Sağol canım teşekkür ederimMorfolojısi ileri hareketi iyi yanı Esinin.
Sen bak genede git bir kac doktora daha beyin doktoruna gitti benim arkadasım hipofiz benzinde sorun cıktı simdi ılac kullanıyor hıc ummadık seyler sureklı kovala 3 doktor cok degıl
Hsg filmi cektirdin mi belkide tuplere bakılması gerekiyordurAnladım canımm bir yıldır bizimde ee bişey de çıkmayınca deneme yanılmadan başka şansımız yok bu ayda olmazsa gel klomen başlayalım dedi ama zaten kaliteli yumurta gelişiyor ve çatlıyor garanti veremem dedi belki kalitesi artar bişeyler yapmadan durmak boşuna beklemek gibi de geliyor nasip işi gerçekten demekki zamanı var tek düşündüğüm bu hamile kalırsanız yazın burdan olur mu merak ettim
Evet 6. Ayda hsg çektirdim tüplere bakıldıHsg filmi cektirdin mi belkide tuplere bakılması gerekiyordur
Amin canım isteyen herkese nasip olsun inşallahBana da sebepsiz infertilite demişlerdi 5 sene olmadıHiç bir sorun yoktu . Değerlerimiz gayet iyiydi . Yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi hepsi denendi ama tutmadı Rahim filmi çektirdim temiz , 2 kere polip var dendi rahimde alındı yine olmadı . Oyalanmak istemedik tüp bebeğe başladık . 1 tutmadı 2 tutmadı 2den sonra rahme tekrar bakıldı ve çizik atıldı . Bilmem onun etkisi oldu bilmem vakti geldi 3. De tuttu çok şükür . Yani bence sebepsiz olması daha kötü . Ortadaki sorun belli olsa onun üzerine yoğunlaşılır, o konunun uzmanına gidilir. Bunda ne olduğu da belli değil. Sizinle aynı yollardan geçtim zor ama sabırlı olmak lazım bunu anladım. Gerçekten bu yollardan geçmeyen anlayamaz bu durumu . en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah
Hayırlısı olsun kafa olarak hazır olmadan başlama gerçekten . Çünkü yıpratıcı bir süreç olabiliyor normal olarak vücudun dengesi değişiyor hormon yükleniyor. Hakkında hayırlısı sağlıklısı olsunAmin canım isteyen herkese nasip olsun inşallahevet daha zor bi sebep bulamadıkları için yoğunlaşacak bişey de bulamıyorlar bu yollardan geçmeyen asla bilemez artık kendimi psikolojik anlamda toplayınca tüp bebek düşüncem bende çok teşekkürlerler cevabın için
Sağol canım teşekkürlerHayırlısı olsun kafa olarak hazır olmadan başlama gerçekten . Çünkü yıpratıcı bir süreç olabiliyor normal olarak vücudun dengesi değişiyor hormon yükleniyor. Hakkında hayırlısı sağlıklısı olsun
Haklısın aynen öylePsikoloji cok onemli arkadaşlar, moral. Olumsuza baglayip cocuk odakli dusunmemek lazim.
Aa hayrlı olsun doğal yolla mı pekiAminnn çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimAa hayrlı olsun doğal yolla mı peki
Hayırlı olsunTeşekkür ederimYok canım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
Aminn çok sağolun. Allah isteyen herkese biran önce versin insHayırlı olsunSağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun
AminnAminn çok sağolun. Allah isteyen herkese biran önce versin ins
Kalmadım bu ay aşılama yapıldı ilk kez daha kan vermedim yarın vericem inşallahMrb hamile kaldınız mı
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 4 aydır uğraşıyorum ben de bi sonuç alamadım kk okurken buralara kadar geldimTeşekkür ederimYok canım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.
İnşallah tutmuştur haber verin bize deKalmadım bu ay aşılama yapıldı ilk kez daha kan vermedim yarın vericem inşallah
Sağol canım. 4 ay doğal yolla mi tedaviyle mi sonuç alamadıniz iki türlude kısa bı süre. Tedavi bile malesef uzun sürüyor. Rahim dinlendirme falan derken iki deneme için nerdeyse 8 ay bekledim.Dogal bekleme aşılama derken 2 yil toplam. İns en kısa sürede sonuç alırsınızSağlıkla kavuşursunuz inşallah 4 aydır uğraşıyorum ben de bi sonuç alamadım kk okurken buralara kadar geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?