Sebepsiz infertilite

Sağol canım teşekkür ederim

Hsg filmi cektirdin mi belkide tuplere bakılması gerekiyordur

Bana da sebepsiz infertilite demişlerdi 5 sene olmadı Hiç bir sorun yoktu . Değerlerimiz gayet iyiydi . Yumurta takibi klomen çatlatma iğnesi hepsi denendi ama tutmadı Rahim filmi çektirdim temiz , 2 kere polip var dendi rahimde alındı yine olmadı . Oyalanmak istemedik tüp bebeğe başladık . 1 tutmadı 2 tutmadı 2den sonra rahme tekrar bakıldı ve çizik atıldı . Bilmem onun etkisi oldu bilmem vakti geldi 3. De tuttu çok şükür . Yani bence sebepsiz olması daha kötü . Ortadaki sorun belli olsa onun üzerine yoğunlaşılır, o konunun uzmanına gidilir. Bunda ne olduğu da belli değil. Sizinle aynı yollardan geçtim zor ama sabırlı olmak lazım bunu anladım. Gerçekten bu yollardan geçmeyen anlayamaz bu durumu . en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah

Amin canım isteyen herkese nasip olsun inşallah evet daha zor bi sebep bulamadıkları için yoğunlaşacak bişey de bulamıyorlar bu yollardan geçmeyen asla bilemez artık kendimi psikolojik anlamda toplayınca tüp bebek düşüncem bende çok teşekkürlerler cevabın için

Hayırlısı olsun kafa olarak hazır olmadan başlama gerçekten . Çünkü yıpratıcı bir süreç olabiliyor normal olarak vücudun dengesi değişiyor hormon yükleniyor. Hakkında hayırlısı sağlıklısı olsun

Sağol canım teşekkürler

Biz de 2 yıllık evlilikten sonra denemelere başladık, 1 yıl olmayınca doktora gittik, her türlü test yapıldı bir sorun çıkmadı. Birer ikişer ay arayla toplamda 5 kez klomen hap kullandım ve peşine çatlatma iğnesi, hamilelik oluşmadı. 2 kez Aşılama yaptırdık, onunla da olmadı. 2 kez tüp bebek yaptırdık, onunla da olmadı. Her seferinde de sebepsiz İnfertilite dendi.

Üçüncü tüp bebek denememizi başka hastane ve başka doktorda yaptırdık, ilk ikisinden farklı hiçbir şet yoktu ama laboratuvarı daha disiplinliydi buranın. Ekstra vitamin bile vermedi bu doktorum, ilk ikisini yapan doktor bir sürü pahalı pahalı vitaminler de veriyordu işe yaramıyordu.

Yani bu üçüncü ile hamile kaldım. Şu an 9. haftam bitti, 3 gündür 10. haftaya girdim. Allah nasip edince tedavi de çok fark etmiyor sanırım.

Sağlıkla kavuşursunuz inşallah 4 aydır uğraşıyorum ben de bi sonuç alamadım kk okurken buralara kadar geldim
Sağol canım. 4 ay doğal yolla mi tedaviyle mi sonuç alamadıniz iki türlude kısa bı süre. Tedavi bile malesef uzun sürüyor. Rahim dinlendirme falan derken iki deneme için nerdeyse 8 ay bekledim.Dogal bekleme aşılama derken 2 yil toplam. İns en kısa sürede sonuç alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…