Hani bir anasınıfı öğretmeni vardı ...ilgilendiği adamın çocuğu varmış köpek mi değil mi merak etmiştik o mu...Bir uye yanlis yere konu acmaktan gunlerce gittiydi. Bir ay falan diyorlardi. Konu da cok heyecanli yerde kalmisti gorsen gunlerce eblek eblek devamini beklediydik
Ya hayalde bari ben kazanayım yaYok hayatım şimdi sen bana dedinya fakirler girmesin kasıyo diye . Ozaman sen kötü kızı oynuyosun ben fakir ama gururluişte tam o anda yakışıklı uzun boylu kas yığınlı yiğit gelir ve kıza aşık olur
EvettttHani bir anasınıfı öğretmeni vardı ...ilgilendiği adamın çocuğu varmış köpek mi değil mi merak etmiştik o mu...
Ah şekerim bende diyorum ney rahatsız etti beni.Üzerime ne oturuyon gadın, oturduğun yere bi bak. Alla alla.
TamamYa hayalde bari ben kazanayım ya
O konu başlığının çakması bile açılmıştı. İsim verip gıybet etmiş olmayayım şimdiHani bir anasınıfı öğretmeni vardı ...ilgilendiği adamın çocuğu varmış köpek mi değil mi merak etmiştik o mu...
Sende mısır al yanınaKonu kapanmadan yetiştim
Ahahhaa acaba kim kimmm dermisimO konu başlığının çakması bile açılmıştı. İsim verip gıybet etmiş olmayayım şimdi
Karpuz yiyorum soğuk soğukSende mısır al yanına
Bizim öğretmen mantıginin sesine uydu yol verdi adama malesefEvettttHarbi ne oldu o hikaye yaa devaminda bir sey olmadi galiba en son.
Bak bu sefer ban geliyor hissediyorum, hiç gereği yok, malûm kişiden dolayı bir ban yemisliğim var, o kadarı kâfiAhahhaa acaba kim kimmm dermisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?