- 30 Eylül 2014
- 166
- 76
- 43
- 40
- Konu Sahibi SadeceMeyra
Kızlar benim tsh 2.59 sizce bir daha gidip tahlil yaptırmam gereklimi?Ne olur biriniz bir şey söyleyin.şimdi bende huzursuz oldum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım gayet normal burada abartılıyor lütfen takılmayın.hamileliğe başlangıç için normal bir değer,zaten hamilelik süresince takip edilir korkmayınKızlar benim tsh 2.59 sizce bir daha gidip tahlil yaptırmam gereklimi?Ne olur biriniz bir şey söyleyin.şimdi bende huzursuz oldum![]()
kızlar 10 aydır hamile kalamıyorum bende.konuyu okur okumaz sonuçlarıma baktım tsh 3.12 .eşimde de sperm hız ve sayı dusuklugu var ama son gittiğinde dr bu değerlerle de olur demiş o yuzden ilaç yazmadı eşime.belkide bu yuzden hamile kalamıyorum bende.en yakın zamanda bununla ilgili tekrar bir dr goruncem konu için teşekkürler
Teşekkürler rahatladım şimdi:)Arkadaşım gayet normal burada abartılıyor lütfen takılmayın.hamileliğe başlangıç için normal bir değer,zaten hamilelik süresince takip edilir korkmayın
Sonuçların gayet normal :) korkmaYa benim
TSH: 1.77
FSH: 7.25
LH: 5.74
ESTRADİOL: 98
PROLAKTİN: 10.42
17-OH-PROGESTERON: 2.26
Bu ne demek oluyor arkadaşlar?
Doktor 5 saniye bile bakmadan normal demişti....
selam canım
Euthyrox 50 mg'ı 4 e bölüp 1 yarım 1 çeyrek kullanıyorum. şu an için hamilelik yok. benim yaştan dolayı yumurta rezervim az. eşimde de sperm sayısı hareketi sorunu var. tüp bebek veya aşılama olacak:[/QUOTE
bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.benimde aynı sorunum var yumurta rezervim çok düşük,yumurtlamam olmuyor.Siz aşılama mı tüp bebek mi denediniz?
bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.benimde aynı sorunum var yumurta rezervim çok düşük,yumurtlamam olmuyor.Siz aşılama mı tüp bebek mi denediniz?
çok teşekkür ederim. amin inşallah
tüp bebek denedik. bu 2. deneme. rezerv düşük olduğu için kaliteyi arttırmak için vitamin ve bitkisel kürler uyguladım
bana şimdi klomen tedavisi başlayacaklar adetimi bekliyorum.Allah biliyor ya klomenden umudum yok.Ama en azından bu ay deneyeceğim olmazsa hemen aşılama yaptırmayı düşünüyorum.yaşım 33 oldu zaman kaybetmek istemiyorum.Allah herkesin gönlünün muradını versin.Ben vekilime sığındım en güzelini o bilir.Sende sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
bu doktorlarda bir şey bilmiyorrrrAynen benim yasadiklarimi yasamissin. Baskasi da yasamasin diye actim bu konuyu. Allah gönlüne göre versin canim. Insallah vesile olmusumdur
testere dişli aslan pençesi tshı düşürüormu? nasıl içtin ne kadar içtinSlm arkadaslar..sizinle bisiler paylasmak istiyorum...umut olmak adina....benim fsh 15.9 du..dr tedavisiz bebegin olmaz dedi...bu arada esimin sperm sayisida cok dusuk cikti...yani dr gore 2 sorun...once esimin tedavi olmasi gerektigini soyledi dr...tabi esimle ben cok uzulduk....esim tedaviden keciboynozu kuru yapicagini soyledi eger olumsuz olursa dr muayeneye gidecegini soyledi...bende anlayisla karsiladim tamam dedim..buaradada fsh dusurmek icin testere disli aslan pencesi icmeye basladim...ne yalan soylim cokta duzenli icmedim...ama esim cok duzenli olarak keciboynozu kurunu uyguladi...1.5 ayin sonunda tekrar sperm testi verdi...sonuclari aldigimda gozlerime inanamadim..esimin tahlil sonuclari %1500 artmis...sorun kalkmis ortadan...sonuclari aldiktan sonra adetimin 3 gun falan gectigini farkettim...test yaptim ve 5 haftalik hamileyim :)))) ilk muayeneme gittim..suanlik bir sikinti gozukmuyo...umudunuzu hic kaybetmeyin sizde...
Gerçekten mi şuan şoktayım bu yazıyı tesadüf eseri gördüm .Ben 8 yillik evliyim. Bir laparoskopi bir asilama 2 tüp denedik. Ama hersey tiroit hormunda sakliymis. Dr um buldu.
Kizlar bilirsiniz ilk yapilan testler tsh fsh filandir. Adetin 2.ya da 3.günü yaparlar hemen. Her dr un ilk isi budur. Ben de yaptiriyordum tsh hep normal cikiyordu. 4 ya da 5 arasi. Ama dr um bu tsh hamile kalmak istiyorsan 2.5 in altinda olmali dedi ve bir tiroit ilaciyla meseleyi cözdü. Hamile kalinca hemen 4.haftada tekrar ölctürdüm kiiiii ilac almama ragmen tekrar 5 e cikmis. Hemen ilacin dozunu artirdi dr um. Bu dozu ayarlayan kadin dogumcu degildi bu arada. Endokrin uzmani ilgileniyor bu islerle. Dr uma cok tesekkür ediyorum bunu buldugu icin. Kendisi düsük konusunda bir uzman.
Ben megersem hamile kaliyormusum ama adet günüm gelene kadar tsh firlayip bebegi yok ediyormus. Kim bilir adet oldum sanip kac düsük yaptim. Adetlerim de cok sancili gecer. Ignesiz duramam.
Bence bu tsh olayini göz önünde bulundurun. Birine faydam olursa ne mutlu bana. Dua etsin baska bisey istemem.
Merhaba sorun troid miymiş hamile kalabildiniz mi?bizdede tiroid genetik.
benimki 3,5 4 arasıydı.tam hatırlamıyorum.
dr. ilaç vericem dedi unuttu.bende üstüne düşmedim.
hemen dr.a gidip ilaca başlıyorummm.
banada sebepsiz infertilite denildi.2,5 yıldır olmuyor.
eğer sorun buysa ve çözülürse çok dua edicem sana.
Merhaba 3. denemenizde tuttu mu bende troid hastasıyım haşimatoyum bazı doktorlar engel bazıları alakası yok diyor bende ümitsizliğe kapılmaya başladım yardımcı olur musunuz?Tsh 5,24 çıktı, birkaç tanede zararsız küçük boyutta nodül çıktı. Levotiron 25 mg günde 1 tane başladım. 1 ay sonra kontrolüm var, inşallah düşüşe geçer. Valla senin mesajından sonra gittim baktırdım, iyikide gitmişim, çok teşekkürler. Aralık ayında 3. denemeye başlayacağız, inşallah bu sefer pozitifi görürüm canım.
Merhaba hamile kalabildiniz mi sorun troid kaynaklı mıymış?kızlar 10 aydır hamile kalamıyorum bende.konuyu okur okumaz sonuçlarıma baktım tsh 3.12 .eşimde de sperm hız ve sayı dusuklugu var ama son gittiğinde dr bu değerlerle de olur demiş o yuzden ilaç yazmadı eşime.belkide bu yuzden hamile kalamıyorum bende.en yakın zamanda bununla ilgili tekrar bir dr goruncem konu için teşekkürler