Ben 22 yaşındayım20 yaşına kadar falan ben de öyleydim.
Kendi duygularımı kontrolde pek başarılı değildim.
Yani şu an iki seçeneğe de bakıyorum.
Bu seçenekten hoşlanmıyorsun ama senin için iyi olan bu diyorum devam ediyorum.
Sen farkındaymışsın da bak, benim bazen fark etmem zaman alıyor doğru seçeneği.
Tercihlerimin sonuclarini derinlemesine irdeliyorum. Sonucun altından kalkip kalkamayacagima bakiyorum.
Tecrübe kazanmak biraz kişilikle alakalı sanırım? Bunu yaptım şöyle oldu benzerini tekrarlasam yakın bir sonuç alacağım diyemiyorum ben bodoslama dalıyorum.Kendini yıpratmayı seviyorsun demekki :)
Yanlıştan kastın nedir tam olarak anlayamadım ama bu dediğini çoğu insan yapıyor doğruları bilip yanlışa yönelmek yanlışı düşünmek..
Heralde belli bi tecrübe kazandıktan sonra belki kendimize dur deriz :)
Ben 22 yaşındayımSanki yanlışlar hep daha kolay. Uzun vadede daha zor tabii. Üstesinden gelemiyorum. Kendimi eğitmeye çalışıyorum ama günün sonunda bomboşum...
hepsi çocuklukta, bilinç altına aldıklarınızla ilgili...Kısa tutacağım. Hayatımda doğru olan şeyleri görebiliyor ama seçemiyorum. İradem çok zayıf. Hep yanlış olanlara yöneliyorum. Hata üzerine hata yapıyorum. Bilinçliyim, belli bir farkındalığa sahibim ama yine de yanlış olanları seçme eğilimim var. Sizler böyle bir durumda nasıl kendinizi eğitiyorsunuz? Ne yapmam lazım doğru olanları uygulamak için?
Nasıl şeyler olabilir bunlar acaba? Çocuklukta karakterin büyük ölçüde şekillendiğini biliyorum evet.hepsi çocuklukta, bilinç altına aldıklarınızla ilgili...
Tecrübe kazanmak biraz kişilikle alakalı sanırım? Bunu yaptım şöyle oldu benzerini tekrarlasam yakın bir sonuç alacağım diyemiyorum ben bodoslama dalıyorum.
aslında bana özgüven eksikliği gibi de geldi...kendini iyiye layık görmemek gibi...çocuklukta baskın karekter bir anne niz olabilir, çok eleştiren bir ailede büyümüş olabilirsiniz vb. şeyler...Nasıl şeyler olabilir bunlar acaba? Çocuklukta karakterin büyük ölçüde şekillendiğini biliyorum evet.
Tamam özgüvensizlik :daslında bana özgüven eksikliği gibi de geldi...kendini iyiye layık görmemek gibi...çocuklukta baskın karekter bir anne niz olabilir, çok eleştiren bir ailede büyümüş olabilirsiniz vb. şeyler...
Kısa tutacağım. Hayatımda doğru olan şeyleri görebiliyor ama seçemiyorum. İradem çok zayıf. Hep yanlış olanlara yöneliyorum. Hata üzerine hata yapıyorum. Bilinçliyim, belli bir farkındalığa sahibim ama yine de yanlış olanları seçme eğilimim var. Sizler böyle bir durumda nasıl kendinizi eğitiyorsunuz? Ne yapmam lazım doğru olanları uygulamak için?
:)Tamam özgüvensizlik :d
Mantığı devreye sokuyorum yanlışı seçersem ne olur, beni nasıl etkiler bunları düşünüyorum hemen. ergenlikte yaptıgım hatalar dışında neredeyse hiç yanlışı seçmedim. planlı yaşıyorum öyle olursa böyle olur diye kafamda kırk tilki dönüyorKısa tutacağım. Hayatımda doğru olan şeyleri görebiliyor ama seçemiyorum. İradem çok zayıf. Hep yanlış olanlara yöneliyorum. Hata üzerine hata yapıyorum. Bilinçliyim, belli bir farkındalığa sahibim ama yine de yanlış olanları seçme eğilimim var. Sizler böyle bir durumda nasıl kendinizi eğitiyorsunuz? Ne yapmam lazım doğru olanları uygulamak için?
Örnekleyeyim mesela bütçemi aşan harcama yapmamalıyım zora gireceğim ama o an sadece ona ulaşmak istiyorum. Alacağım şeye yani... Sonra gelecek ay yine aynısı.Belli bir örnek verirsen daha anlaşılır olabilir. Mesela şu an örneği sallıyorum tamamen, hoşlandığın birisi var çocuk serserinin teki ama sen bu kişinin doğru olmadığını bile bile ona kapılıyorsun, onu seçiyorsun. Bunun gibi mi?
Ya çok duygusalsınız ya da çok tembel. Tembelden kasıt fiziksel olarak olmayabilir.Kısa tutacağım. Hayatımda doğru olan şeyleri görebiliyor ama seçemiyorum. İradem çok zayıf. Hep yanlış olanlara yöneliyorum. Hata üzerine hata yapıyorum. Bilinçliyim, belli bir farkındalığa sahibim ama yine de yanlış olanları seçme eğilimim var. Sizler böyle bir durumda nasıl kendinizi eğitiyorsunuz? Ne yapmam lazım doğru olanları uygulamak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?