sebepsiz bekleyiş-hamile kalamama

xuxmitsiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
85
0
86
Ankara
her türlü test tamam hamile kalmaman için sebep yok diyor ama 2 senedir olmuyor. benim gibi olan arkadaşlar burada buluşalım, dertleşelim. zaman geçtikçe moralimizi nasıl yüksek tutabileceğimiz birlikte tartışalım, paylaşalım.

oraya da girdim uzun uzun yazdım ama herkes birbiriyle kaynaşmış. o yüzden daha özel bir ortam var diye düşündüm. ben de yeni katılan birleri olursa onlarla yazışırım diye açtım bu başlığı

ama istersen burdan da dertleşirim seninle
ümitsizlik yoooook aslaaaaa hepimiz anne olucazzz

ümitsiz canım tedavide hangi yolları izlediniz bende bu ay başlıycamda ve ne kadar sürdü.sırası nasıl yazarsan sevinirim.ne kadardır istiyosun.inşallah en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz bitanem.

her türlü test tamam hamile kalmaman için sebep yok diyor ama 2 senedir olmuyor. benim gibi olan arkadaşlar burada buluşalım, dertleşelim. zaman geçtikçe moralimizi nasıl yüksek tutabileceğimiz birlikte tartışalım, paylaşalım.

canım aynı durum bendeki.tamtamına 2 yıldır bekliyorum son 7 aydır doktor kontrolündeyim.herşey çok çok iyi.rahim filmi sperm sayısı herşeye bakıldı.ama yok.bu ay artık aşılama yaptırmıştık bugün aşılamanın 14.günü idiki ben hasta oldum.moralim çok çok bozuk bunları yazarken bile ağlıyorum.aşılamanın tutmaması için hiçbir neden yoktu.100 milyonun üzerinde hareketliliği %98 idi spermlerin.sperm yıkama işleminde adam artık gerisini saymıyorum çok iyi demişti.benim yumurtam çok güzel gelişmiş idi.tüpler açık idi.yani anlayacağın hiçbir şey yoktu.nedensiz infertilite berbat birşey.bir neden olsa o düzeltilmeye çalışılır.ama yok.

ümtsiz bende aynen senin gibi eşimde de bende de herşey normall ve nerdeyse 2 sene olacak ama hala yokkk ama canım ne yapalım allah hayırlısını ve sağlıklısını versin demekki bir zamanı var bunu da yaşamamız gerekiyormuş bu bir sınav ve inşallah sınavı başarılıyla geçer bebişlerimize kavuşuruz allaha şükredelim herşey normal sorun yok..ne yapalım olmazsa tedavi allah böyle istedi...ben sene sonu gidicem bakalım belki yumutlama takibi falan olur....sonra aşılama hayırlısı

canım bende hsg çektirdim dr lar bir sorun yok dedi bu arada 5 bebeğimi kaybettim en sonunda kamera ile bakıldı rahimde perde olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldum.bence sende kamera ile baktır orda herşey net çıkıyor.hayırlı haberlerini bekliyorum

canm 1 sene 1 ay oldu benim ve eşiminde herseyi normal dr artık beklememizi söyledi ama ümitlerim hergeçen gün azalıyo benimde

senağlamamerhaba kızlar bende sizlerle aynı durumdayım 2.5 yılı aşkın bi zamandır uğraşıoruz ama olmuo.herşey normal gözüküo.sadece eşim varikosel ameliyatı geçirdi.ameliyattan sonra herşey düzeldi.hsg çekildi temiz çıktı.şimdi doktorum 3 ay bekleyeleim dedi.hsg sonrası gebelik oluşabiliomuş öle dedi.bi umut bekliorum şimdi adetime 10 gün vara ama kasıklarım çok ağrıo belimde....galiba bende umudumu yitirmeye başladım.allahım hepimizin yüzüne baksın çok zor bişi buuu.senağlama :çok üzgünüm:

selam arkadaşlar, biz daha 3 ay önce başladık. sadece ben kontrole gittim. ama rutindi,yani bebek düşünüyoruz ona göre bakın der gibi gittim. 3 ay bile insanın canını sıkıyo.hiç bir belirti(şişlik, bel-kasık ağrısı)yok. 7 gün gecikti regl dönemim dün test yaptım negatif çıktı. ben de çok üzgünüm.
Allah herkese hayırlı olanı versin. olmazsa da olmasın zaten.

