tüp bebek transferim olacak işte 5 kasım dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…