sayanoraaaaaaAz daha bekle sonsuza dek gidiceksin
gule gule bebisim
anlayanlar anlamayanlara anlatsin mi peki hocam13 yılda ben de 2 kez yedim banı.. Grup kurallarını birkaç kez oku anlayamadığını altını çiz
Bir sonraki adımda hemen siteyi ücretli yapıcam. Bedavaya şikayet falan okuyamam
benimde uykum geldi simdi cikiyorum islerimi halledip dislerimi fircalayip pijamami giyip yataga girince tekrar bi ugrarimMune de yorgun herhalde uyuyordur belki
Bizde banlanacaz fazla durmayak bari öok alıştıkgizemliasli Uzaktan kahkaha atiyorsun. Bunlar banlanirsa bana bir sey olmasin dediğini duyar gibiyim
Gelll gelll su çok guzel girince alisiyorsun :)
Ahaha aynen aslı gelsene su sıcakkkgizemliasli Uzaktan kahkaha atiyorsun. Bunlar banlanirsa bana bir sey olmasin dediğini duyar gibiyim
Gelll gelll su çok guzel girince alisiyorsun :)
Ben uyudum bile bak gözlerim kapaliBizde banlanacaz fazla durmayak bari öok alıştık
guldurdunHe lan vallah haklisin konu sahibi
En cok da beni kayirir munem
Hemi de ne kayirmak
İki gunde bir ban ban ban
Ama ben naaptim ,dun falci arayan bi zavalli vardi onun konusuna etiketledim muneyi
Helaaaaalll konuya gelhalhalaya uzanan eller kirilsin
Susmayin len sustukca sira size de gelecek pisler sizi
munem galp galp ben
etmeyin eylemeyin yav acmayin soyle konular, alt tarafi internet sitesi ,banlansan da hak etmissindir vardir bir bildikleri,bu kadar ciddiye almayin bu diyarlari ani yasayin mis gibi
canim canim canimmm ❤Bu konuda çok güldüm Allah affetsin, banlanırsan da yine gel tamam mı çok eğlenceli birisin ben baya güldüm sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?