Ben yanlış mı okudum ki o zaman? 2 kez düşük yaptı diye anlamıştım2 düşük olmadan yapmıyolar ki ☹
1 yıl gebelik oluşmayınca klomen tedavisi, sonra aşılama sonra tüp bebek şeklinde ilerlenir. Sebep olmasına gerek yok. Burda sebepsiz infertiliteden defalarca tüp bebek tedavisi gören insanlar var. Siz de yeterince beklemişsiniz daha fazlasına
En azından pıhtılaşma testlerine bakılabilir ya. Antifosfolipid antikoru vb, yaygın bakılan parametreler varGenetik tahlil yapilmadi ama diger tahlilerimi yaptirdim
Ya tamam simdi dank etti sureklide kullandigim birseyHani bu hastalandığımizda sırtımıza falan süreriz ya keskin nane gibi kokusu var o işte
Vicks i biz otopsiye girmeden burnumuzun altına sürerdik ki kokudan ölmeyelim.Hani bu hastalandığımizda sırtımıza falan süreriz ya keskin nane gibi kokusu var o işte
Bu ne saçmalık hakikaten.Sağlık konularında akıl dışı tavsiyeler vermeyin
Bir düşüğüm tek olduBen yanlış mı okudum ki o zaman? 2 kez düşük yaptı diye anlamıştım
Çok deneyip kalan var boş boş konuşmayın yoksa böyle bir tavsiye vermem zatenVicks i biz otopsiye girmeden burnumuzun altına sürerdik ki kokudan ölmeyelim.
Vajene öyle her şey sürülmez hanımefendi. Oranın belli bir ph değeri ve mikrobiotası var.
Körlemesine bir şeyler deneyip şansınıza başarılı olup bir de başkalarına tavsiye veriyorsunuz …
Bu ay zaten basmayacaktı ama 4 cm kistin var diye doğum kontor hapı verdiler o kist kaybolduktan sonra aşılamadan once klomen tedavisi gorulecel1 yıl gebelik oluşmayınca klomen tedavisi, sonra aşılama sonra tüp bebek şeklinde ilerlenir. Sebep olmasına gerek yok. Burda sebepsiz infertiliteden defalarca tüp bebek tedavisi gören insanlar var. Siz de yeterince beklemişsiniz daha fazlasına gerek yok.
Kız o bos konusan doktor kııızÇok deneyip kalan var boş boş konuşmayın yoksa böyle bir tavsiye vermem zaten
Kisti halleder hap insallah tedavileriniz güzel ilerlesin.Bu ay zaten basmayacaktı ama 4 cm kistin var diye doğum kontor hapı verdiler o kist kaybolduktan sonra aşılamadan once klomen tedavisi gorulecel
Tesadüfen sonuç alınan uygulamaları işe yaradı zannediyorsunuz. Halbuki hiçbir bilimsel dayanağı yok söylediğiniz şeyin.Akıl dışı olsa onca insan hamile kalmazdı soru sormus bende cevap verdim sana ne sana mı söyledik sen fikrini kendine kullan
Allah razı olsun cnm hayirlisiyla olur bu ay dogum kontor hapı na basliyacam ınsallah o kiste kaybolur tedaviye basliyacazKisti halleder hap insallah tedavileriniz güzel ilerlesin.Şu viksci kadının saçmalığını sakın dinlemeyin. Doktorları dinleyin sadece.
Teşekkür ederim şimdi uyuyor 2,5 yaşında kızım..darısı en yakın zamanda size ve isteyen herkese versinOnu kullanmıştım bende kalamadim gözünüz aydın olsun
Amin inşallahTeşekkür ederim şimdi uyuyor 2,5 yaşında kızım..darısı en yakın zamanda size ve isteyen herkese versin
Saka mi bu ? Vicks de mubarek her derde deva.Parmak ucuyla viks al rahime koy ayaklarını havaya dik bir gün sonra birlikte olun. Ben böyle hamile kaldım
Parmak ucuyla viks al rahime koy ayaklarını havaya dik bir gün sonra birlikte olun. Ben böyle hamile kaldım
Çok deneyip kalan var boş boş konuşmayın yoksa böyle bir tavsiye vermem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?