Hiç bı sorun çıkmamasına rağmen hamile kalamadım.Tup bebek denedim. Herşey iyi görünüyordu ama yine tutmadı. Hiçbirşey anlamadım bu işten. Sorunlu olanlar daha kolay hamile kalıyor benceHiçbir sorunu olmadığı halde geç hamile kalanlar var mı belki umut olur sebepte belli olmayınca neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum kaçıncı denemelerde hamile kaldınız bir sene olucak benim neredeyse kısmet olmadıbir seneden sonra hamile kalanlar var mı lütfen paylaşabilir misiniz
Aynen canımm bencedeHiç bı sorun çıkmamasına rağmen hamile kalamadım.Tup bebek denedim. Herşey iyi görünüyordu ama yine tutmadı. Hiçbirşey anlamadım bu işten. Sorunlu olanlar daha kolay hamile kalıyor bence
Hiçbir sorunu olmadığı halde geç hamile kalanlar var mı belki umut olur sebepte belli olmayınca neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum kaçıncı denemelerde hamile kaldınız bir sene olucak benim neredeyse kısmet olmadıbir seneden sonra hamile kalanlar var mı lütfen paylaşabilir misiniz
Bende 2 yıldır evliyim. Hiç bir sorun yok ama olmuyor nasip mi diyelim. Ya da bi sorun var da 3 doktor da göremedi mi diyim bilemiyoruz deniyoruz birşeyler. Allah herkese nasip etsin.Hiçbir sorunu olmadığı halde geç hamile kalanlar var mı belki umut olur sebepte belli olmayınca neden olmuyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum kaçıncı denemelerde hamile kaldınız bir sene olucak benim neredeyse kısmet olmadıbir seneden sonra hamile kalanlar var mı lütfen paylaşabilir misiniz
Amin canım benim inşallahBende 2 yıldır evliyim. Hiç bir sorun yok ama olmuyor nasip mi diyelim. Ya da bi sorun var da 3 doktor da göremedi mi diyim bilemiyoruz deniyoruz birşeyler. Allah herkese nasip etsin.
2 yıldır olmuyor canım. Doktorda bı neden bulamıyor. Buda beni korkutuyor. Deneme yanilma yöntemiyle mi gidecek bu iş bilmemAynen canımm bencedene kadar zamandır bebek istiyorsunuz
Eşinin ve senin aklına gelebilecek herseye baktırndz mıAnladım canımm bir yıldır bizimde ee bişey de çıkmayınca deneme yanılmadan başka şansımız yok bu ayda olmazsa gel klomen başlayalım dedi ama zaten kaliteli yumurta gelişiyor ve çatlıyor garanti veremem dedi belki kalitesi artar bişeyler yapmadan durmak boşuna beklemek gibi de geliyor nasip işi gerçekten demekki zamanı var tek düşündüğüm bu hamile kalırsanız yazın burdan olur mu merak ettim
Bekleme bencede beni boş yere bekletiler. Yaşın küçük diye mi klomene başlıyorlar. Acil durumun yok demekki. Asilamanin bile şansı çok düşük insanları yıpratmaktan başka bı ise yaramıyor. Şimdi 36 yaşındayım. Yumurtalarda kaliteli çıktı.Embriyolar 5.gune gitti ama yinede olmadı kimyasal gebelik oldu. Doktor ikinci üçüncü denemelerde olur diyor ama bilmiyorum. Sebepsiz kısırlıktada ikinci asılama sartmis.Tup bebek tutmadığı halde şart koşmuşlar. Tup bebek sonrası ilk adetimle aşılamaya başladımAnladım canımm bir yıldır bizimde ee bişey de çıkmayınca deneme yanılmadan başka şansımız yok bu ayda olmazsa gel klomen başlayalım dedi ama zaten kaliteli yumurta gelişiyor ve çatlıyor garanti veremem dedi belki kalitesi artar bişeyler yapmadan durmak boşuna beklemek gibi de geliyor nasip işi gerçekten demekki zamanı var tek düşündüğüm bu hamile kalırsanız yazın burdan olur mu merak ettim
Eşinin ve senin aklına gelebilecek herseye baktırndz mı
Amh hsg sperm sonucları esinde varıkosel var mı sizin rahimde polip var mı bakın bazen herkesin gözü körelir göremez klomen den ziyade siz tekrar rahim içine baktırtın eşinizde doppler çektirdin boyle sebepsiz denip sonra yıllar sonra sebep ortaya cık
Amin canım inşallah yaşım 27 sanırım ondanBekleme bencede beni boş yere bekletiler. Yaşın küçük diye mi klomene başlıyorlar. Acil durumun yok demekki. Asilamanin bile şansı çok düşük insanları yıpratmaktan başka bı ise yaramıyor. Şimdi 36 yaşındayım. Yumurtalarda kaliteli çıktı.Embriyolar 5.gune gitti ama yinede olmadı kimyasal gebelik oldu. Doktor ikinci üçüncü denemelerde olur diyor ama bilmiyorum. Sebepsiz kısırlıktada ikinci asılama sartmis.Tup bebek tutmadığı halde şart koşmuşlar. Tup bebek sonrası ilk adetimle aşılamaya başladımTabi yazarım.Hepimiz için hayırlı olsun inşallah
Esin DNA hasarı yüksek olabilir. Eşimin yüzde 90 i hasarlı çıktı. O yüzden doğal yolla olmuyor dediler.Hasari takviyelerle düşürdük ama yine hamile kalmadımDoppler usg varikosel için rahim filmi sperm testleri yumurtalık takibi hormon tahlilleri 6 aydır 3 tane doktora gittik canım bişey çıkmadı
Sperm tahlili DNA ile birlikte yaptırdık canım ben hemşireyim her şeye baktırdık ama görünmeyen bişey var sanırım bulamıyoruz olmadığına göre ya da fazla stres ve istemek engel oluyor akışına bırakmak lazım ama biraz zor isteyince hayırlısıEsin DNA hasarı yüksek olabilir. Eşimin yüzde 90 i hasarlı çıktı. O yüzden doğal yolla olmuyor dediler.Hasari takviyelerle düşürdük ama yine hamile kalmadım
Esin DNA hasarı yüksek olabilir. Eşimin yüzde 90 i hasarlı çıktı. O yüzden doğal yolla olmuyor dediler.Hasari takviyelerle düşürdük ama yine hamile kalmadım
Aminnn çok teşekkür ederimUmarım en kısa zamanda hayırlısıyla mutlu haberi alırsınız tüm bekleyenler hepimiz
Morfolojısi ileri hareketi iyi yanı Esinin.Sperm tahlili DNA ile birlikte yaptırdık canım ben hemşireyim her şeye baktırdık ama görünmeyen bişey var sanırım bulamıyoruz olmadığına göre ya da fazla stres ve istemek engel oluyor akışına bırakmak lazım ama biraz zor isteyince hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?