• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

arkadaslar merhaba yenı topıkınız hayırlı olsun ama zaten boyle bı lıste var hep takıp edıyoruz bırbırımızı

Teşekkür ederim canım

canım bende geldim topicin hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bu topicte bebişssiz kimse kalmasın :Saruboceq:bende sebepsiz infertiliteyim beni de eklersen sevinirim hayatım opuyorumnanaktanbenim ayları hesaplamam biraz zaman alacakkaydirigubbakcemile36 senelik evliyim ve 5 yıldır bekliyorum da :Saruboceq:bir de ben yaşdan sonraki kısmı anlamadım tatlım ben sırasıyla yazsam sen listeye eklerken düzeltsen olur mu canımcımopuyorumnanaktan

nick:angel_34
ay:60 aydır bekliyorum:gitme:
beklenmeyen adet tarihim:1 eylül
yumurta takibi, 3 aşılama, 1 tüp bebek hepsi negatif malesef hiç hamile bile kalamadım hepimize hayırlı olsun bakalımkaydirigubbakcemile5

Angel im saol canım tüp bebek olayına çok üzüldüm inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun bitanem. yaş olayını Kadın/Erkek olarak yazmıştık eşinin yaşınıda ekleyelim..İnşallah hayırlısı olur hepimiz için

yaş 24
eş yaş 29
bekleme süresi 33 ay
adet tarihim 17 eylül
3 yumurta takibi rahim filmi temiz eşim keçiboynuzlu macun yiyo

Merhaba...
Eş Yaş :31
9 aydır bekliyorum
1 dış gebelik geçirdim
Bu ayla beraber 2. sefer Klomen+Çatlatma iğnesi oldum
Beklenen tarih: 8 eylül:::Saruboceq:

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Bumuyani---24/28-----------------------38 ay--------------------------------------------31 Ağustos----------------------------------Saymakla bitmez.

2.Angel_34----27/?------------------------60 ay----------------------------------------------1 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.Fersoy ------33/33-----------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

4.Malatya_44--24/31-----------------------12 ay----------------------------------------------8 Eylül--------------------------------------

5.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.Balsurat-----26/35-----------------------32 ay-----------------------------------------------9 Eylül--------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)

7.Ukla --------31/38 ----------------------22 ay ---------------------------------------------10 Eylül--------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/Foliskistik Over Hst./2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

8.ELCHIN------24/29----------------------33 ay-----------------------------------------------17 Eylül---------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

Son düzenleme:
Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Bumuyani---24/28-----------------------38 ay--------------------------------------------31 Ağustos----------------------------------Saymakla bitmez.

2.Angel_34----27/?------------------------60 ay----------------------------------------------1 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.Fersoy ------33/33-----------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

4.Malatya_44--24/31-----------------------12 ay----------------------------------------------8 Eylül--------------------------------------

5.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.Balsurat-----26/35-----------------------32 ay-----------------------------------------------9 Eylül--------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)

7.Ukla --------31/38 ----------------------22 ay ---------------------------------------------10 Eylül--------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/Foliskistik Over Hst./2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

8.ELCHIN------24/29----------------------33 ay-----------------------------------------------17 Eylül---------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

tatlım eşimin yaşı 30zemuszemuslistemiz de yavaş yavaş oluşmaya başlamış tatlım hadi hayırlısı bakalım:Saruboceq:zemuszemus

ben artık koy verdim hiç isteğim kalmadı eylülde rahim filmi ve aşılamam var hayatım çok anlamsızlaştı

ben artık koy verdim hiç isteğim kalmadı eylülde rahim filmi ve aşılamam var hayatım çok anlamsızlaştı

nedenmiş canım o koyvermek falan:olmaz:daha 1.yılında böyle düşünürsen olmaz hayatım biraz sabırlı ve umutlu ol ben bile 7.yılımda başarabiliyorsam umudumu korumayı senin daha güzel başarman lazım canını sıkma elbette senin de bebişin gelecek inşallah hem rahim filmi çektirdikten sonra çok hamile kalan var aşılama da da zaten moral çok önemli moralini yüksek tutman lazımmopuyorumnanaktan

kizlar bana da bir akil verin, iyi kotu farketmez, etrafinizda duydugunuz arkadaslardan ornekler varsa da soyleyin lutfen, 22 ayda dogal yoldan hamile kaldim, sebepsiz inferteliteydim genetik haric tum testlerimiz yapilmisti ve guzeldi sonuclar. hamile kalinca "tamam dedim, iste bugundu yana yakina bekledigim gun" bebegim guzel buyuyordu, icerde kanama olsutu, hala yasiyordu, 9 hafta 6 gunduk:(( kalbi durdu yavrumun. genetik test yaptilar bebegime kromozom sorunu da yoktu. bu kismini acimdan anlatiyorum. size asil sorum su, boyle benim durumumda bildiginiz birileri var mi? sonradan yine hamile kalan ya da kalamayan...
ben simdi yine sebepsiz infertelite gb mi dusunecegim kendimi cunku bu grupta uzun surede hamile kalanlar da oluyor biliyorsunuz.
bir de kizlar bilmem faydasi olur mu ama ben hamile kaldigim ay, yakinda asilama yaptiracagim diye rahattim, amannnnnn demistim esimle robot gb iliski yasadim aylardir, bu ay da bu konu yokmus gb davranayim bir rahat edeyim, boyle seyler dusunuyordum grci yine aklimdaydi yumurtlama gunlerim vs ama inanin cok daha rahattim. belki faydasi olur diye yazdim bunu.
Allah en kisa zamanda hepimize hayrili saglikli hamilelikler nasip etsin. bir arkadasim derdi ki hamile de kalirsin ama asil her sey hamile kalinca basliyor diye, hakliymis...bu kadar bekleyip sonra kaybetmek Allah'im beterinden korusun...

