Seçil ve Serhat Totan

ZeytinCekirdee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
144
0
38
Kızlar bu doktorlara ameliyat olan var mı aranızda..Ailem araştırmaları sonucu bu doktorları buldu bana da biraz araştır dediler eğer aranızda ameliyat olan varsa yardımcı olabilir mi... Deviasyon ameliyatı olcam estetik konusunda emin değilim..
 
Çok geç kaldım cevaplamak için sanırım :) Ama başkalrına fikir olur.
Seçil Hanım KBB uzmanı, eşi Serhat Bey yine ise estetik. İkisi de birbirinden şeker insanlar. İstanbul Fulya'da Terrace Fulya Center var muayenehaneleri orda. Beşiktaş iskeleye çok yakın.Ama bazı hastanelerle de çalışıyorlar. Anadolu /Avrupa yakası neresi yakın gelirse.
3 ayı geçti ben ameliyat olalı. Yeniden inşaa ettiler burnumu desem yeridir.
4 saat sürmüş ameliyat.
Anestezicim de(Mefkür Bey) çok iyiydi ki onca saat ameliyattan 3 gün sonra sadece kirpik diplerimde morarma oldu o kadar. Asıl morluklar da ameliyattan 1-2 gün sonra başlarmış ve zaten o yüzden ilk 1-2 gün buz torbalarıyla yapışık gezmek gerekiyormuş. Ufak da bir itiraf benden; biraz yaramazlık yapıp hastaneden çıktıktan sonra yüzüme soğuk uygulama yapmadım. Siz söylemeyin ama doktoruma :)

Burnumla ilgili sorunum çoktu. Sol burun etim yüzünden nefes alamıyordum. Sağ taraftaki delik ise küçüktü. Burun deliklerinin girişleri ve çıkışları orantısızdı. Burunda hafif lazlık. Ve burun ucu sol tarafa doğru hafif yatmış. Ben kendi dilimle bu kadarını anlatabildim. Ha bir de nur topu gibi bir kırığım varmış burnumun sol tarafında göze yakın yerde onla da uğraşmışlar.

Açıkçası benim tek istediği nefes almaktı. Estetikten de korkuyordum, ya sonra kendimi tanıyamazsam kabullenemezsem diye. Narkoz almışken onu da halledelim dedim. Torna tezgahından çıkmış bi burunla dolaşmak da istemiyordum. Serhat Bey'in kendisi dile getirdi bunu zaten. Ameliyat öncesi beni bayağı rahatlattı o konuda. Olabiliri anlattı, en saçma sorularımı çok ciddi sorular sormuşum gibi cevapladı sağolsun. Telefonları zaten sürekli açık, ne zaman isterseniz ulaşabiliyorsunuz. Eşi ile beraber olmaları ise ayrıca rahatlatıyor insanı. Sonuçta iki uzman eldeydim.

Ameliyat sonrası kontrollerimde her şey yolunda gitti hep. Çok sorun edilen tampon çıkartma bile çok kolaydı, hiç ama hiç bir şey hissetmedim. Burun içinde hiç bi şekilde kabuklanma ya da başka sorun yaşamadım.

Bana göre tüm şişliklerim tamamen indi. Burnumun ucunda bi bombelik vardı o da çok şükür indi geçenlerde. Biliyorum tam inmesi için 1 sene geçmesi gerekiyor ama şu anki haliyle bile bana göre süper. Eskiden fotoğraf çektirmekten çekinirdim; gözlerim baygın baygın çıkardı ve ben ne kadar da fal taşı gibi açmaya çalışsam yine de baygın çıkarlardı fotoğrafta. Artık öyle bir sorunum yok :) İnanmayacaksınız ama bakışlarım bile değişti. Meğer gözlerim bayağı güzelmiş benim de... haberim yokmuş :p

Kısacası ben çok ama çok memnunum Seçil Hanımdan da Serhat Beyden de. İşlerini sonuna kadar hakkıyla yapıyorlar. Çok çok fazla özeniyorlar yaptıkları işe. Ve bi kere daha söylemek istiyorum ikisi de çok tatlı insanlar...

Son bir şey daha yazayım fazla uzattım zaten.. Ama uyarı gibi olsun bu size...
Burnumdaki alçım çıkalı 3 gün olmuş daha. Evde yatıyorum ( Bu arada ameliyat sonrası yaklaşık 2 ay boyunca yatağımda yatamadım. Çünkü uykum çok ağır ve deli yatıyorum burnuma birey yapmaktan korktum. Rahat yerde değil de kanepede 3-4 yastıkla yattım). Sabahleyin uykumda yorganı üzerime çekerken - yorgan meğer ayağımın altındaymış - elim yorgandan kurtulup tam burnuma gelmesin mi. Elimin tersi ile kendi burnuma - aşağıdan doğru- yumruk attım resmen . Bayağı da sert oldu. Benim çığlığımla annem koştu yanıma, bir şey yok,dedi. Serhat Beyi aradım korka korka- kendimden ziyade onun için üzüldüm, çünkü çok fazla emek verdi burnumu adam etmek için- muayenehaneye çağırdı beni hemen. Gittim. Neyse ki bi şey olmamış. Öyle çok korkmuştum ki... Düşünsenize alçım çıkmış ve daha 3 gün olmuş... Siz siz olun çok dikkatli olun ameliyat sonrası. Ve doktorunuzun dediklerini harfiyen yapın...

Sağlıklı güzel günler hepinize...
 
Ne kadar ucret ödediniz?Sizde olan sorunların cogu bendede var.serhat totanı daha öncede duymustum.
 
X