Evet cekıldım.. Tum tetkıkler yapıldı bndeCanım rahim filmi çektirmiş miydin?
Evet cekıldım.. Tum tetkıkler yapıldı bnde
Memorıal atasehır cem demirel dusunuyorum. Sızın sorun neydıAnladım nasip bakalım, nerede yaptırmayı düşünüyosun tüp bebeği.?
Gelecek ay bir arkadaşım yaptıracak inşallah..
Bahçeciyi düşünüyor
Memorıal atasehır cem demirel dusunuyorum. Sızın sorun neydı
Cnm allah sabır versın. İnş en kısa zamanda kucagına alırsın bebegını. Bol sans dılerımYumurtlama sorunu var arkadaşımın.
Benim şu an bir sorun gözükmüyo
7 ay önce bebeğimi kaybettim.
Tekrar düşünüyorum, nasip bakalım.
Cem Demirel de denediniz mi? İnşallah olumlu olmuşturMemorıal atasehır cem demirel dusunuyorum. Sızın sorun neydı
Denedik cok cok memnun da kaldık tum aşamalarında.. fakat 7.Hafta dusukle sonuclandı.Cem Demirel de denediniz mi? İnşallah olumlu olmuştur
Ben de cem bey de haziran da denedim . Aynı şekilde oldu 7. Haftasında düştü maalesef . Allah gönlünüze göre versinDenedik cok cok memnun da kaldık tum aşamalarında.. fakat 7.Hafta dusukle sonuclandı.
Genetiğe gonderdınızmi peki? Cok duyuyorum erken dusuklerı embrıyolarmı hatalı acaba?? Cem beye ck guvenıyorum fakat ilk haftalarda bu durumu cok kişi yasadı.ınsanın aklına gelmıyor degıl. Sız genetık arastırmalarınızı yaptırdınızmıBen de cem bey de haziran da denedim . Aynı şekilde oldu 7. Haftasında düştü maalesef . Allah gönlünüze göre versin
Embriyolari göndermedik kimse öyle bir bilgi vermedi bize ama geçen hafta kan verdim genetik testi için . Kısacası buna da kendi araştırmalarım sonucu ulaştım. 2 ay sonra sonucu çıkacak. Evet ben de çok duyuyorum bu tarz kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemelerini. Tekrar denemem konusunda cok ısrarcı oldu cem bey ve ekibi bende güveniyorum kendilerine kesinlikle ama bedenen ve ruhen cok yıpratıcı bir surecGenetiğe gonderdınızmi peki? Cok duyuyorum erken dusuklerı embrıyolarmı hatalı acaba?? Cem beye ck guvenıyorum fakat ilk haftalarda bu durumu cok kişi yasadı.ınsanın aklına gelmıyor degıl. Sız genetık arastırmalarınızı yaptırdınızmı
Haklısın canm. Yorucu bır surec cok. Genetik için cem beyden bır kagıt aldınızmı yoksa direk gidip genetıklemı gorustunuz ? Hangı hastanede hang testler buarada. Ben ıyıce arastırmadn baslamam tedavıyeEmbriyolari göndermedik kimse öyle bir bilgi vermedi bize ama geçen hafta kan verdim genetik testi için . Kısacası buna da kendi araştırmalarım sonucu ulaştım. 2 ay sonra sonucu çıkacak. Evet ben de çok duyuyorum bu tarz kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemelerini. Tekrar denemem konusunda cok ısrarcı oldu cem bey ve ekibi bende güveniyorum kendilerine kesinlikle ama bedenen ve ruhen cok yıpratıcı bir surec
Yok herhangi bir kağıt almadım . Cem bey tekrar tüp bebek yapmam konusunda ısrarcı oldu. Ben de şuan için hazır olmadığımı söylediminternetten araştırdım kartal egitim ve arastirma hastanesine gittim. Tıbbi genetik bölümüne eylem hanım a tedavi sürecini anlattım. 6 yıldır evli olduğumu ve başımdan geçenleri anlatınca hemen eşinize ve size genetik testi yapalım dedi zaten. Sagolsun cok anlayisliydi.Tam isimlerini bilmiyorum canim testlerin ama kromozom testi sanırım biri diğerini hatırlayamadım. Sırf kafam rahatlasın diye yaptırdım işin asliHaklısın canm. Yorucu bır surec cok. Genetik için cem beyden bır kagıt aldınızmı yoksa direk gidip genetıklemı gorustunuz ? Hangı hastanede hang testler buarada. Ben ıyıce arastırmadn baslamam tedavıye
Cok cok ıyı yapmssn benımde fıkrım bu yönde .bende haftaya gıdecegım. Cok uzun zaman sonra cıkıyor sanırımmYok herhangi bir kağıt almadım . Cem bey tekrar tüp bebek yapmam konusunda ısrarcı oldu. Ben de şuan için hazır olmadığımı söylediminternetten araştırdım kartal egitim ve arastirma hastanesine gittim. Tıbbi genetik bölümüne eylem hanım a tedavi sürecini anlattım. 6 yıldır evli olduğumu ve başımdan geçenleri anlatınca hemen eşinize ve size genetik testi yapalım dedi zaten. Sagolsun cok anlayisliydi.Tam isimlerini bilmiyorum canim testlerin ama kromozom testi sanırım biri diğerini hatırlayamadım. Sırf kafam rahatlasın diye yaptırdım işin asli
Evet sonucu 2 ayda çıkıyor devlet hastanesinde . Belki özel de daha çabuk çıkabilir. Çıkan sonuçları burdan paylaşırım bende en azindan birilerine faydam olur belkiCok cok ıyı yapmssn benımde fıkrım bu yönde .bende haftaya gıdecegım. Cok uzun zaman sonra cıkıyor sanırımm
Cok ıyı olur..cem beyle tekrar tedavı dusunursen yazısalım canım fıkır alışverısı ıyı oluyorEvet sonucu 2 ayda çıkıyor devlet hastanesinde . Belki özel de daha çabuk çıkabilir. Çıkan sonuçları burdan paylaşırım bende en azindan birilerine faydam olur belki
Bende tüp bebege başlıyorum aynen eylem hanıma gittim gecen hafta verdim bende eşimle kan bakalkm hayırlısı hemende çıkmıyor o test malesef sonuc cıkana kadar beklicez sanırım. Bende pendk yüzyılda yaptırcm inşallahYok herhangi bir kağıt almadım . Cem bey tekrar tüp bebek yapmam konusunda ısrarcı oldu. Ben de şuan için hazır olmadığımı söylediminternetten araştırdım kartal egitim ve arastirma hastanesine gittim. Tıbbi genetik bölümüne eylem hanım a tedavi sürecini anlattım. 6 yıldır evli olduğumu ve başımdan geçenleri anlatınca hemen eşinize ve size genetik testi yapalım dedi zaten. Sagolsun cok anlayisliydi.Tam isimlerini bilmiyorum canim testlerin ama kromozom testi sanırım biri diğerini hatırlayamadım. Sırf kafam rahatlasın diye yaptırdım işin asli
Evet uzun bir süre test için ama sonu güzel olsun insallahBende tüp bebege başlıyorum aynen eylem hanıma gittim gecen hafta verdim bende eşimle kan bakalkm hayırlısı hemende çıkmıyor o test malesef sonuc cıkana kadar beklicez sanırım. Bende pendk yüzyılda yaptırcm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?