• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebepsiz mi bilmem ama icim icimi yiyo

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
698
494
53
slm kizlar esim bugun is icin yurt disina gidiyo bir hafta kalicak bi otel de ve orda ki ortamlari bana anlatmisti daha once kari kiz muhabbetleri varmis ucretli.. evliligimiz yerine oturdu her sey guzel gidiyo kendisi yapmam oyle birsey seni aldatmam diyo ama ya orda birseyler yaparsa diye beynimi yiyorum resmen :) deli gibi cocuk isteyen adam gittik muayenemizi olduk tedaviye falan basladik cocuk icin..gidipde oralar da birseyler yapmaz demi beni rahatlatin bir hafta kendi kendimi yerim vallahi

Neden eşinden şüpheleniyorsun ? Yapacak olan gözünün önündeyken de yapar.

Benim eşim de gider ara ara. Hiç öyle şüphelerim olmadı. Ya sen güvenmiyosun yada onunla alakalı şüphelerin var

Kocanızda bır değişik yanı karılı kızlı ücretli şeyleri sizemı anlatıyor.. Kusura bakma ama meraklı sanırım. İnşallah yapmaz canım sen yıne ara bence saat başı ben öyle yapıoyrum :D akşamlarıda genellikle görüntülü konuşma ama onu kendısı açıo
Tabıı yapcak olan adam ben uyuduktan sonrada yaparda benım guvenım var sizinde olsun inşallah yapmaz.

Neden eşinden şüpheleniyorsun ? Yapacak olan gözünün önündeyken de yapar.

daha once birsey gordugumden degil ya da suphelendigimden degil yine de erkek erkege gittikleri bi tatil 30 40 erkek falan ama orda para kazanmak icin akil celdiklerini falan anlatmisti insanin icine kurt dusuyo iste

Kocanızda bır değişik yanı karılı kızlı ücretli şeyleri sizemı anlatıyor.. Kusura bakma ama meraklı sanırım. İnşallah yapmaz canım sen yıne ara bence saat başı ben öyle yapıoyrum :KK70: akşamlarıda genellikle görüntülü konuşma ama onu kendısı açıo
Tabıı yapcak olan adam ben uyuduktan sonrada yaparda benım guvenım var sizinde olsun inşallah yapmaz.

yok sadece onlari anlatmadi tabii :) cok kalabalik gidiyolar bu tatile kazanclari ne diye falan sormustum orda kumar oynatiyolar kadin satiyolar falan diye anlatti

Ücretli karı kız muhabbetleri diyince, hayat kadınlarıyla birlikte olmuş gibi geliyor kulağa.

Nereye gidiyor? Hepsi erkek iş akradaşımı?

biz ne desek de senin 1 haftan zindan olacak belli :) ama eşeğin aklına da karpuz kabuğunu düşürmemek lazım dimi...

Ücretli karı kız muhabbetleri diyince, hayat kadınlarıyla birlikte olmuş gibi geliyor kulağa.

Nereye gidiyor? Hepsi erkek iş akradaşımı?

biz sevgiliyken gitmisti en son gecen aylarda muhabbeti gecti yapmadim dedi dunyanin parasi verirmiyim ben eglenmeme baktim sadece falan dedi

yanındayken başkasına baktı mı yada dikkatini çekecek hal ve tavır sergiledi mi
cevapları evetse yapar ama hayırsa yapmaz

biz ne desek de senin 1 haftan zindan olacak belli :) ama eşeğin aklına da karpuz kabuğunu düşürmemek lazım dimi...

ayy cok haklisin :):) tabii canim ben konuyu acmadan kendi anlatmisti cok oncelerden hic ses etmiyorumm kendisine giderken bi kulagini cekicem ama :)

bu konuları kendısı durduk yere acıyorsa altında ıs arardım yanı yapmam dedıgıne ınanacak degılım ben olsam

Back
X