Sebepsiz İnfertilitelilerin Paylaşım Alanı

ne yapalım cnm RABBıM bizlere bu sıkıntıları boşuna yaşatmıyor çekeceğimiz kadar yük veriyor

moralını bozma ve yaşamanın tadını çıkar herşeye rağmen hayat güzellll

slm bende 6 senelik evliyim, 3,5 sendeir korunmuyorum. 2 aşılama, 1 tüp bebek denedim ama malesef sonuç sıfır. Doktorum Allahın takdiri diyor. Kafamızdan bu bebek sorununu attığımız gün bebek olacak ama kafadan da atılmıyor işte

doktor banada aynısını dedi kafanızdan bu düşünce çıktıktan sonra hamile kalabilrsin dedi.ama nasıl bu düşünce atılacak

merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evliym hiç korunmadım benimde çocuğum yok klomen tedavisi görüyorum ancak iğne ve ultrosonla yumurta takibide yapılmıyo sadece hap.... şimdi aşılama yaptırmalımıyım diye düşünüyorum aşılama yapan arkadaşlar bana yardmcı olurmusunuz? nasıl yapılıyo ağrı vb yaşatıyor mu? ne kadar sürüyo güvenilir ve doğru bi yöntem mi?

tabi cnm güvenilir bir yöntem

ilk önce dr güvenmelisin sonrasında hayırlısıyla olur inş

çok acı duyulacak birşey değil çok uzun sürmüyor

Hiç bir şey olmaması öyle acı geliyor ki bazen.
Nihayetinde düzenli işleyen bir sistemimiz var.Bir sürü kürler var mesela sitede ama yapamıyorum çünkü sistem zaten düzenli işliyor.Birde onu bozmayayım diyorum kendi kendime.
Geçen gün kadının biri öyle bir sıktıki canımı'' Allah Allah nasıl olmazmış'' dedi bide......
Takmayacağım dedikçe taktırıyorlar işte.....................
Rabbim elbet birgün bizede nasip edeceksin hayırlı evlatlar.ısyan etmiyorum tövbe tövbe bin kere....
Ama canım çok acıyor........
Kızlar kusura bakmayın o kadının canımı çok sıktıda yazıp biraz rahatlamak istedimmirmirmirmir

ay bitanem kıyamam sana ben ağustos annelerindenım kuzum canını kım sıktı bakım senın bu kadar sıkıntını ytam olarak bılmıyorum ama üzüldüm böyle yazını okuyunca ıstersen dertleşebılırım senınle cnma.s.

Saol canım saol gerçekten...
Benden 5 sene sonra evlenen kızkardeşim hamilede 2 ayı kaldı.Neyse mevlüt gibi bişey vardı iki kardeş
katılmak zorundaydık.Tabi kardeşimi görüpte bende hala bişey olmadığını görenler zaten bana acıyarak bakıyordu.Zaten öyle toplantılara sırf bu sebeple katılmak istemiyorum.Ama napacan mecbur bir yerde.
Neyse annem beni bir kadınla tanıştırdı işte şu falancanın annesi diye..Merhaba falan derken sende kaç tane var yavrııımmm dedi.Bende gözlerinin içine baka baka yooook dedim.AAA nasıl olmazmış hayret bişeymişşşş.Böyle varya alıp çantamı çıkıp gitmek istedim.Gözlerim doldu.Akıtmamak için zor tuttum kendimi.....Böyleleri yüzünden kızkardeşimin hamileliğine bile doğru dürüst sevinemedim.Halbuki inşallah benim gibi olmaz sorunsuz hamile kalır diye o kadar çok dua etmiştim ki onun için.
Zor be gülüm çok zor gerçekten....
Sıktım canını dimi....

