Ya neler kaçırmışımmmKonunun fakesi bile acilmisti sorma
Bana imzalı para gönderirsen sevinirim ya da direkt para gonder pro üye olmam lazımİmzalı fotomu ister misin cici kıs?
Burası için fazla iyisinMesaj sayım 10 falanmış
Hemen şikayet ediyorum bu yorumu... Sitemizde Kara Para aklamak kesinlikle Yasaktır!!Bana imzalı para gönderirsen sevinirim ya da direkt para gonder pro üye olmam lazım
Prolar ban yemiyomu ?Bana imzalı para gönderirsen sevinirim ya da direkt para gonder pro üye olmam lazım
Popüler konu sahibesiKonunun fakesi bile acilmisti sorma
Yoooo yiyor sadece pro olup zengin görünmek istiyorumProlar ban yemiyomu ?( bilgisizlik gerçekten soruyoruum )
Olur beybi gonder gelsin :)
Ben isterim madam.
Mesela şeyi de bilmiyorum, polemiğe girdiğim üye mi şikayet etti beni yoksa Mune'nin büyütecine mi takıldım o kadar yabancıyım konuya. Ama valla şu korona rahatlığını yaşayanlar beni daha çok banlatirlar gibi duruyor.Siz eski kurtlar daha sakinsiniz biz yeni neslin kanı kaynıyor sürekli banlanıyoruz.
Görmüş kadar oldum ben inanYa çok istiyorum bi n.h fotosu yollamak ama hem banlanırım hem size ayıb olur. Ama çok istiyorum şoyan
AhahhahahaYoooo yiyor sadece pro olup zengin görünmek istiyorum
Etiketin kölesiyim hahah
Altindan pislik bir sey cikacagini tahmin etmistim hain gangstaYa çok istiyorum bi n.h fotosu yollamak ama hem banlanırım hem size ayıb olur. Ama çok istiyorum şoyan
Konu dışı yorumlardan dolayı biz de banlanir miyiz...içime bir korku düştü.Ahahahhahahhah ya hayır ya ben bu konuyu nasıl atladım üfğğo nasıl bir çocuktu maşallah herşey olmuş evlat olduğu akıllara gelmeden
Asfahajka ayy kendini populer etmeye calisanPopüler konu sahibesi
Ablammm sen ban yersen ben hepten yerimKonu dışı yorumlardan dolayı biz de banlanirmiyiz...içime bir korku düştü.
Öğrenciye yardım etmek sevaptır, gönder IBAN numarani pro yapayım seni VanderBana imzalı para gönderirsen sevinirim ya da direkt para gonder pro üye olmam lazım
Sevabına biri şu konuyu bulsa atsaaaAhahahhahahhah ya hayır ya ben bu konuyu nasıl atladım üfğğo nasıl bir çocuktu maşallah herşey olmuş evlat olduğu akıllara gelmeden
Ben onu kıskanıyorum bilmiyorsunAsfahajka ayy kendini populer etmeye calisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?