- 26 Aralık 2014
- 1
- 0
- 1
- 39
- Konu Sahibi EU3
-
Benimde burun kenarlarımda ve çenemde var ve bu mevsim gelince çok kötü oluyor rica etsem karışımınızı öğrenebilirmiyimEveeeet kizlar bende17 yildir var sacimda kulak ici arkasi burun kenarlari ve sirtimda ama bir gun bir mucize oldu bir profesor bunun asla bitmeyecegini fakat bana verecegi bir karisimin kabuklanma oldugunda tamamen yok edecegini soyle di ve oylede oldu 13 yildir bu karisimi sorun yasadigim bolgelere ayda bir uyguluyorum ve hepsi yok oluyor.Allah ondan razi olsun kendi bulusu ve hicbir yan etkisini gormedim simdiye kadar piyasadaki tum ilaclari denedim hicbiri bukadar etkili degil
canim prozinc sac dokulmesine iyi geliyor muben 8 yıldır prozinc kullanıyorum bir cildiye doktoru önermişti hatta foruma yazan kişi ben bile olabilirim bir kaç defa bahsetmiştim burda.
Içine baktım az öncecanim prozinc sac dokulmesine iyi geliyor mu
anlamadım canımIçine baktım az önce
İçeriğine baktım,sakıncalı maddeler var,bızım saç derisi sıkıntılı,petrol ve türevi maddeleri sevmıyoranlamadım canım
canim yararli olabilecek şampuan biliyor musunİçeriğine baktım,sakıncalı maddeler var,bızım saç derisi sıkıntılı,petrol ve türevi maddeleri sevmıyor
Çok denedım,ama sabun dan fayda gördüm,geçmişte çok aşırı hatta öleki açılmaya başlamıştı,Kükürtlü koza sabunu saç fışkırttı,mıllet bıle şok oldu,sonra şimdi deriden dolayı Ardıç sabunu kullanıyorum,çok iyi geldi,ailemde var aynı sıkıntı ıyı geliyor,şampuan dediğim gıbı petrol türevi var,şampuanın yapısı Gereği,ama bu hastalık sevmıyor,tam sorunun nedırcanim yararli olabilecek şampuan biliyor musun
kükürtlü koza sabununu ilk defa duyuyorum nerden bulabilirim denemek isterim..sorunum saclarimin çok dökülmesi çok seyreldiÇok denedım,ama sabun dan fayda gördüm,geçmişte çok aşırı hatta öleki açılmaya başlamıştı,Kükürtlü koza sabunu saç fışkırttı,mıllet bıle şok oldu,sonra şimdi deriden dolayı Ardıç sabunu kullanıyorum,çok iyi geldi,ailemde var aynı sıkıntı ıyı geliyor,şampuan dediğim gıbı petrol türevi var,şampuanın yapısı Gereği,ama bu hastalık sevmıyor,tam sorunun nedır
Eczane,ama kazık gıbı yapar sakın rahatsız olma,bırde suyun altına geç,sabunu sür suda aksın,daha yumuşak olur,akan suyun Altın'da köpürtkükürtlü koza sabununu ilk defa duyuyorum nerden bulabilirim denemek isterim..sorunum saclarimin çok dökülmesi çok seyreldi
Saçını mılımde olsa kestır sık sıkEczane,ama kazık gıbı yapar sakın rahatsız olma,bırde suyun altına geç,sabunu sür suda aksın,daha yumuşak olur,akan suyun Altın'da köpürt
daha önce hic görmedim eczanede bir şansımı deniyim bakalım insalllah bulabilirim biktim valla artik.Eczane,ama kazık gıbı yapar sakın rahatsız olma,bırde suyun altına geç,sabunu sür suda aksın,daha yumuşak olur,akan suyun Altın'da köpürt
Sabır ,bende ömrümü verdım saçıma,anam derki bına dıkerdın o parayla,şaka tabı o kadar değilde ,beynının içi ,diet yapıyormusun,et ye,cevız zeytınyağ ye,sev saçınıdaha önce hic görmedim eczanede bir şansımı deniyim bakalım insalllah bulabilirim biktim valla artik.
daha iki hafta önce kestirdim canim
ah ah strese giriyoruz sacimiz dökülüyor sonra sacimiz Döküldüğü için daha cok strese giriyoruz kısır döngü gibi kendimi bildim bileli dökülür Döküldüğü yetmezmis gibi bi de inceldi ki incecik oldu her seyi de yerim bilmiyorum valla ne olcak isin sonuSabır ,bende ömrümü verdım saçıma,anam derki bına dıkerdın o parayla,şaka tabı o kadar değilde ,beynının içi ,diet yapıyormusun,et ye,cevız zeytınyağ ye,sev saçını
gözünüz aydin darisi benim basimaEgzamaya donmuş,ama bıttı benimki dönem dönem yaşadım geçti gıttı,ama çok baktım
İnş...rahat ol,takma,gözünüz aydin darisi benim basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?