Ohhhh adiyet olsunKarpuz yiyorum soğuk soğuk
Bunlar diye neden ayrıştırdın ki bizi... hepimizzzz kardeşizzzzzz bu kavgaaaa ne diyeee dağlar oyyy oyyy dağlar oyyy
Siz derken aradan siyrilmaya calisanlar seziyorumŞimdi goygoydan hepiniz banlançeniz.
Hadi gidin yatın artık bakem. İşe gitçez daha sabah
Çok sağol canımOhhhh adiyet olsun
Ben masum masum çaktırmadan goy goy yapıp kaçıomSiz derken aradan siyrilmaya calisanlar seziyorum
Iyi yapmis olmazdi o iş.Bizim öğretmen mantıginin sesine uydu yol verdi adama malesef
bende kurallara uyuyorum ama her seferinde kilifina uyduruluyor alakali alakasiz
Bunlar diye neden ayrıştırdın ki bizi... hepimizzzz kardeşizzzzzz bu kavgaaaa ne diyeee dağlar oyyy oyyy dağlar oyyy
Çok sağol canım
Ben de topu direkt konu sahibine attim. Hatta kiblesem mi bide nasil olsa gidiciBen masum masum çaktırmadan goy goy yapıp kaçıom
Ama adam çok tatliydi ....iyi bir aşk hikayesi çıkardı...Iyi yapmis olmazdi o iş.
Yaa evet hikaye cok guzel baslamisti. Kopek, kedi ve hatta kus zannedilen cocuk bozdu işi :)Ama adam çok tatliydi ....iyi bir aşk hikayesi çıkardı...
Bence ışığı yakan kapatsın ya da ışığa en yakın olanAramızdaki en ünlü üye ışıkları kapatıp çıksın bence, sabaha buralar griye boyanacak belli oldu
Mune sabah uyandığında sana kibarca bir bay bay diyeceğiz gibibende kurallara uyuyorum ama her seferinde kilifina uyduruluyor alakali alakasiz
Ahahahhahahhah ya hayır ya ben bu konuyu nasıl atladım üfğğYaa evet hikaye cok guzel baslamisti. Kopek, kedi ve hatta kus zannedilen cocuk bozdu işi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?