Sebepsiz infertilite

Y
10 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz. Doktora kontrol için gitsem mi bilemedim herkes erken diyo? Sizin belli ni hastalığınız var mıydı sebepsiz mi olmuyprdu

Y

10 aylık evliyim 4 aydır düşünüyoruz. Doktora kontrol için gitsem mi bilemedim herkes erken diyo? Sizin belli ni hastalığınız var mıydı sebepsiz mi olmuyprdu
Malesef sebepsizdi.Tabi sonra esimde sperm DNA hasarı yüksek çıktı. Bu yüzden olmuyor dediler. Erken evet ama gidilebilir.Muayene olmanın ne zararı varki. Belki hiç bişey yok belkide ufak tefek bişey vardır. İlaçla düzelecek şeyler. Bisey cikmazsa bir iki yıl bekletirler. Bende 6. Ayda gitmiştim. Tedbirli olmakta fayda var. Birde bu sayfaları çok okumayin bence bişey yokken bile dert edersiniz bosyere. Adet bittikten sonra 2 günde 1 ilişki yaşarsanız yumurtlama günlerini kacirmazsiniz.

Yani çok haklısınız burayı okudukça acaba diyorum . İlişkimiz hiç düzenli olmuyo bizim ondan diye de biraz rahatım aslında ama bu ay diğer aylara göre daha düzenli oldu yine olmazsa ovulasyon testi yine olmazsa o zaman doktora gitmeyi düşünüyorum

İlişkiniz düzensizse zor. Yumurta sadece 24 saat yaşıyor.Dikkat ederseniz olur Hayırlı olsun ins.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim biz de 2 defa tüp denedik olmadı.. 3-4 yıldır istiyoruz malesef çok yorulduk.. peki ilk tüp bebeği kimle denediniz sonra kiminle denediniz? Bize de söylerseniz fikir olsun

İlk iki tüp bebeği Trabzon'da aynı hastane ve aynı doktora yaptırdık. Üçüncüyü Erzurum'da Ünv. Hastanesinde Prof. Dr. Yakup KUMTEPE'ye yaptırdık. Pozitifi de ilk kez bunda aldık.
Allah size de üçüncüde pozitifi almayı nasip etsin inşallah.

Sizin sebepsiz mi olmuyor peki

Sizin sebepsiz mi olmuyor peki
Evet sebepsiz dendi çocuğunuzun olmaması için hiçbir sebep görünmüyor dendi. 3 doktora gittik. Hepsi normal deneyin olur dedi olmadı. Sonra klomen kullandık olmadı. 2 de tüp bebek denedik yine olmadı. Tüp bebek doktoru bizi geri gönderdi 3 ay klomen kullanın diye çünkü bu değerlerle direkt tüp denemeye içim elvermez dedi

Kızlar bizimde iki yıl hersey normal görünmesine rağmen olmadı.8.ayda doktora gittik hsg, hormonlar, semen analizi hepsi gayet iyi. Olmadıkça daha çok stres yaptık. En son tamam olmayacak diye düşünüp tüp bebeğe karar verdik. Önümüzdeki ay gidecektik ki 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Benim anladığım bizim gibi olanlarda en büyük neden stres. Rabbim isteyen herkese nasip eder inş

merhaba sonucunuz çıktı mı acaba yorumları okudum da merak ettim
Evet çıktı malesef negatif 2. Aşılama başlayacaktık ben direkt tüp bebek istedim doktorum bu değerlerle tüp bebek yapmaya içim elvermiyor her şey normal 1.5 yıl olmadı daha korunmayalı yaşım 28 biraz daha deneyin en büyük etken stres dedi bu stresle tüp bebeğe girişirsek o da olumsuz olabilir dedi aşılamayı çok iyi değerlerle yaptık yine olmadı bir kaç ay kafa dinlemeye biraz oluruna bırakmaya ihtiyacım var olmazsa 2. Aşılamayı yapmadan direkt tüp bebek denemeyi düşünüyorum

Doktorumun aynı şeyleri demesi ve benim ısrarla tüp bebek denemek istemem yazıda kendimi gördüm resmen ama sanırım en büyük etken stres bence tüp bebekte o yüzden olmadı bende denesem belki benim de olmucak bence biz çok stres yapıyoruz en büyük etken o

Bizim 2,5 yıl çocuğumuz olmadı doğal yolla hiç. Rahim filmi, hormon tahlilleri, amh mış bilmem neler hepsi normal çıktı. Kendim yumurtlamamı takip ediyordum kitlerle her ay düzenli yumurtladığımı görüyordum. Klomenle letuyla geliştirdiler olmadı. Hem hapla hem iğnelerle aşılama yapıldı yine tutmadı. Artık en son tüm çareleri tükettim deyip tüpe başladım ve ilk seferde hamile kaldım çok şükür
Demem o ki bu bir süreç. Sabredin sonunda sorun yoksa gerçekten bir aşamada oluyor. Ama aşılamada ama tüpte ama hiçbir şey yapmadan kendiliğinde.. vakit gelince oluyor.

Psikolojik olarak çok yorulduğunuzu düşünüyorsanız ve artık çok çok istiyorsanız maddi şartlar da el veriyorsa hemen tüpe başlayın derim.Sebepsizde başarı şansı çok yüksek

Hayırlısı olsun inşallah hakkında kafaya takmak stres yapmak büyük etken diyor herkes ama insanın elinde değil bunu çok iyi biliyorum. bir süre kendi haline bırak belki o zaman olur nasip ne zaman geleceği belli olmaz.

Bende 2 yıldır evliyim. Hiç bir sorun yok ama olmuyor nasip mi diyelim. Ya da bi sorun var da 3 doktor da göremedi mi diyim bilemiyoruz deniyoruz birşeyler. Allah herkese nasip etsin.
Canım bir arkadaşa yazdım sanada yazayım bizim bir arkadaşin 4 yıl çocuğu olmadı buradaki Drlar bir sorun bulamamışlar Ankara'da Şahap inmez diye bir kadın d.Dr varmış test filan yapmışlar gizli şeker ve triod yüksekligi çıkmış şeker ilacı kullanınca hemen hamile kaldı gözden kaçırdıkları birşey olabilir mi acaba dr unuzdan gizli şekerinizi de bakmasını isteyin bir de bir programda yaşlı bir teyze çıktı yıllardır çocuğu olmayanlara ilaç hazirliyormus oda dövülmüş hayıtotu tohumunu balla karıştırıp sabah akşam bir tatlı k tuketiyorsun aklımda kalan bu kadar bende kullanıyorum bir dene istersen kadınlar için baya faydası varmış hormonları düzenleyici cildi güzelleştirir filan baya bir faydası yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…