=susamuru78;7488940]Saol canım saol gerçekten...
Benden 5 sene sonra evlenen kızkardeşim hamilede 2 ayı kaldı.Neyse mevlüt gibi bişey vardı iki kardeş
katılmak zorundaydık.Tabi kardeşimi görüpte bende hala bişey olmadığını görenler zaten bana acıyarak bakıyordu.Zaten öyle toplantılara sırf bu sebeple katılmak istemiyorum.Ama napacan mecbur bir yerde.
Neyse annem beni bir kadınla tanıştırdı işte şu falancanın annesi diye..Merhaba falan derken sende kaç tane var yavrııımmm dedi.Bende gözlerinin içine baka baka yooook dedim.AAA nasıl olmazmış hayret bişeymişşşş.Böyle varya alıp çantamı çıkıp gitmek istedim.Gözlerim doldu.Akıtmamak için zor tuttum kendimi.....Böyleleri yüzünden kızkardeşimin hamileliğine bile doğru dürüst sevinemedim.Halbuki inşallah benim gibi olmaz sorunsuz hamile kalır diye o kadar çok dua etmiştim ki onun için.
Zor be gülüm çok zor gerçekten....
Sıktım canını dimi....
merhaba canım arkadaşım bence kız kardeşinin olduğunada sevin onun olmuş seninde olur genetik değil hiç olmiyende sana imrendim benim halim daha beter benim olmuyo kızkardeşiminde olmuyo genetikmiş ama erkek kardeşlerimizinvar maşallah üçer dörtertane ama biz bacılarin yok kendime üzülüyom bide bacıma üzülüyom ben 15 yıllık evliyim hiç hamilelik yaşamadım kız kardeşim 7 yıllık evli oda hiç hamilelik yaşamadı ben hayıt tohumu içmeye başladım inşallah şifa olur napalım hayırlısı rabbim neyler neylerse güzel eyler hayırlısı olsun::ecrin_bebek:

cnm boşver ve üzülmemeye çalış defalarca benzer olayları yaşadım ama içimizdeki yara kapanmıyor taki anne oluna kadar da böyle devam edecek sanırım

bende bugün eşimin halasının gelini doğum yapmıştı bebek görmeye gittik bebek huysuzlaştı gelin hanım hiçbirşeyi yoktu ne oldu durup dururken dedi bende çok rahtsız oldum sanki benim bebeğim yokya ona nazar ettim hıhhhhh çokta umrumda senin bebeğin var diye benim olmadıktan sonra başkasından banane

Sevinmez olurmuyum arkadaşım....O benim canım zaten.Onun yavrusu canımın canı olacak muhakkak.O da benim için üzülüyor biliyorum...
İnşallah sende bacında biran evvel evlatlarınıza kavuşursunuz.
İçtiğin hayıt tohumu şifa olsun derdine derman olsun inşallaha.s.

Öyle telkinlerde bulunuyorum ki kendime bazen ben bile şaşırıyorum...Ama işte bir an
yıkıp geçiyor arkadaşım.O gün darmadağın oluyorum.Ertesi gün yine iyiyim.
Saolun canlarım inanın sizde olmasanız bazen eşime bile anlatamıyorum o da üzülmesin daha çok diye....
Rabbim o kadar büyük ve merhametli ki.Bizden mi esirgeyecek????

çok doğru söylüyorsun bende aynı senin gibiyim çok güçlü olamya çalışıyorum ama öyle bir an veya öyle bir patavatsız geliyorki yıkıldığım an oluyor

eşimize bile anlatmadığımız birçok şeyi burada paylaşarak aslında kendimize prapi yapıyoruz bütün samimiyetimizle ve içtenliğimizle duygularımız ifade ederek rahatlıyoruz

in cnm gün gelecek hayırlısıyla bizlerde anne olacağız

çok doğru söylüyorsun bende aynı senin gibiyim çok güçlü olamya çalışıyorum ama öyle bir an veya öyle bir patavatsız geliyorki yıkıldığım an oluyor

eşimize bile anlatmadığımız birçok şeyi burada paylaşarak aslında kendimize prapi yapıyoruz bütün samimiyetimizle ve içtenliğimizle duygularımız ifade ederek rahatlıyoruz

in cnm gün gelecek hayırlısıyla bizlerde anne olacağız

ıki Bursali anne olacağız inşaalllaaahhh

Kim evlat hasreti çekiyorsa bizim gibi Rabbim hepsinin yüzünü güldürsün kucaklarını boş bırakmasın
ınsanı insana imrendirmesin inşallah

inş cnm aaaaaaaa evet sende bursadaymışsın

inş hamiş olacağız hayırlısıyla ve evletlerımıza kavuşacağız

paylaşım için çok teşekkür ederiz cnm

ama tam olarak neye yarayacağını anlamadım iltihabı kurutuyor diyelim peki yumurtlamayı nasıl sağlayacak

deneriz ve görürürüz çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…