En son geçen sene yemişimdir . Sonra zaten bdvde az gezdim . Benim asıl ciddi bir derdim vardı . O yüzden banlanmaya şeyim olmadı . Bu gereksiz bilgiyide verdim kaçıyimBan üstüne ban aldıkça
Ban süresi uzuyor
Yani en azından bir zamanlar öyleydi
herkes gitti bence sende kac burdanEn son geçen sene yemişimdir . Sonra zaten bdvde az gezdim . Benim asıl ciddi bir derdim vardı . O yüzden banlanmaya şeyim olmadı . Bu gereksiz bilgiyide verdim kaçıyimihale bana kalacak çok korkuyorum
Teşekkür ederim. Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordumEstafurullah . Saygım şuan sonsuzlaştı 2016 tan berri ban’lanmamak . Vay be . Şöyle hani kötü yorum veya birisi sizin şikayet ediyor yorumunuzu veya konu dışı yorum gibi şeylere ban yiyosunuz yani uzaklaştırma . 3 gün 5 gün artık o yaptığınız şeye göre değişiyor tabi .
Güzel yorum atarım senin için :) banlanırsan :)En son geçen sene yemişimdir . Sonra zaten bdvde az gezdim . Benim asıl ciddi bir derdim vardı . O yüzden banlanmaya şeyim olmadı . Bu gereksiz bilgiyide verdim kaçıyimihale bana kalacak çok korkuyorum
iste bahsettigim tamda bu benzer bi olay basima geldiBn korona zamanı hamilelik dusunmk tehlikeli mdr diye dertlenmstm
Uyenin biri de bnm hamileligmle, konumla koronanin ne alakasi var diye cemkirmisti. Digerleri de çullandı. Sonra da kullandığım karakterlerde nokta olmadığıni belirten dalga gecen tavirlar eşliginde banlanmistim. Cevap hakkın, söz hakkın yok..bu konu hoşuma gitti açıkçası..muamele benim de hosuma gitmiyor
Site guzel ama bu konuda ciddi bi sorun var. Uyarilmayi anlarim ama bu muamele cok saygisizca geliyoriste bahsettigim tamda bu benzer bi olay basima geldi
iste bahsettigim tamda bu benzer bi olay basima geldi
aynen oyle bide bi bak kim hakli kim haksiz noluyo direk banSite guzel ama bu konuda ciddi bi sorun var. Uyarilmayi anlarim ama bu muamele cok saygisizca geliyor
simdi hamilelik planlayan bi konu vardi bende yorum yaptim korona doneminde tehlikeli bence daha sonra dusunun diye . uyenin bjride cocugunuz varmi diye sordu bende evet evlenince hemen cocugum oldu dedim . millet ustume cullandi senin cocugun var buraya bize nispet yapmaya gelmissin dedi uyenin biri bende ozur diledim kirmak istemedim vs dedim bu seferde beddua etti insallah sende benim gibi cocuksuz kalirsin diye ben gene ahini almayayim dedim alttan aldim bi baktim ban yemisimBan aldığınız mesajınız neydi paylaşır mısınız merak ettim.
Bazen konularda birden bir tartışma ortamı çıkabiliyorBn korona zamanı hamilelik dusunmk tehlikeli mdr diye dertlenmstm
Uyenin biri de bnm hamileligmle, konumla koronanin ne alakasi var diye cemkirmisti. Digerleri de çullandı. Sonra da kullandığım karakterlerde nokta olmadığıni belirten dalga gecen tavirlar eşliginde banlanmistim. Cevap hakkın, söz hakkın yok..bu konu hoşuma gitti açıkçası..muamele benim de hosuma gitmiyor
mune soyle yapar boyle yapar yaptigi tek sey haksizlikBazen konularda birden bir tartışma ortamı çıkabiliyor
Derken tartışmaya giren herkes ceza alır
Mune daima eşit davranır kimseyi kayırmaz
Diyelimki 30 sayfalık bir tartışma var hakaret var vs
Bunu bazen tartışmanın içindeyken biz bile gözümüzden kaçırıyoruz
Bu yüzden mune daima der ki “şikayet butonunu kullanın”
Arada kaçan ceza almayan üye gözden kaçmıştır ki çok zor olur bu
Ondan kaçmak imkansız
Diğer eşit olmayan ceza süresi ise,forumdaki sicile göre gidiyor (öyleydi sanırım halen öyle)
Ceza süresini mune kafasına göre vermiyor sistem belirliyor
Üst üste ceza alınca,süre de uzuyor
mune soyle yapar boyle yapar yaptigi tek sey haksizlik
Çok rica ederim her zaman hayırlı üye olmaya çalışıyoruz işte . Yardım edebildiğim bilgilerim doğrultusunda cevaplarım . Ayrıca güzel yorum mutlaka yapın . Sağlıcakla kalınTeşekkür ederim. Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum. Cevabınız çok aydınlatıcı oldu. Sağlıklı kalın ❤
Ben adam kayirilmasindan muzdarip degilim. Söylediğim yanlış anlaşılıyor..noktalamamdan dolayi ki telefondan yaziyorum cok zor yazmak dalga gecer tavir sergileniyor..ayrica neden bambaska bir sey olarak bana sunuluyor..ben o donem aylarca birakmstim siteyi..hâlâ da neyin hata oldugunu bilmeden yaziyorum. Kurallar zibilyon tane..okumakla bitmiyor.Bazen konularda birden bir tartışma ortamı çıkabiliyor
Derken tartışmaya giren herkes ceza alır
Mune daima eşit davranır kimseyi kayırmaz
Diyelimki 30 sayfalık bir tartışma var hakaret var vs
Bunu bazen tartışmanın içindeyken biz bile gözümüzden kaçırıyoruz
Bu yüzden mune daima der ki “şikayet butonunu kullanın”
Arada kaçan ceza almayan üye gözden kaçmıştır ki çok zor olur bu
Ondan kaçmak imkansız
Diğer eşit olmayan ceza süresi ise,forumdaki sicile göre gidiyor (öyleydi sanırım halen öyle)
Ceza süresini mune kafasına göre vermiyor sistem belirliyor
Üst üste ceza alınca,süre de uzuyor
simdi hamilelik planlayan bi konu vardi bende yorum yaptim korona doneminde tehlikeli bence daha sonra dusunun diye . uyenin bjride cocugunuz varmi diye sordu bende evet evlenince hemen cocugum oldu dedim . millet ustume cullandi senin cocugun var buraya bize nispet yapmaya gelmissin dedi uyenin biri bende ozur diledim kirmak istemedim vs dedim bu seferde beddua etti insallah sende benim gibi cocuksuz kalirsin diye ben gene ahini almayayim dedim alttan aldim bi baktim ban yemisim
cokda fifi
Yok yok hakettin şimdi
mayis ayinda hamilelik planlayanlar konusu ma baya genis kapsamli bir konu sayfalarca olmus nasil atacagimHangi konu o? Link atar mısın? "Alttan aldım" kısmını merak ettim. İkili atışmaya dönünce ban yiyorsunuz polemikten illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?