kizlar bana da bir akil verin, iyi kotu farketmez, etrafinizda duydugunuz arkadaslardan ornekler varsa da soyleyin lutfen, 22 ayda dogal yoldan hamile kaldim, sebepsiz inferteliteydim genetik haric tum testlerimiz yapilmisti ve guzeldi sonuclar. hamile kalinca "tamam dedim, iste bugundu yana yakina bekledigim gun" bebegim guzel buyuyordu, icerde kanama olsutu, hala yasiyordu, 9 hafta 6 gunduk:(( kalbi durdu yavrumun. genetik test yaptilar bebegime kromozom sorunu da yoktu. bu kismini acimdan anlatiyorum. size asil sorum su, boyle benim durumumda bildiginiz birileri var mi? sonradan yine hamile kalan ya da kalamayan...
ben simdi yine sebepsiz infertelite gb mi dusunecegim kendimi cunku bu grupta uzun surede hamile kalanlar da oluyor biliyorsunuz.
bir de kizlar bilmem faydasi olur mu ama ben hamile kaldigim ay, yakinda asilama yaptiracagim diye rahattim, amannnnnn demistim esimle robot gb iliski yasadim aylardir, bu ay da bu konu yokmus gb davranayim bir rahat edeyim, boyle seyler dusunuyordum grci yine aklimdaydi yumurtlama gunlerim vs ama inanin cok daha rahattim. belki faydasi olur diye yazdim bunu.
Allah en kisa zamanda hepimize hayrili saglikli hamilelikler nasip etsin. bir arkadasim derdi ki hamile de kalirsin ama asil her sey hamile kalinca basliyor diye, hakliymis...bu kadar bekleyip sonra kaybetmek Allah'im beterinden korusun...

tatlım sorun hakkında bilgi sahibi olmadığım için cevap veremeyeceğim ama sanırım dediğin gibi kafanın rahat olması çok önemli yani bebiş isteyip hamile kalamayanların çoğundan duyduğum bu rahat olunca hamile kaldıkları sanırım düşündükçe insan strese giriyor ve vücudun dengesi bozuluyor düşünmemek çok zor biliyorum ama tatlım en azından birazcık daha geriye at kafanda bu tür düşünceleri minimuma indirmeye çalış inşallah sen de bir gün bebişine kavuşacaksın merak etme allahım yardımcın olsun:Saruboceq:a.s.

canım zaman ne olursa olsun eğer doğal yoldan hamile kalabiliyosan bence sebepsizdir zor günler geçirmişsin çok geçmiş olsun inşallahh en kısa zamanad sağlıklı bi bebeğin olur canımcımmopuyorumnanaktan

tesekkur ederim kizlar umarim en kisa zamanda hepimiz yazariz buraya guzel haberi, 9 ay sonra da saglikla bebegimizle dogumdan geldigimiz gunleri yazariz; Insallah.

2.Angel_34----27/30------------------------60 ay----------------------------------------------1 Eylül---------------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

Canım benim bebeğin için çok üzüldüm ama biliyorsun bunlar Allahın taktiri
alacağı nefes olsa, rızkı olsa bu dünyada emin ol sağlıklı sağlıksız dünyaya getirirdin meleğini, benim iş yerimde bir arkadaşım var çikolata kisti vardı 9 haftalıktı bebeğinin kalbi durduğunda, aynı şey onun ablasının başınada gelmiş acaba dedim genetikmi böyle şeyler bilemiyorum ama kimle karşılaşsam bebeklerinin kalbi 9 haftalıkken duruyor sonra düşünüyorum tıbben ve yasal olarak kürtaj yaptırmak 10. haftaya kadar demekki böyle durumlar olabiliyor bence metanetli ve inançlı olmalısın bir sorunun olduğunu sanmıyorum.. evet kafayı rahat bırakmak lazım inşallah en kısa sürede tekrar bebek sahibi olursun. dediğin gibi en acısı bekleyip kaybetmek, beterin beteri var.

tesekkur ederim uklacim onceden kaybin var mi bilmiyorum ama Insallah yoktur, 22 ay bekledigin yaziyor listede, sebepsiz infertelite 20_24 ay arasinda hamile kalan cok kisi biliyorum Insallah sen de bu ay mujde verirsin.

kızlar nasılsınıza.s.listeye baktım da en vahim benim sanırımsüprizzzzzneyse allahtan ümit kesilmez dimi:Saruboceq:a.s.

tesekkur ederim uklacim onceden kaybin var mi bilmiyorum ama Insallah yoktur, 22 ay bekledigin yaziyor listede, sebepsiz infertelite 20_24 ay arasinda hamile kalan cok kisi biliyorum Insallah sen de bu ay mujde verirsin.
Amin canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

kızlar nasılsınıza.s.listeye baktım da en vahim benim sanırımsüprizzzzzneyse allahtan ümit kesilmez dimi:Saruboceq:a.s.

canımmm olsun herşeyde vardır bir hayır rabbim en kısa zamanda meleğini gönderir inşallahhh allah büyüktürrryerimseniben

Back
X