Sebepsiz,anlam veremiyorummmm

puertorico

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
233
89
123
KIZLAR MERHABA,
NİŞANLIMIN ANNESİ YANİ KAYINVALİDEM BENİ ÇOK KASIYOR NEDEN BİLMİYORUM
BEN ONA ANNE DEMEK İSTEMİYORUM VE SON DERECE KASILIYORUM KENDİSİ BENİ ÇOK AMA ÇOK SEVER ÇOK ANLAYIŞLI BİLGİLİ BİR KADINDIR AMA HEP MESAFELİ OLMAK İSTİYORUM ÇOK KASILIYORUM ANNE DERKEN KONUSURKEN FALAN NEDEN BİLMİYORUM OYSAKİ BENİ ÇOK SEVER Bİ DEDİĞİMİ 2 ETMEZ EVİNDE İŞ YAPTIRMAZ HİÇ BİRŞEYİME KARIŞMAZ ETMEZ BUGÜNE KADAR BİR ŞEYİME KARISTIGINI GÖRMEDİM AMA NEDEN BÖYLE OLUYORUM ANLAM VEREMİYORUM...
BUNU NASIL YENEBİLİRİM SİZCE NE YAPABİLİRİM VAR MIDIR ÖNERİNİZ TAVSİYENİZ? ,

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER ... :)

Önyargılı olabilirsiniz bence ortada bir sorun yoksa bu kadar kasmanıza gerek yok. Bir gun giderken ona çiçek alın o da cok mutlu olur belki siz de kendi buzlarınızı eritmiş olursunuz. Samimi olmak icin bir adım atın özel bir şeyinizi paylaşın mesela. Sohbet etmeye çalışın, espri yapın Gülün sakalasın kendınızı ısındırmaya calısabılırsınız

İlk basta adiyla beraber kullanin "x anne",gibi zamanla adini atarsiniz

ya bir sürü kötü kv hikayesi dinledin korkuların var
ya nişanlın seni korkutmuş
ya da kv iuilik maskesi takmış ama esasen seni geriyor.
bence akışına bırak. çok çok ssmimi olman gerekmiyor. zamanla daha da ısınırsın..

bende oyleyim ya kayınvalidemler gelince kaskatı kesiliyorum kendimi ifade bile edemiyorum heycan mı stres mi bi türlü ayırt edemedim ama çok normalmiş zamanla düzelcek diolar ozamanı bekliyom bende

Valla bence mesafeli ol derim ben ilk evlendigimde kv meleklik yapiyordu bende cidden samimi ve iyi bi kadin imaji cizdi ama genede isinamiyordum sonra bi kac olayda rengi belli oldu mesafeye devam yani yanlis hissetmiyormusum oda oyle is yaptirmaz is buyurmazdi hic vs daha biton sey ama hislerim yanilmamis yakin olcam diye ugrasma bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…