- 20 Ekim 2016
- 12
- 3
- 86
- 41
Evet öyle gerçekten . İnsanı en iyi anlayan bu süreci yasayan kişiler oluyor tabi tekrar tedavıye başlarsam mutlaka haber veririmCok ıyı olur..cem beyle tekrar tedavı dusunursen yazısalım canım fıkır alışverısı ıyı oluyor
İnşallah canımEvet uzun bir süre test için ama sonu güzel olsun insallah
Evet canım benim herşeyim yapıldı hsg dahil bizde herşey normal şuana kadar. ama daha önce düşük oldugu için genetik test istedi. Yaş dolayısıyla istiyorum ben tüp bebek vakit kaybetmeme adınaeşinizin semen analizi yapıldımı?
sorun belli olsa elbet çözümü bulunuyor böyle daha fena allah yardımcınız olsun hayatım.inşallah en kısa zamanda hiç tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalırsın ve sağlıkla alırsın evladını kucağına..Evet canım benim herşeyim yapıldı hsg dahil bizde herşey normal şuana kadar. ama daha önce düşük oldugu için genetik test istedi. Yaş dolayısıyla istiyorum ben tüp bebek vakit kaybetmeme adına
Saol canım benim birçok dr gittim onlar olacak zamanla zamanla dediler bikaç ay klomen kullandım yumurta tembelliği var bende. Yine olmadı dr ozaman aşılama yapalım dedi ben istemedim.artık vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırmak istedim inşallahta ikiz olur bakalım cnmsorun belli olsa elbet çözümü bulunuyor böyle daha fena allah yardımcınız olsun hayatım.inşallah en kısa zamanda hiç tüp bebeğe gerek kalmadan gebe kalırsın ve sağlıkla alırsın evladını kucağına..
ayyy inşallah canım ben de tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım şimdi ikizlerimi bekliyorum. uzun ve meşakkatli bir yol allah sabır ve emeklerinin karşiliğını versinSaol canım benim birçok dr gittim onlar olacak zamanla zamanla dediler bikaç ay klomen kullandım yumurta tembelliği var bende. Yine olmadı dr ozaman aşılama yapalım dedi ben istemedim.artık vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırmak istedim inşallahta ikiz olur bakalım cnm
Oyyyyy kıyamammmmm ben onlaraaaa bana yardımcı ol neler yapacagımı bırakma beniayyy inşallah canım ben de tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım şimdi ikizlerimi bekliyorum. uzun ve meşakkatli bir yol allah sabır ve emeklerinin karşiliğını versin
bırakmamm sen kafana takılanı sor bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım :)Oyyyyy kıyamammmmm ben onlaraaaa bana yardımcı ol neler yapacagımı bırakma beni
10 gün sonra regl günü gel demişti dr şimdi genetik test te geç çıkar başlarmı acaba tedaviye sence cnmmbırakmamm sen kafana takılanı sor bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım :)
benim genetikle ilgili bir işim hiç olmadı ama bence genetiği bekler ona göre tedaviye başlar.uzaktan da olsa akrabalığınız var mı eşinle?10 gün sonra regl günü gel demişti dr şimdi genetik test te geç çıkar başlarmı acaba tedaviye sence cnmm
Yokkk o dogulu ben karadenizlibenim genetikle ilgili bir işim hiç olmadı ama bence genetiği bekler ona göre tedaviye başlar.uzaktan da olsa akrabalığınız var mı eşinle?
melez güzeli olacak bebişleerr ne güzeellYokkk o dogulu ben karadenizli
Aynen tatlım biri esmer biri sarışın habahbamelez güzeli olacak bebişleerr ne güzeell
MerhabalarCok ıyı olur..cem beyle tekrar tedavı dusunursen yazısalım canım fıkır alışverısı ıyı oluyor
Sevındım mı desem gcmıs olsn ama sebebı olunca ınsanın içi rahat edıyor. Bende gnetık test sonuclarımı beklıyorumMerhabalar
Genetik testinin sonucunu aldım bu hafta içi. Sebepsiz değilmiş hamile kalamamam. Kan pihtilasmasi problemi çıktı. Doktor hanım düzenli olarak coraspin kullanmam gerektigini soyledi.Hamile kalınca da kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormus. En azından ne olduğunu öğrendim içim rahatladı
Kartal Lütfi Kırdar eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. 2 ayda çıktı sonuçlar. Doktor eylem hanim. Tedavisi açısından ise coraspin kullanıp hamile kalmayı bekleyeceğim hamile kalınca ise kadın doğum doktorunuz pihtilasma onleyici iğneye başlatacak dedi. Zaten bu şekilde hamile kalsanız bile düşer dedi. Aslında ben sevindim en azından elle tutulur bişey var artık. Yoksa çaresizce bekliyordum .Sevındım mı desem gcmıs olsn ama sebebı olunca ınsanın içi rahat edıyor. Bende gnetık test sonuclarımı beklıyorumnerede yaptırdınız ne kadar surede aldınız acaba..
Dr um hıc ıstemedı kan pıhtılasma testı ama bn yptırdım yınede. Kromozom analizi ile bırlıkte.
Tedavıye baslamayı dusunuyormusunuz
Ben kullanıyorum canım iğne ilaç. Aynen iki ayda çıktı sonuclar ben hamileyim sonunda çıktı ilaçlara devam dedi drum isteyen herkese allahım nasip etsin bebişlerKartal Lütfi Kırdar eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. 2 ayda çıktı sonuçlar. Doktor eylem hanim. Tedavisi açısından ise coraspin kullanıp hamile kalmayı bekleyeceğim hamile kalınca ise kadın doğum doktorunuz pihtilasma onleyici iğneye başlatacak dedi. Zaten bu şekilde hamile kalsanız bile düşer dedi. Aslında ben sevindim en azından elle tutulur bişey var artık. Yoksa çaresizce bekliyordum .
Amin amin insallah.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah. .Ben kullanıyorum canım iğne ilaç. Aynen iki ayda çıktı sonuclar ben hamileyim sonunda çıktı ilaçlara devam dedi drum isteyen herkese allahım nasip etsin bebişler
Canım daha sonucu bugun aldıkAmin amin insallah.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin inşallah. .
Bişey soracagim herhangi başka bir tedavi gördün mü sonrasında? Yoksa sonucu alınca bi süre sonra kendiliğinden mi hamile kaldın çok merak ettim canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?