Nemlendirici daha fena yapıyor. Antifungal ilaçlar iyi geliyor eczaneden alıp günde 3 defa sadece kızarıklık olan yere sürerseniz 2 günde düzelir. Bende de aynısı var oran tecrübeliyim. Stresle arttığı için şu an artmıştır muhtemelenyüzüm dökülüyor ve en sonunda kırmızılaştı internette baktım
-seboreik-dermatit-egzama- çıktı ama doktorların verdikleri ilaçta etki etmiyor sanırım ama napıcam ben ya nemlendirici sürüyorum bana mısın demedim kırmızı burnumun etrafi çenem ;( bikaç gün sonra nikahım var hadi hepsini geçtim psikolojim bozuldu sokağa çıkasım gelmiyor ya dökülme ve kızarıklıktan
Hepsine baktım ya ;(Bunu buldum nette. Bir bilgim yok rahatsızlık hakkında malesef
Çok geçmiş olsun. Farklı sitelere de bak bir.
Hayır yok saçımdad aşırı kepek yok orta hallikaşıntı ve sulu kabarcıklar varmı
Yüze sürülür sıkıntı çıkarmaz dimi ? Kullandınız mı ?Eczaneden çinko oksit içeren bir krem al, bebeler için pişik kremi de olabilir.Kızarıklığı en iyi bu geçiriyor.
Kortizon iğnesi mi o kilo aldırıyor muş ya kortizonlu kremlerde Zaman'la deriyi inceltiyor muş ;(Bende de var ömür boyu bizimle tedavisi yok.İstanbulda lepra diye bir hastaneye gidiyorum sadece orası biraz azalttı iğne veriyor 3 ayda bir ama dikkat etmek lazım su sabun şampuan beslenme .İyi bir hastaneye muayene oldunuz mu?
Evet kremlerimde kortizonlu ama yapacağım başka bir seçenek yokKortizon iğnesi mi o kilo aldırıyor muş ya kortizonlu kremlerde Zaman'la deriyi inceltiyor muş ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?