Sebepsiz infeltilte nolur yorum yazin

Ne kadar süredir gebe kalamıyosunuz?
Bizimde sebebsiz ve aşılama yaptırmanızı tavsiye ederim
3 yildirsiz aslamylami hamile kaldiniz
Esimin 50 limyon sprm ama ileri harekteti faln cok iyi dedis doktor cogunun olmasina engel gozukmuyo demis

50 milyon ileri haraket faln cok iyi demis doktor cogunun olmasina bi engel yok demis oylemi diyosunuz gercekten bnm rahim filmimde dolum izlenmistir tuba engelsiz gecmektedir faln yaziyododu
Inssalah hayirli olsun tedavin

Bize de sebepsiz dendi ancak derine inince bende prolaktin yükselmesi eşimde sperm morfoloji bozuklugu cıktı doktorlar hala sebepsiz infertilite saysa da bence öyle bişey yok. Aşılama tutmadı tüp bebek tuttu

50 milyon ileri haraket faln cok iyi demis doktor cogunun olmasina bi engel yok demis oylemi diyosunuz gercekten bnm rahim filmimde dolum izlenmistir tuba engelsiz gecmektedir faln yaziyododu

Inssalah hayirli olsun tedavin
Sayı önemli değil morfolojik değerlendirmek lazım bizde de sayı iyiydi ama morfoloji 1-2-3 arası değişiyordu normal değer 4 üzeri. Ne güzel tüpleriniz açık İnşâAllah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip olur

Bize de sebepsiz dendi ancak derine inince bende prolaktin yükselmesi eşimde sperm morfoloji bozuklugu cıktı doktorlar hala sebepsiz infertilite saysa da bence öyle bişey yok. Aşılama tutmadı tüp bebek tuttu
Sebebsiz infertilite diye birşey var gerçekten. Hiçbir sorun yokk ama malesef olmuyorrr. Yada şöyle denebilir şıandaki tıp bunu açıklayamıyor

Sebebsiz infertilite diye birşey var gerçekten. Hiçbir sorun yokk ama malesef olmuyorrr. Yada şöyle denebilir şıandaki tıp bunu açıklayamıyor
Tıp açıklayamıyor ya da yeterince üstüne gidilmiyor. Sperm dna hasar testi, oksidatif stres, annexin bağlanması ya da kadınlar icin beyin mr genetik tarama testi bağışıklık serumu vs vs vs....bunları yaptırıp da sonuclarına göre konusmak lazım

Inssalah

morfolji dediginiz nedir talilde goremdim baktim bn simdi ne yaziyo tam olarak

Sagolun allah razi olsun desteğiniz icin amin insh allah kimsenin kucagini bos birakmasin insh tum isteyenlere
Merhaba bende sebepsizim rabbim gönlünüze göre versin ... sebepsiz teşhisinden sonra bir negatif aşılama bir negatif tüp denemem oldu ...daha sonra 2. Tüp bebeğe başlayıp dr değiştirdim...o doktorta sebepsiz ve negatif deneyimim den dolayı hsg tekrarı istedi ... birde tarama maksatlı histeroskopi ...çünkü hsg veya ulturasona yansımayan gözden kaçan polipler tutunmayı engelleyip negatife neden olabilir dedi... nitekimde bir tüpümde sonradan gelişen bir sıvı birikimi olmuş ve laporoskopiyle o tüpü aldılar ..

Eğer histeroskopi yaptırmadıysanız ve sebepsiz negatif tüpbebek deneyiminiz varsa tarama amaçlı histeroskopiyi çekinmeden yaptırın ...

Bn ondan korkuyorum tupleri kaybetme zedelme olayi oluyomus sanirim

Bn ondan korkuyorum tupleri kaybetme zedelme olayi oluyomus sanirim

Benimkini zedelemediler ...
tarama esnasında tüpteki sorunu farkedip ilerleyip yumurtalıklara hasar vermesinin önlemini aldılar...

Tüp bebek adayı olan kişiler olarak tüpünüzü kaybetmekten korkmanız yersiz bir endişe ... çünkü bir rolü Yok...
korkmanız gereken sorunlu tüpün açacağı problemler....
aksine tüp bebek dahi yapsanız gebelik oluşumuna engel veya sağlıklı gebeliğe engel çünkü dış gebeliğe yol açabiliyor...
Buna bağlı olarak yumurtalıklarınızı kaybetme riskiniz daha önemli ...

Bilmiyorum vallahi napcami sasirdim

Tup bebek aslama hic yaptirmadim

Kendi tedavi geçmişinizden de bahsedersiniz ...daha doğru tavsiyeler vermemiz kolaylaşır

Kendi tedavi geçmişinizden de bahsedersiniz ...daha doğru tavsiyeler vermemiz kolaylaşır
hormon tahlilerim yumutta takibi rahim filmi esime de bakildi ama yok sogan suyi maydonuz life magcun bi tane teyzeye gittim yumurtalar kayoncda olmuyomuyomus yumurtalarima bebek yerine faln bakti yok hic biseyeyin yok dedi siryima yaki yapti maydonozlu buhar oturdum yok bide bnm annemin 6 sene cocgu olmamis bizim koyde bi hoca var suan rahmetli o hocaya gityikten sonra olus teyzemlerinde ayni sekilde subyanyeli var demisler 3 dort hocaya baltirdik hepsi sende sibyan yeli var dedi sonra esimin araciliyla veli efendi zatin yanina gityim o da sende hic bisey yok doktora git dedi doktorlarda ayni sekilde tup bebege gucum yok suanda piskoljikmen coktum 3 sene olduhic olmamasindan cok korkuyorum

Aşılama ve tüp bebek yöntemleri olmazsa genetik araştırmalara gidiliyor ama yetersiz tabi. Psikolojikde olabiliyor. Öylede çok hikaye var gerçekten

"Canim benim sebepsiz infertilite olunca insan daha çok yıpraniyor 4 yıllık evliyim bir dışgebelik yaşadım sol tüpüm alındı. ne yapacağını bilemiyorsun bu süreçte tum hormonlarima bakıldi eşimin sperm testleri rahim filmim pelvik muayeneler amh testleri vs. Hersey yapıldı ama bi sebep yok doktor bu olay koca bir deniz biz bir kulaçlik yeri araştırıyoruz dedi. Tabi ben dahada umutsuzlandım. Aşılama yapılacaktı sol tarafımda büyüme oldu. Doktora gitmiyorum 6 aydır bu ay 2gün gecikmem var adet olacakmışım gibi ağrım var şuan beklemedeyim normalde hep düzenliyim 2 gün geri gelir. Sebepsiz infertilite derken tedavisiz sebepsiz hamişlik olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…