sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bu konuda tepkiliyimSon derece saygısız bir kullanıcıya onun tarzında cevap verdim diye ban yedim.Iyi tamam da ne yazmış ki ne yazmışım bakan
Ama onun da ne yazdığına bakılsın

ana avrat söversen bi gün banlanıyosun, yönetime göre konu dışı bir şey yazarsan 5 gün. o yüzden özür dileme, sen de söv. her halukarda banlıyolar zaten.

şurda 2 aydır geri döndüm, üstüste üç beş gün foruma girebilmişliğim yok. zırt pırt banlıyolar konu dışı diye. neye göre kime göre konu dışı belli değil.

Banlanmaz olur mu ay. Banlanıyor tabiki.

Hatta kazen abi olaya müdahil olursa "bi de pro üyesin yazıklar olsun" diye azarlayarak banlıyor
Pro olmadığıma sevineceğim aklıma gelmezdi

Biz sıradan üyeleri direkt postaliyorlar çünkü.

Banlanmaz olur mu ay. Banlanıyor tabiki.

Hatta kazen abi olaya müdahil olursa "bi de pro üyesin yazıklar olsun" diye azarlayarak banlıyor

hiç denk gelmedim öyle bişeye. ama çok saçma geldi.

proluğu onlar bize bahşetmedi ki, biz parayla aldık?

sanki kutsanmış yuvarlak masa şovalyesiymişiz gibi, yazıklar olsun demeler falan anlayamadım.

niye proluk aldığımı da hatırlamıyorum bu arada. öyle ilk zaman proluk çıktığında siteye destek olmak için aldım herhalde. sitenin şu anki durumunu düşününce gayet gereksiz bir olaymış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…