Börekler Sebzeli Tavuklu Sargılı Börek-Banvit Tavuk Sponsorluğunda

Pek hainlik yaptığını görmedim ,senin için kk'nın en uslu üyesi diyorlar
dogru demişler ben aslında cok uslu minnak bi uyeyım ama mune benı kıskandıgı ıcın hep banlıyo şutluyo benı siteden

Ortalığı boş bırakırsan bizde yaparız işte
yahu ıkı gun gırmedım banlananlar kavgalar atılanlar vayyyy vayyy ne ekşın olmuş

ellerine sağlık bu böreğin ismini ben olsam yufka çanağında sebzeli tavuk böreği falan derdim :)) resmen çanak gibi çok beğendim sunum da mükemmel olmuş.

Çok teşekkür ederim sağol,isim olarak buda olabiklirmiş beğendm bunuda.
Çanak şekli veriliyor ama kıvırırken açılmaya başlıyor,arka tarafından kürdanla tutturdum bende açılmasın diye..

bi otekı nenem bi sen zaten tolliiinnn takma dişlerim nerde tollliiinnnn yakın gozlugum nerde toliiiinnnn uzak gozlugum nerde ben olmasam napacaksınız bılmıyorum

Sen olmasan halimiz harap nene tolinn,yoksam nereden bulacaz bunları demiii

Ellerine sağlık ablam çok güzel olmuş gerçekten mükemmel görünüyor

Çok teşekkürler canım benim sağol,bişeyler yapmaya gaytret ettim bende

Ablam ellerine sağlık çok güzel olmuş. Böreği gördüm yiyemedim keleşini al gel fur beni ablammm
Ablacım ellerine sağlık. Başarılar diliyorum

Çok teşekkürler canım sağol,yok vuramam kıyarmıyım hiç vururmuyum.

Eline sağlık hanım ablam .
Başarılar dilerim ...

Çok teşekkürler hayatım sağol,sanada baiarılar dilerim yarışmada

ama ben tavuklu yapacaktim yaa ,
harika gorunuyor ama
ellerinize saglik, bi parca tadabilsem ne guzel olurdu

Olsun sen gene tavuklu yap,mutlaka harika olur senin börekte.
Teşekkürler canım benim,ne demekhemen yolluyorum

Bu saatte bana şeker sucugu yedirdin abla ya çok guzel görünüyor sunum da harika olmuş ellerine sağlık

Çok teşekkürler hayatım sağol,kıyamam şimdi sana hemen yolluyorum afiyetle yersin

Ablacımmm kıyamaz misin sen bana ayyy
En yakın zamanda deniycem ablam çok şık durmuş hakikaten. Bi okadar da lezzetli olduğuna eminim
Tekrar başarılar dilerim ablam. Ellerine sağlık

Ablacımmm kıyamaz misin sen bana ayyy
En yakın zamanda deniycem ablam çok şık durmuş hakikaten. Bi okadar da lezzetli olduğuna eminim
Tekrar başarılar dilerim ablam. Ellerine sağlık

Kıyamam tabiki hiç öyle birşey olurmu..
Tavsiye ederim tadıda güzel oldu,göğüs etiyle yaptım bunu,kalça kısmından da yapabilirsin mesela.
Çok teşekkürler sağol

Kıyamam tabiki hiç öyle birşey olurmu..
Tavsiye ederim tadıda güzel oldu,göğüs etiyle yaptım bunu,kalça kısmından da yapabilirsin mesela.
Çok teşekkürler sağol
Tamam ablacım sağolasın çok. Akşam yemeklerinde bile tabakta çok şık duracak hem göze hem damağa hitap edecek bir börek olmuş.
Kalça kısmından yaparsan daha yumuşak olur herhalde abla ondan dedin dimi

Tamam ablacım sağolasın çok. Akşam yemeklerinde bile tabakta çok şık duracak hem göze hem damağa hitap edecek bir börek olmuş.
Kalça kısmından yaparsan daha yumuşak olur herhalde abla ondan dedin dimi

Günün her saatinde yenebilir nasılsa..
Tabaktaki sunumu zevke kalmış birazda,istediğinşeklide sunumda yapabilirsin mesela..
Kalça daha yumuşak olduğu için dedim,evde göğüs eti vardı ondan yaptım,buda yumuşak oldu ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…