Umarım sizde bebeğinize kavuşursunuz, vereceğim linklere bir bakın, sizin gibi infertilite sorunu yaşayıp aşılama yaptıran, tüp bebek tedavisi gören çok kadın var, eminim onlar sizi hem dinleyecek derdinize ortak olacaktır hem de size yol göstereceklerdir.Sagolun allah razi olsun desteğiniz icin amin insh allah kimsenin kucagini bos birakmasin insh tum isteyenlere
Canim benim kendiliginden olan 1 evladim olmasina ragmen ikinci icin sebepsiz infertilite denildi. Tabi bunu demek icin basta yumurta takipleri. klomen ve catlatma ilaclari. Rahim filmi. Laparoskopi ve histeroskopi ameliyati. Pesinden 3 kere yine rahim filmi derken sonuc bu cikti. 2 bucuk senenin icinde gittigim. telefonda durumumu konusup her anlattigim doktor tup bebek yaptir asilamayla ugrasma dedi. Bizde bu sene oyle yaptik. Cok sukur ilk denemede tuttu. Dunde ilk kontrolumuz vardi ikiz bebislerimi gordum. Surec zor ama ilac kullanma sureci zor yoksa toplamasi transferi asla zor degil korkma. Rabbim yardimcin olsun.Arkaslar oncelikle bu infeltileye allahtan sabir diliyorum yasayan bilir sizin gibi bnde cok yiprandim heleki sepep gorunmuyoken nolur sebepsiz infelte olup basinizdan ne gectiyse yazin bizimki dermansiz dert allah kimseye vermesin yorumlarinizi bekliyorum umut olun cozum bulduysaniz hangi tedaviyle halmile kaldiysaniz yazin lutfen
Yok canim 15gun sonra 2. Randevum var suanlik bebeklerim cok iyi minicik keselerde minicik kalpleri atiyor iste. Maddi gucun olunca tup bebek yaptirirsin canim tabi az bisey degil o da. En az 10 bini buluyor ilaci hastanesi derken. Rabbim yine de doktor kapisina dusurmeden nasip etsin canimAyy cokk sevindim allah bagisilasin boyle bebek haberleri alinca o kadar mutlu oluyorumki dunyanin en guzel mucuzesi sonucunda yine bisey cikmadi degilmi bnm de hormon tahlilerim yumutta takibi rahim filmi esime de bakildi ama yok sogan suyi maydonuz life magcun bi tane teyzeye gittim yumurtalar kayoncda olmuyomuyomus yumurtalarima bebek yerine faln bakti yok hic biseyeyin yok dedi siryima yaki yapti maydonozlu buhar oturdum yok bide bnm annemin 6 sene cocgu olmamis bizim koyde bi hoca var suan rahmetli o hocaya gityikten sonra olus teyzemlerinde ayni sekilde subyanyeli var demisler 3 dort hocaya baltirdik hepsi sende sibyan yeli var dedi sonra esimin araciliyla veli efendi zatin yanina gityim o da sende hic bisey yok doktora git dedi doktorlarda ayni sekilde tup bebege gucum yok suanda piskoljikmen coktum 3 sene olduhic olmamasindan cok korkuyorum
7 yıllık evliyim ilk 4 sene sebepsiz denildi sonra daha iyi bir tüp bebek merkezine gittim bi sürü sebep buldular hangi testler yapıldı pıhtılaşma genetik testler vs yapıldı mı? Hsg nerede çekildi? Bunlar çok önemli canım İnşâAllah en kısa zamanda kavuşursun bebeğineArkaslar oncelikle bu infeltileye allahtan sabir diliyorum yasayan bilir sizin gibi bnde cok yiprandim heleki sepep gorunmuyoken nolur sebepsiz infelte olup basinizdan ne gectiyse yazin bizimki dermansiz dert allah kimseye vermesin yorumlarinizi bekliyorum umut olun cozum bulduysaniz hangi tedaviyle halmile kaldiysaniz yazin lutfen
Insallah ayn oyle cok pahali ve cogu ticarette dokmus olayi insanlarin en caresiz kaldigi nokta allah iyi insanlarla karlastirsin hangi merkezde yatiptidiniz size ne kadar tuttuYok canim 15gun sonra 2. Randevum var suanlik bebeklerim cok iyi minicik keselerde minicik kalpleri atiyor iste. Maddi gucun olunca tup bebek yaptirirsin canim tabi az bisey degil o da. En az 10 bini buluyor ilaci hastanesi derken. Rabbim yine de doktor kapisina dusurmeden nasip etsin canim
Biz is icin konyadayiz canim buraya nasipmis bizimki. Konya novafertilde yaptirdik. Bizim cok sukur hic sorun cikmadi testlerde. 6 bin hastaneye verdik. ilk kalp atimina kadardi anlasma. Geri kalan 2 3 bin civarida ilaclar tuttu canim. En az zaten 10binden basliyor. Ama ben hastanemde ki caycisina kadar cok memnun kaldim hepsi guler yuzlu parayi verdin isin bitti degil. Bulamadigim ilaci verdiler kullandim. ilaclarimi yazdilar saglikocaginda yazdir al dediler. Doktorum zaten iyiki var. ona devam edicem guler yuzlu samimi anlatir her islemi konusur aklindaki herseyi cevaplar. Odasindan cikasin gelmez. Ilk gittim onceki testlerimi verdim bakti bi taraftan anlattim da basimdan gecenleri. Sansima onceki doktorumda kayserideydi ordaki doktorumu da tanidi. Sen hamile kalabilirsin bekle istersen dedi. Hemen baslayalim git kan ver sunu yapalim bunu edelim demedi. Dusun bekle karar ver istersen biz elimizden geleni yapariz gerisi biliyosun takdiri ilahidir. Nereye gidersen git bu boyledir dedi. Benim inancimi kazandi doktorum. Keske imkanin olsa sende burda baslasanInsallah ayn oyle cok pahali ve cogu ticarette dokmus olayi insanlarin en caresiz kaldigi nokta allah iyi insanlarla karlastirsin hangi merkezde yatiptidiniz size ne kadar tuttu
