Bizimkinde morfoloji yazıyor ya da normal diyemorfolji dediginiz nedir talilde goremdim baktim bn simdi ne yaziyo tam olarak
2 tane normal yasisi var morfoli yasini giremdimBizimkinde morfoloji yazıyor ya da normal diye
Cok tesukkurler verdifiniz bilgilerden dolayi devlet 3 sene tam dolmus olman lazim bnm 2 3 ayim var bn zatn tup bebekten kormuyorum keske yaptirabilisem loporoskiden korkuyorum tupleri zedeleyp hadar birakbiliyolar inanin bu arastirmalar yuzunden o kadar piskoljim bizulduki heleki tutmayanlar hic olmayanlar umutsuzluga kapildim sabh gozumu acar acmaz gece yatana kadar arastiyorum aklimdan cikmiyo inssalah sizinde tutar beginize kavusursunuz allah kimseye yasatmasin bu sebepsiz infelterin piskoliji kanser hastalariyla ayni es degerdeymis allah hepimizin yardimcisi olsun kapilar hayirli kapliar acsin inshBu süreçte doktorunuzun iyi olması önemli, sebepsiz infetilite tanısı koyan bazı doktorlar rahim filmi bile çekmemiş oluyor. Kapsamlı tahlilleriniz yapıldıysa tüp bebek sürecini takip etmeniz lazım. Zaten bu durumda devletin 3 tüp bebek tedavisine kadar desteği var. Yani az bir katkı payı ödeyerek yaptırabiliyorsunuz. Detayları nasıl rapor çıkartıldığını araştırabilirsiniz. Bir arkadaş yazmış rahim filmi laporoskobi ve histereskopi yani ileri tanı ve sorun araştırma teknikleri ameliyatları var diye. Ben de tüp bebek tedavisi geçiriyorum bu forumdaki herkes gibi. Panik ve strese gerek yok, hepimiz kendi kaderimizi yaşıyoruz. Size tavsiyem merak ettiğiniz konular için forum ve internette arama yaptırmanız ve bilinçlenmeniz. Ayrıca hoca vb. yerlerde vakit kaybetmemeniz. Ayrıca tüp bebek sürecinden korkacak bir şey olduğunu insdüşünmüyorum. Süreci bir kez yaşadığınızda zaten alışıyorsunuz, vakit kaybetmeden gözünüzde de büyütmeden bir an önce tedavinize başlayın.
Cok tesukkurler verdifiniz bilgilerden dolayi devlet 3 sene tam dolmus olman lazim bnm 2 3 ayim var bn zatn tup bebekten kormuyorum keske yaptirabilisem loporoskiden korkuyorum tupleri zedeleyp hadar birakbiliyolar bu ay doktora gittim doktorum yokmus ilac yumurta rakibi icin sigortamda babamin araci bnm uzerime bakura borc vergi borcu var uzermdende almiyo bnde esimdrn yaralanmiyorum ozelde 100 lira veriyorum onu vercegime klomen alicagima dedim femara alim gittim ezaneden onu aldim o da 115 liraydi 3 ay kullaniliyomus bu ay kullandim insh olur biliyorum kizicaksiniz bana kafana gore niye ilac aliyosun diye cogu kisi bu ilacla gamile kalmis yumurtanin kaltesini de artiyorumus doktora gitsemde bu ilaci isticektim hem doktora hem ilaca 250 liradan assa cikmazdim inanin bu arastirmalar yuzunden o kadar piskoljim bizulduki heleki tutmayanlar hic olmayanlar umutsuzluga kapildim sabh gozumu acar acmaz gece yatana kadar arastiyorum aklimdan cikmiyo inssalah sizinde tutar beginize kavusursunuz allah kimseye yasatmasin bu sebepsiz infelterin piskoliji kanser hastalariyla ayni es degerdeymis allah hepimizin yardimcisi olsun kapilar hayirli kapliar acsin insh
Cok tesukkurler verdifiniz bilgilerden dolayi devlet 3 sene tam dolmus olman lazim bnm 2 3 ayim var bn zatn tup bebekten kormuyorum keske yaptirabilisem loporoskiden korkuyorum tupleri zedeleyp hadar birakbiliyolar inanin bu arastirmalar yuzunden o kadar piskoljim bizulduki heleki tutmayanlar hic olmayanlar umutsuzluga kapildim sabh gozumu acar acmaz gece yatana kadar arastiyorum aklimdan cikmiyo inssalah sizinde tutar beginize kavusursunuz allah kimseye yasatmasin bu sebepsiz infelterin piskoliji kanser hastalariyla ayni es degerdeymis allah hepimizin yardimcisi olsun kapilar hayirli kapliar acsin insh
2 tane normal yasisi var morfoli yasini giremdim
Ama bn hic tup bebek denmedim ki aslmada yatirmadim basarsiz olan tup bebegim olsaydi dusunmden yaptirdim ama suan direk tup yaptirmak istiyorumBenimkini zedelemediler ...
