Aaa herkes onu cok severken sen nasil kiskanirsinBen onu kıskanıyorum bilmiyorsun
Hahah banlanmak mı yoksa ayıp kısmı mı daha ağır basıyorYa çok istiyorum bi n.h fotosu yollamak ama hem banlanırım hem size ayıb olur. Ama çok istiyorum şoyan
Bende bu konuda tepkiliyimgun gecmiyor ki ban yemeyeyim . son 3 seferdir boyle hakaret yiyorum ozur diliyorum kirdiysam diyorum ama karsi tarafa ban yok bana var . gayet normal bi yorum yapiyorum konu sahibi yorumu begenmedigi icin ne terbiyesizligimi birakiyor ne hadsizligimi hic birsey soylemiyorum hooop yine ban yemisim
neden ban yiyorum aceba karsilik verip hakaret etmedigim icin mi . yada beddua edene beddua ile karsilik verip saygisizlasmadigim icin mi . zirt pirt ban .
adminler uye kayiriyor yada beni kara listeye aldi . daha once adminin tanidigi bir uyeyle polemige girdiysem onun hirsinida aliyor olabilir . ban atmak icin bekliyor resmen . sebebibi soruyorum itiraz ediyorum kaile alan yok . aslinda kaile almak degilde verecek cevabi olmadigi hakli bir sebebi olmadigi icin yoneticiler cevap vermiyor . muhtemelen gene ban yiyecegim ama umrumda degil bu dikdator yonetime ses cikarmadik ca iyice costular
Ama onun da ne yazdığına bakılsınİşte polemik ban sebebi zaten
Mesela sen yorum yazdın birden fazla kişi yorumunu kibledi
O zaman da yorumun inceleniyor artık ne yazdın bilemiyorum tabi
Ama bi üyeyle sanane be diyerek bile konuşmak polemik sayılıyor ve ban sebebi
aaa soyleme bariiiBen de topu direkt konu sahibine attim. Hatta kiblesem mi bide nasil olsa gidici
Hahah banlanmak mı yoksa ayıp kısmı mı daha ağır basıyor
Ablacım sen git hadi....Ablammm sen ban yersen ben hepten yerim
acebaHalhalacim hala kapanmamış konu, banda gelmemiş.
Yoksa kayırılıyor musun
Yedek talihli olacak mıÖğrenciye yardım etmek sevaptır, gönder IBAN numarani pro yapayım seni Vanderkendim mütevazi kişiliğimden ötürü gerek duymadım bugüne kadar ama senin isteğine kayıtsız kalamayacağım
Prolar ban yemiyomu ?( bilgisizlik gerçekten soruyoruum )
Evet, bdv’de goygoy yapmak da yasak.Konu dışı yorumlardan dolayı biz de banlanir miyiz...içime bir korku düştü.
Gözlerim gidiyo ablam. İnşallah ban almamış şekilde uyanırımAblacım sen git hadi....
isin rengi degistiŞuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorum
Asla kaçışımız olduğunu düşünmüyorumKonu dışı yorumlardan dolayı biz de banlanir miyiz...içime bir korku düştü.
Pro olmadığıma sevineceğim aklıma gelmezdiBanlanmaz olur mu ay. Banlanıyor tabiki.
Hatta kazen abi olaya müdahil olursa "bi de pro üyesin yazıklar olsun" diye azarlayarak banlıyor
Banlanmaz olur mu ay. Banlanıyor tabiki.
Hatta kazen abi olaya müdahil olursa "bi de pro üyesin yazıklar olsun" diye azarlayarak banlıyor
Ama konu bu ve biz konuyla ilgili konusuyoruz :)Evet, bdv’de goygoy yapmak da yasak.
Yaa dimi mesaj kutusuna bile bakamiyoruz hangi konudan dolayi banlandim diye çok merak ediyorumPro olmadığıma sevineceğim aklıma gelmezdi
Biz sıradan üyeleri direkt postaliyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?