aman aynen o kadar kurali okuyana kadaarrBen adam kayirilmasindan muzdarip degilim. Söylediğim yanlış anlaşılıyor..noktalamamdan dolayi ki telefondan yaziyorum cok zor yazmak dalga gecer tavir sergileniyor..ayrica neden bambaska bir sey olarak bana sunuluyor..ben o donem aylarca birakmstim siteyi..hâlâ da neyin hata oldugunu bilmeden yaziyorum. Kurallar zibilyon tane..okumakla bitmiyor.
mayis ayinda hamilelik planlayanlar konusu ma baya genis kapsamli bir konu sayfalarca olmus nasil atacagim
zaten kk forum da kimsenin soz hakki yok saltanat var burda resmen kellemizide vururlar
Kiz beni alintilayip oyle seyler yazma.. anarşik sanmasinlar beni sonrazaten kk forum da kimsenin soz hakki yok saltanat var burda resmen kellemizide vururlar
Özel mesajlarınızda banlandığınız mesaj belirtilmiştir.
Bak mesela en son bendeki şu:
Üslup sebebiyle aldığınız uyarı/ceza hakkında
Evlilik Öncesi Anormallikler
Sen kaşınmışsın adam da kaşımış. En başından rezil olan bu adamla ne diye barıştın da hala bize soruyorsun?www.kadinlarkulubu.com
Özel mesajda vardır.
beceremedim direk konu seklinde yaziyor
ozel mesajda direk konu seklinde yaziyo ozellikle yorum olarak belirtilmemis
yoo bende direk konu adiyla geciyor yorum olarak belirtilmemis . ozel mesaj gonderiyorum hiic cevap yok islerine gelmiyorYoo sebepli banlıyorlar. Beni banladıklarında hep neden banladıklarını ve hangi mesajım dolayısıyla olduğunu görebiliyorum. Ha illaki haksız yere yapıldığını düşünüyorsanız konu açmak yerine özel mesajla direkt yöneticiler ile konuşabilirsiniz.
beceremedim direk konu seklinde yaziyor
Iste o konuya tiklarsaniz direkt uyari aldiginiz yorumunuz aciliyor. Bi deneyin bence.yoo bende direk konu adiyla geciyor yorum olarak belirtilmemis . ozel mesaj gonderiyorum hiic cevap yok islerine gelmiyor
yoo bende direk konu adiyla geciyor yorum olarak belirtilmemis . ozel mesaj gonderiyorum hiic cevap yok islerine gelmiyor
evet simdi tikladim banlanma sebebi goremedimKonunun üzerine tıklıyor musunuz? Tıklayıp açtığınızda banlanma sebebiniz olan mesaja gidiyor.
denedim ama yorumumda banlanmaya sebep olacak bisey goremiyormIste o konuya tiklarsaniz direkt uyari aldiginiz yorumunuz aciliyor. Bi deneyin bence.
Merak ettim. Buraya atar misin yorumunu alintilayip.?denedim ama yorumumda banlanmaya sebep olacak bisey goremiyorm
evet simdi tikladim banlanma sebebi goremedim
Ben bazen agzimi da bozuyorumİşte kibar bir üslupla cevap verseniz dahi polemiğe girmeniz yani karşılıklı atışmanız uzaklaştırma sebebi sayılabiliyor. Ben de öyle ağzımı bozarak cevap vermem ama tartışmaya girdiğim için çok kez banlandım.
Ben bazen agzimi da bozuyorum
Bazisi hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?