• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz neden terkedilir bir insan ?

zorlu_sewdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
23
2
86
İstanbul
Bir erkek sizce neden sebepsizce gider ?

Sebep söyle sevmiyormusun başkasımı var dediğimde neden gerçekleri söylemezde bende üzülüyorum ama bitirir yinede

İnsan karşındakini neden soru işaretleriyle bırakır ?

Çok acı çekiyorum çok

Vardır muhakkak bir sebebi. hele birde güzel giden bir ilişkinin ortasında pat diye çekip gittiyse giden...eğer şanslıysanız birkaç gün sonra onu birisiyle görür ve nedenini anlayıp ondan kurtulmaya başlarsınız.Üzmeyin kendinizi desemde biliyorum ki zor. soru işaretleri kemirir beyninizi.ama şunu öğrendim kii kimse ama kimsee 5 dk dan fazla kafana takmaya değmiyor. Senden önemli kimse yok..Sensiz yaşayamamlar,sensiz nefes alamamlar,sen yoksan ölürümler bunlar faso fiso geliyor artık.. yaşıyorlar hemde öyle güzel yaşıyorlar kii.
Umarım herşey senin lehine gelişirr üzmemeye çalış kendini herşey olacağınıa varır.

Bazen sebepleri direkt öğrenmek/dinlemek ister insan ama bir anda söylemek hani ölen bir yakınınızın size öldüğünü yavaş yavaş söylemeleri gibi zaman ister. Söylenmese de mutlaka bir sebebi vardır. Burada kendine şunu sormalısın: sebebi öğrenince daha mı rahat olacağım? Ben sanırım duyacaklarım ne kadar acı olsa da öğrenmek isterdim.

Bende sebepsiz aslında saçma sapan bahaneler yüzünden tek edildim ve nişanlımdı bu insan,bir gecede insan değişir mi? Allah hakkımı annesine bırakmasın hep onun yüzünden oldu içim öyle yanıyor ki anlatamam bugün 20 gün oldu ayrılalı zor çok zor rabbim kimsenin başına vermesin inşallah gün gelirde burda mutlulğumuzu da paylaşırız sende yat kalk Allaha havale et eden bulur inan...ve bu da gerçek her şerde bi hayır vardır..

Sebep söyle sevmiyormusun başkasımı var dediğimde neden gerçekleri söylemezde bende üzülüyorum ama bitirir yinede

Çok acı çekiyorum çok

Sebepsiz gidiyorsa yüksek ihtimal başka biri vardır yada bunalımdadır tek kalmak istiyordur

Bende sebepsiz terkedildim karşıma çıktı neden söyle dedim söyleyemem dedi. Seni cok iyi anlayabiliyorum kafandaki soru işareti ne olursa olsun geçmiyor. Ama hayırlısı böyleymis hayırlı olsaydı zaten suanda yaninda veya yanımda olurdu. Üzülme Allah'a sığın. Geçmiyor ama belli bir yerden sonra acısı hafifliyor ama iste o soru işareti işte o kemiriyor beynini. ..

Çok acı çekiyorum çok

Bunun altında iyi kötü bir çok neden olabilir. Bizim sana söyleceklerimiz sadece kişisel düşünceler olacak kimse gerçek nedeni bilemez. Bunu öğrenebilmek sadece senin elinde . Kaybedecek bir şeyin kalmamış senin yerinde olsam her şekilde ona ulaşmaya çalışırdım tellefonlarımı açmıyor mu gider yolunu keserim. Özellikle yüzyüze gözlerine bakarak konuşmak isterim ki yalan söylüyorsa anlayabileyim. Hiçbir ilişki bitme nedeni bilinmeyecek kadar değersiz değildir. Lakin onunla konuşma yapmadan önce her şekilde hazırlıklı ol . Sana artık seni sevmiyorum da diyebilir daha farklı bir şey de. Bu yüzden kendini hazırlamalı ve onunla konuşmalısın. En azından nedenini öğrenir ona göre değerlendirirsin ilişkinizi

Çok acı çekiyorum çok

sevse zaten terk etmez
demekki sevmiyormuş
heleki sebepsiz:ssz:

Soru işaretleriyle yaşamak zor. Ben de kesin bir cevap alana kadar, hiçbir şey hissetmeyene kadar uğraşmıştım.
Bana büyük ihtimalle aklında başkası varmış gibi geldi. Ayrı şehirlerde misiniz?

hep klasik tipik erkek yalanları..
-sebep ne?
-söyleyemem..Sen daha iyilerine laiksin...ben seni hak etmiyorum... ailemle ilgili problemlerim var...eski sevgilimi unutamadım...blaaa blaa blaaa...
hatta bir tanesi şöle bile demişti bir arkadaşıma"şirketin ceosu olucam sana vakit ayıramam"!
Bunların yerine domatesin kilosuda 5 lira olmuş deseler anlarım!

Bizler anlam yüklüyor değer veriyoruz.. Bu adamcıklarda kendilerini hint kumaşı sanıp kaf dağlarında geziyor daldan dala uçacağını sanıyor.
Halbuki ayrılıkta mertce olmalı..
"sana olan duygularım bitti.. hayatımda başka biri var"
kısa ve öz..
en azından daha az onur kırıcı olur..

Back
X