tarama esnasında tüpteki sorunu farkedip ilerleyip yumurtalıklara hasar vermesinin önlemini aldılar...
Tüp bebek adayı olan kişiler olarak tüpünüzü kaybetmekten korkmanız yersiz bir endişe ... çünkü bir rolü Yok...
korkmanız gereken sorunlu tüpün açacağı problemler....
aksine tüp bebek dahi yapsanız gebelik oluşumuna engel veya sağlıklı gebeliğe engel çünkü dış gebeliğe yol açabiliyor...
Buna bağlı olarak yumurtalıklarınızı kaybetme riskiniz daha önemli ...
Ama bn hic tup bebek denmedim ki aslmada yatirmadim basarsiz olan tup bebegim olsaydi dusunmden yaptirdim ama suan direk tup yaptirmak istiyorumBenimkini zedelemediler ...
tarama esnasında tüpteki sorunu farkedip ilerleyip yumurtalıklara hasar vermesinin önlemini aldılar...
Tüp bebek adayı olan kişiler olarak tüpünüzü kaybetmekten korkmanız yersiz bir endişe ... çünkü bir rolü Yok...
aksine tüp bebek dahi yapsanız gebelik oluşumuna engel veya sağlıklı gebeliğe engel çünkü dış gebeliğe yol açabiliyor...
Inssallah allahim isteyen herkese versin ama bu sebepsizlerin isi daha zor doktorun da zatn piskoljisi kotu olan bi insana oyle umutsuzca konusmasinida dogru bulmadim tabiki insan vucudu zor ama taktir allahtan inssalah olur"Canim benim sebepsiz infertilite olunca insan daha çok yıpraniyor 4 yıllık evliyim bir dışgebelik yaşadım sol tüpüm alındı. ne yapacağını bilemiyorsun bu süreçte tum hormonlarima bakıldi eşimin sperm testleri rahim filmim pelvik muayeneler amh testleri vs. Hersey yapıldı ama bi sebep yok doktor bu olay koca bir deniz biz bir kulaçlik yeri araştırıyoruz dedi. Tabi ben dahada umutsuzlandım. Aşılama yapılacaktı sol tarafımda büyüme oldu. Doktora gitmiyorum 6 aydır bu ay 2gün gecikmem var adet olacakmışım gibi ağrım var şuan beklemedeyim normalde hep düzenliyim 2 gün geri gelir. Sebepsiz infertilite derken tedavisiz sebepsiz hamişlik olur inşallah
Canım bende sebepsiz interfelite magduruyum ne yazikki her hastaneye gidisimizde Allah'ım bu sefer terslerde bı sıkıntı olsun diye dua ediyoruz ama yok kromozom testi yapıldı ama hiç bir sıkıntı çıkmadı çok iyi anlıyorum seniArkaslar oncelikle bu infeltileye allahtan sabir diliyorum yasayan bilir sizin gibi bnde cok yiprandim heleki sepep gorunmuyoken nolur sebepsiz infelte olup basinizdan ne gectiyse yazin bizimki dermansiz dert allah kimseye vermesin yorumlarinizi bekliyorum umut olun cozum bulduysaniz hangi tedaviyle halmile kaldiysaniz yazin lutfen
Valla canim senin derdinden en iyi bn anladigim icin bi kac ogrendigim seyi soylmek istirum sana bu yumurtaliklar kayia biliyomus agar kaldirmadan faln boyle nineler faln bakiyo onlara yerndemi degilmi diye bizim bi komsumyz da bizim gibiydi ama onun sorunu yumutaliklari bebek yeri kaymis ondan olmamis tup bebek deneyip olmamisti sonra boyle niyeye gidince anlamis bi ona baktir sen arastir boyle cevrenden bide bn gecen gun gittim d vitsmi cok