Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

ukla

Come back..
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
8.850
9
358
Selam kızlar,

Biliyorum belki infertilite kısmına açmalıydım başlığı ama ordaki topiklere gitmeyen arkadaşlar var bu yüzden gebelik kısmında takip edelim dedim belki uğurluda gelir.

Çoğumuz burada uzun süredir varız belki çok tedavi gördük dr lara gittik, kimimiz sadece kürlerle tedavi olmaya çalışıyoruz kendi kendimize ama başaramıyoruz. Tabii Rabbim ol demeyince olmuyor. İstedimki bunca zamandır dr dr gezip hiçbir rahatsızlığı olmayan yada sadece yumurtalarımız yüzünden hamile kalamayanlar toplanalım..
Yaşadıklarımızı, tedavilerimizi uyguladığımız kürleri yazalım.. Kimi zaman hep beraber gülelim kimi zaman dertlerimizi paylaşım ortak olalım. Ha birde küçük liste tutalım..
Hadi hayılısı olsun rastgele diyorum...

Bu mübarek günlerde Rabbimiz hepimizin yüzüne gülsün inşallah...

Şimdi ben bu şarkıları kime söyleyeyim
Sen olmayınca benim tadım olmuyor
Yine yandı ilk ışıklar kime gideyim
Ayrılık akşamları hep daha fazla kor
Sana yazdığım şarkıları yere yaydım dün
Satır satır, parça parça anlamsız olmuş
Sensiz geçen günlerimi yine saydım dün
Çıkmaz dediğim her gece sabahı bulmuş
Satır satırsın, parça parçasın
Nerede olursan ol şarkılarda varsın...

Nick ------- YaşK/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi---------- Tedaviler

Ukla -------- 31/38 ---------------------22 ay -------------------------------------------------------9/10 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/1 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/Foliskistik Over Hst.(Benim nefes alışlarımla yaşayacak olan tek canlı, bir gün hoşgeldin diyeceğim sana)

Son düzenleme:
Nick ----- YaşK/E ---- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz -------Gelmesini isteme.regl tar.----Tedaviler

Fersoy 33/33 36 ay 3 Eylül Yumurta takibi, Rahim filmi (temiz), 2 aşılama (olumsuz)

Balsurat 26-35 -------32 Ay-------6 Ay yumurta takibi,,Rahim flimi temiz----1 aşılama başarısız

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi---------- Tedaviler

1.Ukla -------- 31/38 ---------------------22 ay ---------------------------------------------9/10 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/1 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/Foliskistik Over Hst./2 ay incir kürü/1 yıl keçi boynuzu kürü(eşi)

2.Fersoy ------33/33-------------------------36 ay-------------------------------------------3 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

3.Balsurat-----26/35------------------------32 ay--------------------------------------------9 Eylül --------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/Polikistik Over Hst./5 ay keçi boynuzu kürü(eşi)

Son düzenleme:
uklam hayırlıı olsun topiğinnn inşallahhkaydirigubbakcemile5

uklam ben söylemeyi unuttum bende polistik overda var ama dr tarafında onaylı sebebsı ınfertılıte:))) bırde 5 ay keçiboynuzu kürü uyguladım eşime :))

Amin canım inşallah bu mübarek günlerde hepimize hayırlı olur inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz...

Bılgecım topıkın guyzel olmuŞ ama lısten sankım bıraz karısıkmı?

Nick ------- YaşK/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi---------- Tedaviler
bumuyani --------24 28 ---------38 ay ----------------------------------- 31 agustos--tedaviler ne ben anlatabilirm nede bu sayfa alır :)

Nick -----------------Yaş K/E --------------------Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- -----------------Gelmesini istemediğimiz regl tarihi---------------------------------------------------Tedaviler

1. Bumuyani---24/28-----------------------38 ay--------------------------------------------31 Ağustos----------------------------------Saymakla bitmez J

2.Fersoy ------33/33-------------------------36 ay-------------------------------------------3 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

3.Ukla -------- 31/38 ---------------------22 ay ---------------------------------------------9/10 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/1 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/Foliskistik Over Hst./2 ay incir kürü/1 yıl keçi boynuzu kürü(eşi)

4.Balsurat-----26/35------------------------32 ay--------------------------------------------9 Eylül --------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi Temiz

Son düzenleme:
Sende saol canım
karışıklığı düzeltiyim bacım, neresi karışık geldi?

Anaa burdadamı lısetnın baŞındayım yahu :))
varıkosel topıkındede lıste baını ben cekıyorum

arkadaslar merhaba yenı topıkınız hayırlı olsun ama zaten boyle bı lıste var hep takıp edıyoruz bırbırımızı

canım bende geldim topicin hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bu topicte bebişssiz kimse kalmasın :Saruboceq:bende sebepsiz infertiliteyim beni de eklersen sevinirim hayatım opuyorumnanaktanbenim ayları hesaplamam biraz zaman alacakkaydirigubbakcemile36 senelik evliyim ve 5 yıldır bekliyorum da :Saruboceq:bir de ben yaşdan sonraki kısmı anlamadım tatlım ben sırasıyla yazsam sen listeye eklerken düzeltsen olur mu canımcımopuyorumnanaktan

nick:angel_34
ay:60 aydır bekliyorum:gitme:
beklenmeyen adet tarihim:1 eylül
yumurta takibi, 3 aşılama, 1 tüp bebek hepsi negatif malesef hiç hamile bile kalamadım hepimize hayırlı olsun bakalımkaydirigubbakcemile5

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz ---------------Gelmesini istemediğimiz regl tarihi-----------------------------Tedaviler

1.Bumuyani--------24/28-----------------------38 ay--------------------------------------------31 Ağustos------------------------------------Saymakla bitmez.

2.Angel_34---------27/?------------------------60 ay----------------------------------------------1 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.Fersoy ------33/33---------------------------36 ay-----------------------------------------------3 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

4.Ukla --------31/38 ---------------------------22 ay ---------------------------------------------10 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/1 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/Foliskistik Over Hst./2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

5.Balsurat-----26/35----------------------------32 ay-----------------------------------------------9 Eylül---------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi Temiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…