- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi mumudihaba
-
Hiç bir şey olmaması öyle acı geliyor ki bazen.
Nihayetinde düzenli işleyen bir sistemimiz var.Bir sürü kürler var mesela sitede ama yapamıyorum çünkü sistem zaten düzenli işliyor.Birde onu bozmayayım diyorum kendi kendime.
Geçen gün kadının biri öyle bir sıktıki canımı'' Allah Allah nasıl olmazmış'' dedi bide......
Takmayacağım dedikçe taktırıyorlar işte.....................
Rabbim elbet birgün bizede nasip edeceksin hayırlı evlatlar.İsyan etmiyorum tövbe tövbe bin kere....
Ama canım çok acıyor........
Kızlar kusura bakmayın o kadının canımı çok sıktıda yazıp biraz rahatlamak istedimmirmirmirmir
Hiç bir şey olmaması öyle acı geliyor ki bazen.
Nihayetinde düzenli işleyen bir sistemimiz var.Bir sürü kürler var mesela sitede ama yapamıyorum çünkü sistem zaten düzenli işliyor.Birde onu bozmayayım diyorum kendi kendime.
Geçen gün kadının biri öyle bir sıktıki canımı'' Allah Allah nasıl olmazmış'' dedi bide......
Takmayacağım dedikçe taktırıyorlar işte.....................
Rabbim elbet birgün bizede nasip edeceksin hayırlı evlatlar.İsyan etmiyorum tövbe tövbe bin kere....
Ama canım çok acıyor........
Kızlar kusura bakmayın o kadının canımı çok sıktıda yazıp biraz rahatlamak istedimmirmirmirmir
=susamuru78;7488940]Saol canım saol gerçekten...
Benden 5 sene sonra evlenen kızkardeşim hamilede 2 ayı kaldı.Neyse mevlüt gibi bişey vardı iki kardeş
katılmak zorundaydık.Tabi kardeşimi görüpte bende hala bişey olmadığını görenler zaten bana acıyarak bakıyordu.Zaten öyle toplantılara sırf bu sebeple katılmak istemiyorum.Ama napacan mecbur bir yerde.
Neyse annem beni bir kadınla tanıştırdı işte şu falancanın annesi diye..Merhaba falan derken sende kaç tane var yavrııımmm dedi.Bende gözlerinin içine baka baka yooook dedim.AAA nasıl olmazmış hayret bişeymişşşş.Böyle varya alıp çantamı çıkıp gitmek istedim.Gözlerim doldu.Akıtmamak için zor tuttum kendimi.....Böyleleri yüzünden kızkardeşimin hamileliğine bile doğru dürüst sevinemedim.Halbuki inşallah benim gibi olmaz sorunsuz hamile kalır diye o kadar çok dua etmiştim ki onun için.
Zor be gülüm çok zor gerçekten....
Sıktım canını dimi....
merhaba canım arkadaşım bence kız kardeşinin olduğunada sevin onun olmuş seninde olur genetik değil hiç olmiyende sana imrendim benim halim daha beter benim olmuyo kızkardeşiminde olmuyo genetikmiş ama erkek kardeşlerimizinvar maşallah üçer dörtertane ama biz bacılarin yok kendime üzülüyom bide bacıma üzülüyom ben 15 yıllık evliyim hiç hamilelik yaşamadım kız kardeşim 7 yıllık evli oda hiç hamilelik yaşamadı ben hayıt tohumu içmeye başladım inşallah şifa olur napalım hayırlısı rabbim neyler neylerse güzel eyler hayırlısı olsun::ecrin_bebek:
cnm boşver ve üzülmemeye çalış defalarca benzer olayları yaşadım ama içimizdeki yara kapanmıyor taki anne oluna kadar da böyle devam edecek sanırım
bende bugün eşimin halasının gelini doğum yapmıştı bebek görmeye gittik bebek huysuzlaştı gelin hanım hiçbirşeyi yoktu ne oldu durup dururken dedi bende çok rahtsız oldum sanki benim bebeğim yokya ona nazar ettim hıhhhhh çokta umrumda senin bebeğin var diye benim olmadıktan sonra başkasından banane
Öyle telkinlerde bulunuyorum ki kendime bazen ben bile şaşırıyorum...Ama işte bir an
yıkıp geçiyor arkadaşım.O gün darmadağın oluyorum.Ertesi gün yine iyiyim.
Saolun canlarım inanın sizde olmasanız bazen eşime bile anlatamıyorum o da üzülmesin daha çok diye....
Rabbim o kadar büyük ve merhametli ki.Bizden mi esirgeyecek????
inş cnm aaaaaaaa evet sende bursadaymışsın
inş hamiş olacağız hayırlısıyla ve evletlerımıza kavuşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?