onemliymis saglik ocagina gidip viraminlerine baktir bn gecen gidip tam kan tahlili istedim d vitamin normalde 100 30 arasi olmasi gerkrken bnm 15 cikti bi de bi yerde okumustum kari koca doktor sebep bulmamislar her doktor normal deyip gondermis sonra izmirde bi doktor bulmuslar geleyin once rahlilerinizi gonderin demisler neyse fakslamislar bana gelmenize gerek yok demis cinkosu dusuk esinin ondan olmuyo demis kullandigi ay kadin gamile kslmis bunu okuyunca bn tahlille baktim bnm cinkoma bakmas bi da gidicem gidersen eger cinkonada baktir bide aspirin kulkan kan pirlasmasi yuzunden olmayabiliyos aspirin zarari yok ondan da olmayan varmis simdi diceksin ki kelin ilaci olsa basina surermis cinko haric hepsini yaptim bnm onlardan degilmis ama bn aspirin terine coraspirin kullandim her ihtimale karsi dusuk dozda bunlarin hepsi vesile gerci allah kun fe yekun dedikten sonra hersey olur anlimiza ne yazildiysa onu tasiyoruz bizim imtihanimizda boyleymisCanım bende sebepsiz interfelite magduruyum ne yazikki her hastaneye gidisimizde Allah'ım bu sefer terslerde bı sıkıntı olsun diye dua ediyoruz ama yok kromozom testi yapıldı ama hiç bir sıkıntı çıkmadı çok iyi anlıyorum senibu zamana kadar 2 aşılama 3 tüp bebek denedik ve herseferinde negatif sonuç aldık şimdi 4.cuye hazırlanıyorum doktorumuz CD56 testi istedi benden eşime sperm ktomokromoz bakilicak ve embiriyolara genetik test istedi bakalım hakkımızda hayırlısı her soruyu rahatlıkla sorabilirsin rabbim daha fazla kimseyi bekletmesin
Bi ben subyanyeli hamalyesi takiyorum sende tak boynundan cikarmaValla canim senin derdinden en iyi bn anladigim icin bi kac ogrendigim seyi soylmek istirum sana bu yumurtaliklar kayia biliyomus agar kaldirmadan faln boyle nineler faln bakiyo onlara yerndemi degilmi diye bizim bi komsumyz da bizim gibiydi ama onun sorunu yumutaliklari bebek yeri kaymis ondan olmamis tup bebek deneyip olmamisti sonra boyle niyeye gidince anlamis bi ona baktir sen arastir boyle cevrenden bide bn gecen gun gittim d vitsmi cok onemliymis saglik ocagina gidip viraminlerine baktir bn gecen gidip tam kan tahlili istedim d vitamin normalde 100 30 arasi olmasi gerkrken bnm 15 cikti bi de bi yerde okumustum kari koca doktor sebep bulmamislar her doktor normal deyip gondermis sonra izmirde bi doktor bulmuslar geleyin once rahlilerinizi gonderin demisler neyse fakslamislar bana gelmenize gerek yok demis cinkosu dusuk esinin ondan olmuyo demis kullandigi ay kadin gamile kslmis bunu okuyunca bn tahlille baktim bnm cinkoma bakmas bi da gidicem gidersen eger cinkonada baktir bide aspirin kulkan kan pirlasmasi yuzunden olmayabiliyos aspirin zarari yok ondan da olmayan varmis simdi diceksin ki kelin ilaci olsa basina surermis cinko haric hepsini yaptim bnm onlardan degilmis ama bn aspirin terine coraspirin kullandim her ihtimale karsi dusuk dozda bunlarin hepsi vesile gerci allah kun fe yekun dedikten sonra hersey olur anlimiza ne yazildiysa onu tasiyoruz bizim imtihanimizda boyleymis
