- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
Şuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorumHalhalacim hala kapanmamış konu, banda gelmemiş.
Yoksa kayırılıyor musun
Fakirin yüzü gülürmüğh beğh.Bir sonraki adımda hemen siteyi ücretli yapıcam. Bedavaya şikayet falan okuyamam
Olan yine garibana olacak bu durumdaŞuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorum
#vanderbanlanmasın
#mizahzayıfnoktası
#muneseniseviyoruz
Fakirler çıksın kasıyoFakirin yüzü gülürmüğh beğh.
Hepimizi banlatip kendi sağ kaliyormus bide :)Şuan mune ile birlikte kahve içip ortamın nabzını ölçmek için konu açmış olduğu gerçeğine inanmaya doğru gidiyorum
Muneseniseviyoruzu unutuyorsunn#gangstayıbanlamayın
#sinirlidirbirazamageçer
#mazlumugetiringangstaya
#ponçikgangstabanmübdelağsı
Şikayet edeyimmi mune aplama seni hığhhFakirler çıksın kasıyo
Forumun gelir seviyesini düşürmeyin
Sonunda yakışıklı patronum bana aşık olacaksa ve evleneceksek neden olmasın her yere şikayet edebilirsinŞikayet edeyimmi mune aplama seni hığhhfakir ama gururlu , kızın kovulması ve sonrasında olanlar yazda geldi bu konu 2 sezon işler
Ben şu baş köşeye yerlesip fakirlerin çıkışını seyredeyim o zamanFakirler çıksın kasıyo
Forumun gelir seviyesini düşürmeyin
Muneseniseviyoruzu unutuyorsunn
#küçükvanderbanda1
Önden gidiyorumBen şu baş köşeye yerlesip fakirlerin çıkışını seyredeyim o zaman
Ben şu baş köşeye yerlesip fakirlerin çıkışını seyredeyim o zaman
#gangstadangördümbanlandım#munemüdürburayayumrukhavaya
#bensevdimelleraldı
#gangstaponçikveiçlibirgadındır
Yok hayatım şimdi sen bana dedinya fakirler girmesin kasıyo diye . Ozaman sen kötü kızı oynuyosun ben fakir ama gururluSonunda yakışıklı patronum bana aşık olacaksa ve evleneceksek neden olmasın her yere şikayet edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?