kızlar....kızlar....kızlar....hepinizin hikayeleri ne kadar da ortak..yani benim de...bütün forumları.arkadaşları dikkatle okuyup da takip ediyorum..vakit geçirmek,zaman öldürmek için değil..ciddi ciddi düşünüyorum..ve bir sürü de şey öğrendim herkesden..SEBEPSİZ inanın sebepsiz...ama bence şu var ki.. ...ne kadar bünyemizde stres üzüntü beynimizde çok problem taşıyoruz ki...hormonu ister hap ister iğne..ister aşılama denen metodla da verilse bünyemize BEYİN maalesef emir vermiyor..işte dr.ların ona müdahalesi henüz olamıyor tıbben...BAZEN fsh BAZEN LH...bazen işte testesteron engel..birbirleriyle temasa geçemiyorlar hormonlar....kafalar o kadar dolu ki..çağa ayak uydurmak zorunda bu kadınlar....kaç parça olacağız daha...eskiden annelerimiz zamanı bile bu kadar değil di.daha rahat hamile kalınırdı...1000 kadından bir tanesinin çocuğu olamazd ı da onu söylerdi herkes...şimdi yüzde 50 oldu kadınlar hamile kalamıyor...yanlış mı düşünüyorum...

a.sCanlarimmmmmmmmmmmmmm Sakinaaaaaaaaaaaa üzülmeyin Hepimiz Anne Olacagiz Bende 15 Aydir Bekliyorum Ilaçsiz Ayda 2 Tane Yumurtam Oluşuyor.normalde 1 Tane Oluyor Ama Ben 2 Tane Sülalede Ikiz çok Ondan Olsa Gerek Neyse Benimde Eşimde Bazi Sorunlar çikti Irsi Erkek Kardeşide Ayni Olaydan Müstarip Onlarinda 2 Yildir Olmuyor Sorun HareketliliK AZLIGI Ve Morfoloji Ama Ben Olacagina Inaniyorum 2.aşilamam Oluncaya Ve Allah Ne Zamna Nasip Ederse O Zamana Kadar Ugraşacagim.ve Kizlar şundan 5 Ay öncesi Hamile Kalamiyorum Diye üzülen 20 Arkadaştan Nerdeyse 15 Hamile Oldu Bu 5 Ayda Demekki Zamani Varrrrrrrrrrrrrrrr.pco Olan, TüpüNÜN Teki Tikali OlAN. Tek Tüpü Olan ,Sürekli Düşük Yapan, Tüp Başlaycakken Hamile Kalanlar VE İLERLEMİŞ YAŞTA OLAN ARKADAŞLARIMIZ BİLE 1, GEBELİKLERİNE BAŞLADILAR HAYIRLISIYLA ALLAH KUCAKLARINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞALLLLAHHHHHHH.:teytey::sm_cool:Bebek Zamani Bekliyor Kendiniz Kasmayin Dr Bana Dedi 1 Tane Yumurta Bir TaneDE Sperm Bunlar Var ZATEN.Sen Başka Bir şey Düşünme Dedi. Benim Sinir Ve Stresten Kalmiyormuş Dr Dediği .kisacasi Canlarim Veren Allah Beklemeside Bizdennnnnna.s..

canm adetin bittikten 1-2 gün sonra hiç ilişkide bulunmadan çekiyolar engeç adetinin 11 -12. gününe kadar çekilebiliyosun.

Back
X