İlacı kullanmaya mı başladınız ? Sakın kafanıza göre kullanmayın!! Neye mecbursunuz bu iş sabır işi lütfen doktora sormadan tahlil yaptırmadan hiç bir ilaca başlamayın iyice kötü olur yoksa çıkamazsınız işin içindenBide doktora gittim doktor yoktu bnm gittigim gun reglimin 4 gunu gittim hafta sonuna geldi geri geldim bu ay bisa gecmesin diye pazatesi gitsem bitmis oluyodu bnde eczaneye gittim klomen almak yerine femara aldim zatn sigortamda yok babamin araci uzerme onun bakur vergi borcu yuzden uzerimden de almiyo esimden yaralanmiyorum yani ozele her gidisimde 90 100 lira veriyorum bnde dedim ona vericegime ilaci alim gitsemde o ilaci isticektim cogu kisi bu ilacla hamile kalmus yumurtanin kalitesini artiyormus fiyati 115 liraydi 3 aylik kullanim biliyorum kizcaksiniz doktora gitmeden niye kullandin diye de napim mecmurdum
İlacı kullanmaya mı başladınız ? Sakın kafanıza göre kullanmayın!! Neye mecbursunuz bu iş sabır işi lütfen doktora sormadan tahlil yaptırmadan hiç bir ilaca başlamayın iyice kötü olur yoksa çıkamazsınız işin içinden
Klomenle hemen hemn ayni bi ilac ama farkli bisey degil sadece daha etkili 5 gun kullanip piratim merak etmeyin devam etmicem doktora sormadanİlacı kullanmaya mı başladınız ? Sakın kafanıza göre kullanmayın!! Neye mecbursunuz bu iş sabır işi lütfen doktora sormadan tahlil yaptırmadan hiç bir ilaca başlamayın iyice kötü olur yoksa çıkamazsınız işin içinden
Bu teyzelerı niye böyle küçümsüyorsunuz çoğu tanığım bu sekılde hamıle kaldılar ve bundan hiç ücret talep etmıyolar bnde gıttım elıyle kasıklarına bakıyorlar zaten önce doktora gıdın dıyolar kı bnde öyle yaptım sadece bunu yan tedavı olarak düşünün bakıyorlar zatn yoksa bu kadar ondan hala daha bu gozlerı bozuk teyzelerden fayda bulan çok ınsan varHsg ve ulturason gibi ileri görüntüleme teknikleriyle görünmeyen yumurtalık rahim kayması vs...gibi sorunları nineler az gören bozuk gözleriyle mi görecek ...lütfen şu tıbbı yıllarca yurtiçinde yurtdışında yıllarca eğitim alan binlerce hasta ile tecrübe sahibi Olan doktorlarımızı şöyle itibarsızlaştırmayın ... hafife almayın ...
Niney miş ...te allahım bırakın şu işleri ...
bıre bır sahıt olmasam sıze hak verebilirdım belkı ama doktora gıdıp te çocuğun olmaz dıyen bı ınsanı çok ıyı tanıyorum hatta tekrar doktora gıtmıs senın nasıl çocuğun oldu demısBu teyzelerı niye böyle küçümsüyorsunuz çoğu tanığım bu sekılde hamıle kaldılar ve bundan hiç ücret talep etmıyolar bnde gıttım elıyle kasıklarına bakıyorlar zaten önce doktora gıdın dıyolar kı bnde öyle yaptım sadece bunu yan tedavı olarak düşünün bakıyorlar zatn yoksa bu kadar ondan hala daha bu gozlerı bozuk teyzelerı dıyetek dalga gectıgınız fayda bulan çok ınsan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?