a.sCanlarimmmmmmmmmmmmmm Sakinaaaaaaaaaaaa üzülmeyin Hepimiz Anne Olacagiz Bende 15 Aydir Bekliyorum Ilaçsiz Ayda 2 Tane Yumurtam Oluşuyor.normalde 1 Tane Oluyor Ama Ben 2 Tane Sülalede Ikiz çok Ondan Olsa Gerek Neyse Benimde Eşimde Bazi Sorunlar çikti Irsi Erkek Kardeşide Ayni Olaydan Müstarip Onlarinda 2 Yildir Olmuyor Sorun HareketliliK AZLIGI Ve Morfoloji Ama Ben Olacagina Inaniyorum 2.aşilamam Oluncaya Ve Allah Ne Zamna Nasip Ederse O Zamana Kadar Ugraşacagim.ve Kizlar şundan 5 Ay öncesi Hamile Kalamiyorum Diye üzülen 20 Arkadaştan Nerdeyse 15 Hamile Oldu Bu 5 Ayda Demekki Zamani Varrrrrrrrrrrrrrrr.pco Olan, TüpüNÜN Teki Tikali OlAN. Tek Tüpü Olan ,Sürekli Düşük Yapan, Tüp Başlaycakken Hamile Kalanlar VE İLERLEMİŞ YAŞTA OLAN ARKADAŞLARIMIZ BİLE 1, GEBELİKLERİNE BAŞLADILAR HAYIRLISIYLA ALLAH KUCAKLARINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞALLLLAHHHHHHH.:teytey::sm_cool:Bebek Zamani Bekliyor Kendiniz Kasmayin Dr Bana Dedi 1 Tane Yumurta Bir TaneDE Sperm Bunlar Var ZATEN.Sen Başka Bir şey Düşünme Dedi. Benim Sinir Ve Stresten Kalmiyormuş Dr Dediği .kisacasi Canlarim Veren Allah Beklemeside Bizdennnnnna.s..