sebepli sebesiz sureklu ban atan kk adminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aman aynen o kadar kurali okuyana kadaarr

mayis ayinda hamilelik planlayanlar konusu ma baya genis kapsamli bir konu sayfalarca olmus nasil atacagim

Özel mesajlarınızda banlandığınız mesaj belirtilmiştir.
Bak mesela en son bendeki şu:
Üslup sebebiyle aldığınız uyarı/ceza hakkında

Özel mesajda vardır.

Yoo sebepli banlıyorlar. Beni banladıklarında hep neden banladıklarını ve hangi mesajım dolayısıyla olduğunu görebiliyorum. Ha illaki haksız yere yapıldığını düşünüyorsanız konu açmak yerine özel mesajla direkt yöneticiler ile konuşabilirsiniz.

zaten kk forum da kimsenin soz hakki yok saltanat var burda resmen kellemizide vururlar
Kiz beni alintilayip oyle seyler yazma.. anarşik sanmasinlar beni sonra
Vallah ben banlarimi hep haketmişim. Haketmedigimi dusundugumde de yazdim cimbizli Muneye. Bana hakettigimi ispatladi

ozel mesajda direk konu seklinde yaziyo ozellikle yorum olarak belirtilmemis

yoo bende direk konu adiyla geciyor yorum olarak belirtilmemis . ozel mesaj gonderiyorum hiic cevap yok islerine gelmiyor

beceremedim direk konu seklinde yaziyor

Linkte banlandığınız mesajınız ve mesajda sebebi vardır onu diyorum.
Sebep açıklarlar ve direkt ilgili mesajınızı göstermeden banlamazlar.
İkili tartışmaya dönerse, şikayet alırsanız da banlanırsınız ne kadar alttan da üstten de alsanız. Çünkü banlanma sebebiniz "Polemik"tir. Üslup banı ayrı bir şey, onda kullandığınız kelimeler ön plandadır ve atışmaya da gerek yoktur, mesela ben üsluptan ban yemişim, çünkü birine salak demişim ve banı bu sebeple almışım, üsluptan. O ayrı. Polemik ayrı.

evet simdi tikladim banlanma sebebi goremedim

İşte kibar bir üslupla cevap verseniz dahi polemiğe girmeniz yani karşılıklı atışmanız uzaklaştırma sebebi sayılabiliyor. Ben de öyle ağzımı bozarak cevap vermem ama tartışmaya girdiğim için çok kez banlandım.

Ben bazen agzimi da bozuyorum
Bazisi hakediyor

Ben bazen agzimi da bozuyorum
Bazisi hakediyor

Benim de gerildiğim zamanlar oldu ama yine de bozmamaya gayret ediyorum. Yani ağzımı bozarsam karşı taraf kendini daha da haklı görecek ve çirkinleşecek. Oysa diğer türlü bazen karşı taraf da utanıp alttan alabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…