Sebze Yemekleri Sebzeli Nefis Kızartma Yemeği (Resimli)

melike_ecesuu

Evli, Mutlu,Çocuklu <3
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
27.155
25
408
kızartmak için:
1.patlıcanları pijama seklinde soyup sonra tuz atıp bekletiyoz sonra kabakları dogruyoz ikisinide yuvarlak sekilde patatesle biberide nasıl kızartmak istiyosanız öyle şekil verin ve kızartın sonra bunların hepsini güzelce yıkayıp az birazda tuz atıp kızartıyoruz sonra kızaranları ayrı bir kaba alıyoruz...
2.tavada kalan az bi yaga salçamızı suyumuzu ve dogradıgımız domatesi soganı sarımsagı biraz pişiriyoruz ve içine kızarttıgımız patlıcan kabak ve patatesi ekleyip birazda böle pişirip altını kapatıp servis yapıyoruz ...afiyet olsun
dipnot:isteyen üzerine sarımsaklı yogurt dökerek yiyebilir harika bi lezzet oluyo inanki...

1.sebzeleri güzelce yıkayıp kızartmak için suyunu almasını için kevgire koyalım...

2 patlıcan
2 kabak
3 patates
2 domates
2 yeşil biber
1sogan
2 diş sarımsak
yarım yk.salça
1 çb su
tuz tercihen baharat karabiber ve pulbiber
kızartmak için tava ve yag...

tavaya yagını koyalım.....

Eklentiler

• $Görüntü0076.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 106
kızartmaya bayılırım. üstünesos ve sarımsaklı yoğurt. harika bir karışım.
ellerinize sağlık...

biz sırayla sebzeleri ayrı ayrı kızartıp öyle dizeriz.. en altta patates, üstüne kabak, üstüne patlıcan, üstüne de biberler.. böle karışık pek iyi görünmüyo sanki ne bilim...

çok tesekküler kızlar ben yapıyorum üniv.dede çok yapardık hem pratik hemde lezzetli oluyo afiyet oılsun canlarımopuyorumnanaktan

canım benim ellerine sağlık çok tezzetli görünüyor yemek.
biz üzerine de biraz maydonoz doğruyoruz.
arasıra makarna yanına akşam yemeği olarak yapıyorum ben de. zemuszemus

çok tesekkürler canlarım afiyet bal şeker olsun pratik ve kolaydı sizinle paylaşmak istedim bebişlerrropuyorumnanaktan

kıss bunuda ben yaparım cok güzel olur ama yağlı olduğu için ağır benkızarttıklarımın altına kağıt havlu koyuyom yağını cekiyo püf noktası civcivim

afiyet olsun fısıtıgımmm bende çok severim eşimde hem pratik hemde çok leziz oluyo eger öyle fazla yaglı geliyosa yogurtluyabilirsin kuzusum ben ayarlıyom cok yaglı felan olmuyo inankiopuyorumnanaktan

Kızartmayı çok severim, bide yoğurt olacak üstünde yemede yanında yat cokacimcoook
Emeğine sağlık kuzum, akşama sendeyim :roflol:

Kızartmayı çok severim, bide yoğurt olacak üstünde yemede yanında yat cokacimcoook
Emeğine sağlık kuzum, akşama sendeyim :roflol:

hiç durma gel o zaman canım arkadasım benim hemen yapayım da ye kuzusum benim afiyet bal şeker olsunnnn datluşummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…