Sebepsiz infertilite olup tüp bebek yaptıranlarrr

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba arkadaslar
Sebepsiz infertılıte teshısı ıle tup bebek yaptıran var mı? Varsa olumlu - olumsuz sonucunu surecı paylasırmısınızz

Merhaba arkadaslar
Sebepsiz infertılıte teshısı ıle tup bebek yaptıran var mı? Varsa olumlu - olumsuz sonucunu surecı paylasırmısınızz
bizimkiside sebepsiz olanlardan ben inşallah bu ay tüp bebek yaptıracağım ilerleyen günlerden sana yazarım inşallah.

Benimm 3 basarisiz asilama.. ilk tup bebegim tuttu şükürler olsun

Benimm 3 basarisiz asilama.. ilk tup bebegim tuttu şükürler olsun
ben 1 kere aşılama yaptırdım sonrasında vakit kaybetmek istemedim o yüzden direk tüp bebeğe geçiş yaptım bakalım yarın yumurta toplanacak sonrasında ne olacak Rabbim bilir hayırlısı inşallah.

bizimkiside sebepsiz olanlardan ben inşallah bu ay tüp bebek yaptıracağım ilerleyen günlerden sana yazarım inşallah.
Klomen ve Asılama denedınızmı? Kac deneme oldu ? Tupbebegı nerede yaptracaksınız? Mutlakaguzel haberlerınızıyazın

Bencede asilama zaman kaybi.. ama yasim kucuk oldugu icin direk gecmek istemedik doktorda 3 asilama deyince tamam dedik.. cok uzun zaman klomen kullandim aylarca.tup bebegi sisli memorialde yaptirdim. Once rabbime sukurler olsun. Bu yolda para harcayacaksan oncelik memorial, mustafa bahceci. Cok arastirdim bahceciyi bilmiyorum ama islerinde cokiyiler eminim

Bencede asilama zaman kaybi.. ama yasim kucuk oldugu icin direk gecmek istemedik doktorda 3 asilama deyince tamam dedik.. cok uzun zaman klomen kullandim aylarca.tup bebegi sisli memorialde yaptirdim. Once rabbime sukurler olsun. Bu yolda para harcayacaksan oncelik memorial, mustafa bahceci. Cok arastirdim bahceciyi bilmiyorum ama islerinde cokiyiler eminim
çok şükür ki rabbim sizin yüzünüzü güldürmüş inşallah bebeğini kucağınıza sağ salim almayı da nasib etsin canım darısı bizlerin başına.Dualarını bizler için eksik etme.

Klomen ve Asılama denedınızmı? Kac deneme oldu ? Tupbebegı nerede yaptracaksınız? Mutlakaguzel haberlerınızıyazın
evet 1 kere aşılama yaptırdım klomenide aşılama yaptırdığım ay kullanmıştım. Diyarbakırda bahçecide yaptıracağım inşallah.

çok şükür ki rabbim sizin yüzünüzü güldürmüş inşallah bebeğini kucağınıza sağ salim almayı da nasib etsin canım darısı bizlerin başına.Dualarını bizler için eksik etme.
Rabbim bu yolda herkese kolaylik versin kucaklarini doldursun insallah.. sabir, dua, pozitif enerji. Bunlarda cook onemli insallah hayirli haberlerinizi yazarsiniz

MemoriAl ilk tercıhım olacak mutlaka.. Suan kafam cok karısık 29 yasındayım acele etmıyorum aslında dua edıp sabredıyorum.. İçimde tuhaf bır endişe var sadece belirsızlıkten sanırım.

Back
X