Hem pıhtılaşma varmış hem de rahim filmim yanlış yorumlanmış tüplerimde hidrosalpenks varmış hem normal gebeliği hemde tüp bebeğin tutunmasına engelmiş tüplerimi aldırdım tüp bebekle hamile kaldım çok şükür 4. Denememde ilk ikisinde tüpler varken denemiştimPirlasma testi yapilmadi ama bn cirasprin kullandim rahim filmi yeni iklim hastanesi ozelde cekildi sixin sebepler neymis insallh tum isteyenlerin ❤❤
Be rahim filmi cektirken cok agri cektim asiri dercede kanam oldu bayilcak duruma geldim hatta doktir bi saat yatirdi bnibayaga kalkarsa bayilir dedi ilac gecerken hisettim yanimdaki kiz dediki tupleri acik olanlar boyle oluyo dedi ama bnm gecen gun sahlik ocaginda vitaminlerime bakildi d vitaminim 15 deydi normalde 30 ila 100 arasi olmasi gerekiyomus vitamin verdi kullandim tekrar alicamHem pıhtılaşma varmış hem de rahim filmim yanlış yorumlanmış tüplerimde hidrosalpenks varmış hem normal gebeliği hemde tüp bebeğin tutunmasına engelmiş tüplerimi aldırdım tüp bebekle hamile kaldım çok şükür 4. Denememde ilk ikisinde tüpler varken denemiştim
Pıhtılaşma varsa coraspin yeterli değil iğne kullanıyorum ben
Be rahim filmi cektirken cok agri cektim asiri dercede kanam oldu bayilcak duruma geldim hatta doktir bi saat yatirdi bnibayaga kalkarsa bayilir dedi ilac gecerken hisettim yanimdaki kiz dediki tupleri acik olanlar boyle oluyo dedi ama bnm gecen gun sahlik ocaginda vitaminlerime bakildi d vitaminim 15 deydi normalde 30 ila 100 arasi olmasi gerekiyomus vitamin verdi kullandim tekrar alicamHem pıhtılaşma varmış hem de rahim filmim yanlış yorumlanmış tüplerimde hidrosalpenks varmış hem normal gebeliği hemde tüp bebeğin tutunmasına engelmiş tüplerimi aldırdım tüp bebekle hamile kaldım çok şükür 4. Denememde ilk ikisinde tüpler varken denemiştim
Pıhtılaşma varsa coraspin yeterli değil iğne kullanıyorum ben
Eşinizin spermogramı nasıl çıktı rahim filminde en iyi merkez echomar ben orada iki kere çektirdim bende istanbuldayım. Şişli memorial hastanesinden tüp bebek bölümüne ücretsiz ön görüşme talep edin hiç olmazsa nasıl bir yol çizeceğinize karar verirler tahlil vs. Filminizi de götürün rahim filminde tüpler tıkalıysa ağrı olur diyorlar sizde tam tersi olmuş İnşâAllah bi sıkıntı yokturBen istanbulda otuyorum gercekten doktor cok obemli cogu isi bitene kadar sanki bn doktormusum gibi anlatiyorum anlatiyorum cevapsiz kaliyo hic olur bekle diyende olmadi bana ozel hastaneye gittim bi keresinde klomen kullanip doktor odaya almis 5 tane kadin bi ona bakiyo bi bana rezillik azarlar gibi tavirlar ayak ustu neyin var diyo neyse yumurta takibi yaparken bana dediki klomeni kullsndigim ay yumurtan faln yok fayda etmemis baska bi ilaca gecicez dedi uzuldum bnde sonra 1 hafta sonra devlet hastanesinde randovum vardi gittim bana dediki 24 santim yumurtan var catladi catlicak bunu degerlendir dedi 3 gun o ay da olmadi yani ozelin anladigini devlet anladi bilmiyorum doktorlarda bni o kadar yiprattikki bnden sonra evlenen herkesin cocugu oldu yapmadigim bisey kalmadi tabiki taktir allahin anlimiza ne yazildiysa o bizim olan bisey degil sonucta bizde onunuz onu verende rabbim 7 kisiye meryem suresi okuyo bana elmaya bu ay insh madfi durumum iyi olsaydi kendime guvenirdim en iyilerne gider sansimi denerdim elim kolum bagli cogu zamn esimle tartisiyoruz bu yuzden ama inanirmisiniz ictigim bi bardak sudan bile mutlu olmuyorum aslinda bn kucucuk seylerden mutu olan bi insandim allaha kalmis ne derse o olur bu sebepsiz infeltile olup tup bebekleri olumsuz olan arkaslarin yorumlarini okuyunca cok uzuluyorum umutlarim kiriliyo hep ihtimallerdeyim
Ne kadar süredir gebe kalamıyosunuz?Arkaslar oncelikle bu infeltileye allahtan sabir diliyorum yasayan bilir sizin gibi bnde cok yiprandim heleki sepep gorunmuyoken nolur sebepsiz infelte olup basinizdan ne gectiyse yazin bizimki dermansiz dert allah kimseye vermesin yorumlarinizi bekliyorum umut olun cozum bulduysaniz hangi tedaviyle halmile kaldiysaniz yazin lutfen
3 yildir siz asilmaylami hamile kaldinizNe kadar süredir gebe kalamıyosunuz?
Bizimde sebebsiz ve aşılama yaptırmanızı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?